Ką žada žvaigždės „Moteriai“?

Jau seniai įtarėme, kad moteriai gimti po Mergelės ženklu – gera lemiantis sutapimas. Tai patvirtino ir mūsų astrologė Lana Kutkytė.

Gimimo data. 1920 m. rugsėjo 14 d.

Savybės. Žvelgiant į „Moters“ horoskopą, galima įtarti, kad leidinio įkūrėjai sąmoningai pasirinko šią datą. Nenuostabu, kad žurnalas gyvuoja net 95-erius metus! Jis gimė, kai Saulė svečiavosi Mergelės ženkle. Ten pat buvo ir Merkurijus, Jupiteris bei Saturnas. Mergelė – perfekcionistė, naudingos informacijos skleidėja, rašytinio žodžio meistrė. Tai – tvarkos, atsakomybės, darbštumo, kruopštumo ir švaros įsikūnijimas, tad toks žurnalas nėra linkęs manipuliuoti skandalingomis antraštėmis tam, kad priviliotų kuo daugiau skaitytojų. Net keturių planetų telkinys šiame ženkle suteikia „Moteriai“ puikią galimybę įsitvirtinti žiniasklaidoje. Tiesa, manos iš dangaus verčiau nesitikėti. Sėkmė pasiekiama tik atkakliai ir profesionaliai dirbant, ir tik tai padės ją išlaikyti.

Jei „Moteris“ būtų moteris. Jeigu norime suvokti, kokia yra moteris, reikėtų pažvelgti, kaip jos horoskope yra išsidėstę Venera ir Mėnulis. Šios ypač didelę įtaką moteriškam žurnalui turinčios planetos yra susijungusios Svarstyklių ženkle. Tai suteikia elegancijos, rafinuotumo, aristokratiškumo, grožio ir simetrijos pojūčius. Puikus estetinis skonis, mados tendencijų nujautimas, elitiškumas, mandagumas, gebėjimas išlaikyti saiką, pusiausvyrą ir talentas bendradarbiauti – tai stipriosios „Moters“ savybės. Vulgarumui, šiurkštumui, agresijai, paviršutiniškumui ir familiarumui čia vietos nėra.

Tinkamos temos. Šiam žurnalui geriausia orientuotis į temas, susijusias su elegancija, saikingu prašmatnumu, grožio puoselėjimu, santykiais, psichologija, darbo etika, profesiniu augimu, interjero dizainu, kultūra, sveika gyvensena, ekologija. Iš dalies tinkamos ir susijusios su užsieniu, stiprių, darbščių žmonių pasiekimais, patarimai. „Moteris“ turėtų pasinaudoti ir savo gebėjimu bendrauti. Užmegzti dar artimesnius ryšius su skaitytojais padėtų klausimų ir atsakymų bei panašios rubrikos. Taip pat patartina nevengti temų apie finansų tvarkymą, dvasinį augimą, vidinę žmogaus transformaciją, naudingi būtų straipsniai, skatinantys keisti gyvenimą. Svarbu nepamiršti įteikti skaitytojams ir labiau apčiuopiamų dovanėlių – prizų, pramogų ir pan.

Reikėtų atsisakyti. Vertėtų atsisakyti niūrių, depresiją keliančių temų, net jei jos realistiškos ir pamokomos. Istoriniai faktai, politika taip pat nėra stipriosios žurnalo temos. Sporto tiktų tik tuo atveju, jei skatintų sveiką gyvenimo būdą. Taip pat verta atkreipti dėmesį į tai, kad „Moteriai“ gali kilti sunkumų siekiant ką nors pakeisti, įsileisti kardinalių nusistovėjusią tvarką jaukiančių naujovių. Visi pokyčiai turėtų būti labai nuoseklūs, laipsniški ir gerai apgalvoti.

Geriausi partneriai. Tikrai gražus žurnalo bendradarbiavimas galėtų būti su žmonėmis, gimusiais po Mergelės, Svarstyklių, Šaulio, Liūto ir Skorpiono ženklais. Su Mergelės atstovais „Moteris“ lengviausiai „susikalba“ dėl jų skleidžiamos giminingos energijos, panašios pasaulėžiūros. Svarstyklių ženklo atstovai puoštų žurnalo puslapius, suteiktų šilumos, elegancijos ir subtilumo, įkvėptų kūrybai. Šauliai į žurnalo darbo procesą atneša ugnies, paspartina įvykių eigą, priverčia darbus greičiau judėti į priekį, nuteikia optimistiškai. Liūtai – tai „Moters“ angelai sargai, jie nuskaidrina, išgrynina sunkias situacijas, saugo nuo klaidų ir pavojų. Skorpionai suteikia naudingų pamokų, skatina augti, tobulėti, priimti naujoves.

Spalvos. Asmeninį žavesį išryškintų, sėkmę sustiprintų šios spalvos: žalia, mėlyna, chaki, geltona, rožinė, persikų ir pastelinė. Vertėtų vengti juodos ir tamsiai rudos.

Mineralai. Sėkmę pritraukia rožinis kvarcas, ametistas, citrinas.

Ateities tendencijos. Nuo 2015 m. rugpjūčio iki 2016 m. rugsėjo – sėkmės ir plėtros laikas. Vertėtų ne tik drąsiai plėtoti jau turimą veiklą, bet ir imtis naujovių, naujų projektų. Svarbu nesitenkinti mažais dalykais ir siekti ko nors išties didinga.

2015 10 14–2015 11 10 laikotarpiu reikėtų atsisakyti nebūtinų išlaidų, kruopščiai tvarkyti buhalteriją, nes galimos klaidos. Problemų gali atnešti ir moteriškos lyties atstovės, ypač tos, kurių horoskope vyrauja Svarstyklių ženklo energija.

2016-ųjų vasaris ir liepos pabaiga – tinkamas laikas sužibėti, demonstruoti save kitiems, skirti daugiau dėmesio ir investicijų reklamai, įvaizdžiui palaikyti. Šiuo laikotarpiu taip pat tiks priimti svarbius sprendimus, plėsti kolektyvą, teikti pasiūlymus įtakingiems asmenims.

2016 02 10– 2016 05 09 reikėtų būti atsargesniems – nepažeisti jokių taisyklių, tvarkingai elgtis su svarbiais dokumentais, sutartimis, valdžios atstovais, susitaikyti su būtinais apribojimais ir netektimis, o jų išvengti nepavyks.

2018 m. paskutinį ketvirtį išlaikyti finansinę sėkmę ir gražų įvaizdį pavyks, jei vengsite eksperimentų ir dirbsite jau patikrintais metodais. Taip pat nepatartina rašyti aštriomis temomis, keisti įvaizdį.

2019 m.–2020 m. – tai antroji ypatingos sėkmės banga. Žurnalas tarsi atgims, suspindės naujomis spalvomis, dėl padidėjusio skaitytojų susidomėjimo gali prireikti net didinti tiražą.

Lana Kutkytė
Lana Kutkytė
Asmeninio archyvo nuotr.

Astrologė Lana Kutkytė, www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu


Jie taip pat gimė po Mergelės ženklu

Šventoji Mergelė Marija (I a. pr. Kr. rugsėjo 8 d.)
Vokiečių rašytojas Johannas Wolfgangas von Goethe (1749 m. rugpjūčio 28 d.)
Rusų rašytojas Levas Tolstojus (1828 m. rugsėjo 9 d.)
Lietuvių dailininkas ir kompozitorius Mikalojus Konstantinas Čiurlionis (1875 m. rugsėjo 22 d.)
Anglų detektyvų rašytoja Agatha Christie (1890 m. rugsėjo 15 d.)
Švedų aktorė Greta Garbo (1905 m. rugsėjo 18 d.)
Misionierė vienuolė Motina Teresė (1910 m. rugpjūčio 26 d.)
Švedų aktorė Ingrid Bergman (1915 m. rugpjūčio 29 d.)
Lietuvių poetas Paulius Širvys (1920 m. rugsėjo 6 d.)
Ekonomistas, Nobelio premijos laureatas Lawrence'as R. Kleinas (1920 m. rugsėjo 14 d.)
Lietuvių kompozitorius Benjaminas Gorbulskis (1925 m. rugsėjo 14 d.)
Gamtininkas Ričardas Kazlauskas (1927 m. rugsėjo 14 d.)
Škotų aktorius Seanas Connery (1930 m. rugpjūčio 25 d.)
Lietuvos bajoras Jonas V. E. Juozapas Tiškevičius (1931 m. rugsėjo 14 d.)
Italų aktorė Sophia Loren (1934 m. rugsėjo 20 d.)
Britų aktorius Jeremy Ironsas (1948 m. rugsėjo 19 d.)
JAV aktorius Richardas Gere'as (1949 m. rugpjūčio 31 d.)
JAV dainininkas Michaelas Jacksonas (1958 m. rugpjūčio 29 d.)
Britų aktorius Hugh Grantas (1960 m. rugsėjo 9 d.)
Humoristas Gintaras Ruplėnas (1964 m. rugpjūčio 25 d.)
JAV aktorė Cameron Diaz (1972 m. rugpjūčio 30 d.)
Britų dainininkė Amy Winehouse (1983 m. rugsėjo 14 d.)
Estų modelis Carmen Kass (1978 m. rugsėjo 14 d.)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis