Namų puošybos salono atidarymas sudomino garsenybes

Trečiadienio vakarą žinomi vilniečiai rinkosi į naujojo salono „The Home Story“ atidarymo vakarą miesto stiliaus centre „Europa“.

Į renginį atvyko atlikėjos Urtė Šilagalytė ir Skaistė Steikūnaitė, aktorė Nijolė Narmontaitė, iliuzionistas Mantas Wizard, politikas Žilvingas Šilgalis su dukra, treneris Martas Kalendra, aktorės Valda Bičkutė ir Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, žurnalistė ir rašytoja Laima Lavaste, verslininkė Nora Lapinskienė, prodiuseris Gediminas Jaunius ir kt.

Renginio vedėjas, aktorius Vytautas Rumšas pakvietė visus leistis į unikalią grožio bei namų puošybos pažinimo kelionę ir drauge kurti jaukių namų istoriją.

Organizatorių nuotr.

„Mūsų įmonės atstovaujamų prekinių ženklų gaminius galima rasti pasaulyje pripažintose parduotuvėse, tokiose kaip „Harrods“ Londone, „Le Bon Marche“ Paryžiuje, „KaDeWe“ Berlyne ar Penktojoje Aveniu Niujorke“, – sakė salono „The Home Story“ įkūrėjas Tomas Marijošius.

Organizatorių nuotr.

Vakaro svečiams buvos itin smalsu apžiūrėti prekybos centro fojė pastatytą naująjį „Maserati Ghibli“ ir šio automobilio prekės ženklo vardu pavadintą namų kvapą. Tai unikalus ir ypatingas kolekcijinis aromatas, kurį prabangių „Maserati“ automobilių kompanijai sukūrė garsusis itališko parfumerijos prekinio ženklo „Dr. Vranjes“ įkūrėjas Paolo Vranjes. Šiam prakilniam aromatui iš karto buvo lemta tapti aromaterapijos meistriškumo simboliu, išaukštinančiu kokybę bei eleganciją.

Organizatorių nuotr.

Restorano „Amandus“ komanda, vadovaujama žinomo virtuvės šefo Deivydo Praspaliausko, vakaro svečiams ruošė gurmaniškus užkandžius, kurie turi glaudžias sąsajas su aromatais.

Organizatorių nuotr.

„Jau kuris laikas neatsistebiu maisto ir kvapų derme. Juk kiekvienas patiekalas turi savo unikalų, išskirtinį kvapą, – sako D. Praspaliauskas, kurio įkurtame restorane iš pradžių lankytojus pasitinka originalus namų kvapų aromatas. – Restoranas dvelkia žole, tabaku, citrusiniais vaisiais. Unikalus kvapas nuteikia jaukumui, žadina apetitą“.

Organizatorių nuotr.

Salono „The Home Story“ svečiams renginio metu grojo muzikinis duetas: saksofonistas Jonas Sikorskis ir gitaristas Džiugas Juzėnas.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis