Namai pagal žvaigždes – koks būstas suteiktų laimės kiekvienam Zodiakui?

Namai – tai vieta, kurioje kiekvienas iš mūsų nori jaustis saugus, pailsėjęs. Tačiau kartais namai gali netgi slėgti. Pasitelkus į pagalbą žvaigždes galima pasiekti, kad sirgtume mažiau, o gera nuotaika aplankytų dažniau.

Namai, kuriuose gera Avinui

Avino namų interjere būtinai turi būti raudonos spalvos, ant sienų kabėti paveikslai. Gerai, kai namuose yra ne vienas veidrodis. Gerą poilsį įtakos žvakės, jų liepsna Avinus veikia raminamai. Jeigu yra galimybės, vertėtų įsirengti židinį. Miegamajame ar specialiai įrengtame kambaryje turėtų būti treniruoklis ar kitokia sporto atributika. Vazose vertėtų pamerkti raudonų gėlių.

Namai Jaučiui

Jautis yra žemės ženklas, todėl namuose turėtų dominuoti žalia spalva (kuri, beje, dar ir pinigus pritraukia Jaučiams). Tai gali būti augalai ar užuolaidos, kilimas, užtiesalas…. Iš esmės Jautis jausis gerai tokiuose namuose, kur daug augalų, ir visai nesvarbu – jie egzotiški ar paprasti.

Shutterstock

Jaučiams svarbus visas namų interjeras, nes jiems tiesiog būtina jaustis komfortiškai.

Tačiau iš visų namų Jaučiams yra svarbiausia virtuvė, joje taip pat turėtų dominuoti žalia ir ruda spalvos. Maksimaliai gerai Jautis jausis gyvendamas name.

Didelė erdvė Dvynių namuose

Dvyniams būtinai reiktų daug erdvės ir šviežio oro, o mažoje patalpoje to negali būti, todėl Dvyniai būdami ankštoje patalpoje gali pradėti net sirgti, grįžus į mažus namus jų nuotaika gali pablogėti.

Šio ženklo atstovus teigiamai veikia gražus vaizdas pro langus. Jiems namuose reikia turėti daug gerų daiktų: knygų, kompiuterį, įvairių smulkmenų.

Kuo daugiau įvairios aparatūros namuose, tuo geriau jausis Dvyniai.

Konservatyvūs namai Vėžiui

Vėžio namuose turi būti daug atsiminimus keliančių ir mielų širdžiai daiktų. Vėžio artimiesiems tie daiktai gali pasirodyti nereikalingi, bet negalima jų išmesti, nes bus sužeista Vėžio širdis.

Shutterstock nuotr.

Vėžiui jauku tokiuose namuose, kur jį supa prisiminimai, nes Vėžio namai – tai jo asmeninis pasaulis, kuriame negalima laužyti jo taisyklių. Vėžiui nėra didelio skirtumo, kokie - erdvūs ar ne - bus namai, svarbu, kad jį suptų aplinka, kurią jis vertina.

Ištaigingi Liūto namai

Kad namuose Liūtas gerai jaustųsi, namai turi būti šviesūs, prabangiai apstatyti, daug erdvės, prabangūs baldai, brangūs servizai ir kita. Nėra spalvos, tinkančios visiems Liūtams, tačiau turėtų būti geltonos spalvos detalių, ir svarbiausia, - kad namai nebūtų tamsūs, nes tai Liūtą veda į depresiją. Liūtui gerai tokiuose namuose, kuriuos girs aplinkiniai, nes jam labai svarbi jų nuomonė.

Švariuose namuose Mergelei gera

Tam, kad Mergelė namuose jaustųsi gerai, visų pirmą juose turi būti švara, netvarkinguose namuose ji jausis nuolat pavargusi. Šiems žmonėms patinka įvairios smulkmenos interjere, bet ir jos turi turėti savo vietą. Mergelės namuose dažniausiai vyraus ruda (natūrali) spalva su baltomis detalėmis, net patalynę rinksis baltos spalvos, nes ši Mergeles ramina.

Jaukūs Svarstyklių namai

Žmonės, gimę po šiuo ženklu, neapkraus namų daiktais, nes jiems, kaip ir Dvyniams, reikia erdvės.

Shutterstock nuotr.

Namuose mažai baldų, bet būtinai turi būti visa reikalinga buitinė technika. Svarstyklių tarpe yra daug dizainerių iš prigimties, todėl jų namuose vyraus koks nors vienas, bet harmoningas stilius, kurį jiems pakuždės intuicija. Svarstyklės namuose, kaip ir gyvenime, ieško harmonijos ir jei jos neras namuose, didesnę laiko dalį praleis ten, kur tą harmoniją ras.

Paslaptingi Skorpiono namai

Kadangi Skorpionai yra dviejų tipų, tai ir vienuose namuose jie jausis nevienodai erai. Vieniems gera, kai namuose yra prietema, kitiems - kai daug šviesos.

Tačiau abiejų tipų Skorpionų namai turi alsuoti paslaptimi. Jiems tiktų rytietišku stiliumi įrengti kambariai su prabangiomis detalėmis, gali dominuoti medis ir oda. Iš esmės Skorpionai mėgsta tas medžiagas, prie kurių yra malonu prisiliesti. Jeigu šie žmonės neturi atskiro kambario, tai namuose jiems reikia nors nedidelio kampelio, kur jie galėtų nors kartais atsiriboti nuo viso pasaulio.

Kelioniniai Šaulio namai

Šie žmonės tiesiog negali sėdėti „tarp keturių sienų“ ir jiems visai nesvarbu, kokie tie jų namai, jie vis tiek nori nuolat kur nors eiti. Jam gera grįžti į jaukius, sutvarkytus namus, bet jam niekad nemaišys koridoriuje sudėti kelioniniai daiktai. Šauliui svarbu, kad namuose būtų kompiuteris, televizorius.

Dalykiški Ožiaragio namai

Ožiaragio namuose turi vyrauti žalia, raudona, ruda spalvos. Paprastai šie žmonės mėgsta antikvarinius, senovinius daiktus.

Shutterstock nuotr.

Ožiaragis gali gyventi ir ne prabangiuose namuose, nes jis vis tiek sugebės padaryti juos jaukius. Ožiaragiai, prieš įsigydami daiktus, daug galvoja, todėl jų namuose vyrauja savitas stilius. Jiems reikia namuose ramybės.

Originalūs Vandenio namai

Šio žmogaus namai turi būti įrengti taip, kad jis galėtų pailsėti ir atsipalaiduoti. Namų aplinka turi būti komfortiška, bet ne perdėtai. Namuose tinka visos spalvos, bet geriausiai - dangiška. Gerai, kai yra paveikslų su peizažais.

Namai, kuriuose jauku Žuvims

Žuvims gerai, kai namų aplinkoje yra daug augalų, paveikslų, daug daiktų, nes jos mėgsta tuos daiktus rūšiuoti, sisteminti, - taip jos pailsi. Žuvys gali gyventi tiek prabangiuose, tiek paprastuose namuose, nes poilsį jos sugeba pajausti per savo vidini pasaulį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis