Lietuvoje atidaryta parduotuvė namams - „Zara Home“

Lietuvoje pasirodė „Zara Home“ - pirmoji parduotuvė atidaryta prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ Vilniuje. Parduotuvėje pristatomos visos prekės ženklo kolekcijos, taip pat ir „Zara Home Kids“.

Naujoji parduotuvė išsiskiria inovatyviu dizainu, kuris atitinka „Zara Home“ įvaizdį visame pasaulyje.

Gamintojo nuotr.

Vienos ryškiausių detalių - baltas fasadas su aukso spalvos logotipu, avangardinė ir elegantiška koncepcija, kurioje slypi paprastumas ir darna su gamta – tai patvirtina parduotuvės apdailai naudojamos medžiagos. Neutralios spalvos, kaštonų medienos ir perlamutrinės marmuro grindys – tai tik keletas naujosios „Zara Home“ parduotuvės koncepcijos bruožų.

Gamintojo nuotr.

Kaip ir kitose „Zara Home“ parduotuvėse, Vilniuje kasmet bus pristatomos dvi kolekcijos. Tai dizainerių komandos, kurią įkvepia naujausios ir madingiausios sezono tendencijo, rezultatas. Prekių asortimentas bus atnaujinamas ir papildomas naujomis prekėmis du kartus per savaitę.

Gamintojo nuotr.

Parduotuvėje pirkėjai ras patalynę ir lovatieses, stalo ir vonios tekstilę, baldus, stalo indus ir įrankius bei kitus dekoratyvinius interjero elementus. Be to, parduotuvėje siūlys namuose skirtos dėvėti patogios aprangos, vonios aksesuarų ir kūno priežiūros priemonių.

Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis