Kaip prieš žiemą atnaujinti interjerą

Artėjant žiemai galima pakeisti ne tik savo garderobą, bet ir namų interjerą. Juo labiau, kad šiluma ir jaukumu dvelkiančiai atmosferai sukurti neprireiks grandiozinių pokyčių.

Pakanka papildyti interjerą „žiemos“ detalėmis ir džiaugtis savo darbo vaisiais.

Jeigu norite interjerą paruošti žiemai, pirmiausia teikite pirmenybę tamsiai mėlynos spalvos gamai. Natūrali mėlyna spalva puikiai pabrėš už lango plytintį sniegingą peizažą. Antra, prie tamsiai mėlynos derinkite aukso spalvos aksesuarus. Aukso spindesys primins apie artėjančias šventes.

"Fėjų skrynia" nuotr.

Taip pat žiemai tinka: gelsva, raudona, oranžinė, ruda, molio ir smėlio spalvos. Jos neturi būti pernelyg tamsios, kad nesukurtų sunkaus ir niūraus įspūdžio. Būtinai panaudokite ir baltą spalvą, mat ji suteiks žiemos šviežiumo. O štai šioms spalvoms kompaniją palaikyti turėtų gryna žalia spalva. Ji atpalaiduoja, sukuria optimistinę nuotaiką ir neleidžia pasinerti į žiemos depresiją.

"Fėjų skrynia" nuotr.

Apipavidalindami interjerą naudokite daugiau natūralaus medžio detalių. Tai puiki gamtos sukurta medžiaga, kuri sukurs jaukumo ir šilumos atmosferą.

"Fėjų skrynia" nuotr.

Nepamirškite ir šilto kilimo. Jis ne tik išgelbės jus nuo nemalonaus šaltų grindų po kojomis pojūčio, bet ir sušildys interjerą vizualine prasme.

Papuoškite savo namus įvairiais ryškiais akcentais. Tai gali būti spalvotos pagalvėlės, kilimėliai, pufai, pledai, ryškūs plakatai ant sienų ar paprasčiausiai vazos, į kurias prikrauta citrinų.

"Fėjų skrynia" nuotr.

Visas plonas ir lygias medžiagas pakeiskite sunkesnėmis ir tankesnėmis.

Žiemą ypač gerai žiūrisi klasikinės prislopintų, taurių spalvų užuolaidos. Minkštų baldų apmušalai turėtų būti sunkūs, tankūs, pūkuoti, panašios turėtų būti ir ant sofos išdėliotos pagalvėlės. Puikiai tiks reljefiniai aksomo raštai, kutai ir dirbtinis kailis. Vis dėlto, pirmenybę teikite natūraliems, bo ne sintetiniams, produktams.

"Fėjų skrynia" nuotr.

Kai už lango baltai balta, spalvos namuose ypač džiugina. Kinrožės, kalėdinis kaktusas, raudonžiedė kalankė, orchidėjos ir miniatiūrinės rožytės vazonėliuose – visos šios gėlės žydi ir žiemą. Net jeigu jūs nesate labai patyrusi gėlininkė, prižiūrėti šiuos augalus nebus labai sunku.

"Fėjų skrynia" nuotr.

Jeigu norite kažko originalesnio, nei tiesiog gėlytė vazonėlyje, nupirkite mandarinų ar citrinų medį arba dekoratyvinių pipirų krūmelį. Galite po namus išdėlioti vazas su apelsinais. Ryškūs oranžiniai vaisiai kelia nuotaiką, jau nekalbant apie tai, kad jų kvapas ir skonis labiausiai asocijuojasi su žiema.

Daugiau originalių idėjų, kaip šventėms papuošti namus, ieškokite PC VCUP parduotuvėse. Daugiau informacijos: www.facebook.com/CentrasVCUP

Užsakymo nr.: PT_66452320

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis