Namai pagal fengšui: kaip sukurti teigiamą energetiką

Kaip sukurti teigiamą energetiką, kad apsaugotumėte savo namus? Fengšui padės atrasti slaptąsias savų namų jėgas.

Savaitės skaitomiausi:

- I. Norkutės-Žvinienės gulimoji dieta: per savaitę - minus 2 kg
- Turtingiausia amerikietė turėjo tik vieną suknelę
- Karalienių grožio paslaptys ir jaunystės receptai
- Kaip šiandien gyvena kadaise nudeginti Zdanių dvynukai
- Kokie džinsai madingi pavasarį
- Skanūs ir minkšti grietiniečiai

Trys taisyklės šeimininkėms

1. Negalima šluoti šiukšlių slenksčio link: dėl to kyla grėsmė netekti pinigų, o jaunoms merginoms – prarasti patrauklumą. Geriausia tai daryti virtuvės link.

2. Netvarkykite namų per didžiąsias religines šventes. Manoma, kad tuo metu būna atsivėrę dangaus vartai, per kuriuos mus pasiekia dangiška energija, o, mojuodami šluota, mes ją naikiname.

3. Bute turi būti viena šluota ir stovėti ji turi šereliais į viršų. Jei bus priešingai, galite nesitikėti pinigų antplūdžio, o bute niekada nebus tvarkos.

Kaip išvalyti ir apsaugoti savo namus nuo negatyvios energijos?

1. Santalas ir ladanas yra laikomi pačiais efektyviausiais smilkalais erdvei išvalyti. Dažnai smilkoma naudojant sausas kiečio ir kadagio šakeles. Galima naudoti ąžuolo, jonažolės, levandos, pušies ir šalavijo lapus.

2. Gerai yra apšlakstyti butą šventintu arba tiesiog švariu vandeniu.

3. Puikus būdas – aerozolinis patalpų išvalymas. Jis tiks tiems, kurie negali pakęsti smilkalų kvapo. Tam reikia pasiruošti tirpalą: 9 aromatinio aliejaus lašai į 100 ml. švaraus vandens. Pradedant nuo slenksčio, pagal laikrodžio rodyklę pereiname per patalpas ir papurškiame tirpalo kiekviename kampe mažiausiai tris kartus.

Kad blogis aplenktų

1. Mūsų protėviai virš lauko durų būtinai kabindavo iš akacijos arba ąžuolo išdrožtą amuletą.

2. Puikų apsauginį poveikį turi svogūnų, česnakų, raudonųjų pipirų ir žolelių ryšuliai.

3. Galima pagaminti džiovinto valerijono, raudonėlio, baziliko ir šeivamedžio mišinį ir išdėlioti buto kampuose. Tai atneš santarvę į namus ir apsaugos juos nuo vagysčių bei nepageidaujamų vizitų.

4. Galingas apsaugantis simbolis – žvejybai skirtos plūdės. Jei pakabinsite jas matomoje vietoje prie lauko durų, tai jokia pikta energija nepateks į jūsų namus.

Shutterstock nuotr.
Naudingi patarimai

1. Po svečių apsilankymo niekada nepalikite neplautų indų. Juos reikia iš karto išplauti, kad pašalintumėte bet kokią, tegul ir atsitiktinę, negatyvią informaciją.

2. Naujai nusipirkto ar padovanoto daikto arba drabužių negalima rengtis be išankstinio apvalymo arba smilkymo. Rizikuojate gauti nereikalingas energetines šiukšles.

3. Grįžę į namus, būtinai nusivalykite batus, nusimaudykite duše ir persirenkite naminiais drabužiais.

Išvalėte namus nuo blogos energetikos? Dabar apvalykite kūną, nes, tvarkant namus, dalis neigiamos energijos nusėdo ant jūsų!

* Puikų rezultatą teikia apelsinų vonia. Į vandenį (37-38 g) įpilkite iš vieno apelsino išspaustas sultis ir įdėkite 4 griežinėlius. Mėgaukitės 10-15 min. Po to išsimaudykite duše.

Močiučių patarimai

1. Maišyk tešlą pagal laikrodžio rodyklę.

2. Naujam mėnuliui (Jaunačiai) parodyk sidabrinę monetą.

3. Niekada ir niekam neleisk autis savo šlepečių! Ir ne tik dėl galimybės užsikrėsti grybeliu – galima užsikrėsti svetimu blogiu, pavydu, nesėkme…

4. Jei tavo bute pabuvojo pavydus, negeras žmogus, apvalyk savo būstą su bažnytine žvake. Pradėk nuo slenksčio, apeik būsto perimetrą taip, kad siena visą laiką būtų tau iš kairės. Tuose kampuose, kuriuose žvakė pradės spragsėti, pastovėk ilgėliau. Grįžusi prie lauko durų, išeik, pasisuk veidu į savo šventovę, jei nori 3 kartus peržegnok duris, nenori – tiesiog užpūsk žvakę, būdama už slenksčio.

5. Kate, kate, pasiimk visą blogį! Niekada nesistenk sulaikyti katės, jei ji atsikėlė ir yra pasiruošusi eiti šalin nuo tavęs. Tai reiškia, kad ji gavo reikiamą negatyvios energijos dozę ir dabar daugiau vis tiek nebepaims.

Patarimai dėl veidroždio

Žmonės patys pripildo savo namus negatyvios energijos, pažeisdami daugelį taisyklių, kurių nuo seno buvo griežtai laikomasi. 

1. Nekabink veidrodžio priešais įėjimą. Visą įeinančią energiją nukreipsi priešinga kryptimi, išvarysi ją iš būsto.

2. Nekabink veidrodžio miegamajame. Jis deformuos tavo aurą ir lems įvairias ligas.

3. Nelaikyk namuose mozaikinių veidrodžių, dalijančių žmogaus atvaizdą į atskirus fragmentus.

4. Veidrodžiai sustiprina energiją. Neatsargus elgesys su jais gali smarkiai pakeisti namų ir juose gyvenančių žmonių biolaukus. Taigi, kuo mažiau atsispindėsite veidrodžiuose, tuo daugiau šansų būti sveikiems ir laimingiems.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis