Fengšui: kokį poveikį mums daro paveikslai, medžioklės trofėjai ir kiti interjero akcentai?

Paveikslai ir tai, kaip jie pakabinti, daro mums įtaką. Kiekvienas paveikslas, nuotrauka spinduliuoja dailininko ar draugo, įteikusio dovaną, vibracijas. Todėl atkreipkite dėmesį į tai, ką galvojate ir ką jaučiate žiūrėdami į paveikslą, kurį norite įsigyti ar jau turite: pasitenkinimą, ramybę, džiaugsmą, ar priešingai - jis jums sukelia nemalonius jausmus.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Šiaurietiška dieta – sveikiausia ir efektyviausia pasaulyje
- Jean Harlow - sekso bomba, kurią pražudė religinga motina
- Ką pasirinkti: nešioti kepurę ar išsaugoti šukuoseną?
- Tvarkome antakius: septynios moterų klaidos
- Varškės ir morkų apkepas

Naudojant radiosteziją meno kūriniai efektyviai subalansuoja energetiką. Šiltų spalvų paveikslai -gražūs peizažai - tinka kabinti ant šiaurinės sienos. Ant vakarinės, kuri asocijuojasi su vandens stichija, patariama kabinti ežero ar kokio nors kito ramaus vandens telkinio paveikslą. Buto patogeninėse zonose patartini religinių motyvų paveikslai ar simboliai, kompensuojantys blogų vibracijų įtaką. Laikykitės pagrindinės taisyklės - venkite visko, kas jums atrodo grėsminga ar kelia baimę.

Vida Press

Viskas priklauso nuo jūsų skonio. Jeigu, pavyzdžiui, mėgstate tapybą, akvarelę ar abstraktųjį meną, o gal jums patinka meno kūriniai ant būsto sienų, paisykite savo norų. Tačiau jei mėgstate ir turite paveikslų, juos būtina sukabinti taip, kad jie nekenktų jūsų buto energetikai. Jums gali padėti radiostezija. Ji nustatys ir jų energetiką (teigiamą ar neigiamą).

Shutterstock nuotr.

Nuo seniausių laikų vengiama kabinti plėšriųjų gyvūnų bei liūdesį sukeliančius paveikslus. Niekada nepirkite butui paveikslų su laukiniais žvėrimis ir abstrakčios dailės kūrinių, kuriuose daug aštrių kontūrų. Tai energetiniu požiūriu blogi meno kūriniai. Paveikslai su kalnų peizažais turi kabėti už nugaros, jie tampa savotiška užuovėja ir parama. Juos siūloma kabinti biurų ir namų darbo kabinetuose. Peizažai su vandens elementais džiugina akis ir turi būti prieš jus (tik ne miegamajame).

Shutterstock nuotr.

Paveikslai su jurginų, chrizantemų ar orchidėjų žiedais suteikia namams harmoniją ir energetinę pusiausvyrą. Nereikėtų, kad miegamajame kabėtų jus kontroliuojantys protėvių portretai.

Vida Press

Įdomus faktas - vaikų piešiniai turi labai didelę ir galingą gyvybinę energiją, kuri ypač sustiprina teigiamas vibracijas bute. Todėl vaikų paveikslai dažnai būna energetiškai stipresni ir naudingesni už garsių dailininkų paveikslus. Darnių šeimų butuose kabo vaikų piešiniai. Vertinkite juos.

vaikas, mergaitė, piešimas, piešia, tapo, molbertas, dažai, būrelis, dailė
vaikas, mergaitė, piešimas, piešia, tapo, molbertas, dažai, būrelis, dailė
Shutterstock nuotr.

Perkant vertingą paveikslą naudinga pasitarti su radiostezininku. Pasidomėkite paveikslo istorija: iš kur jis, kas jo autorius, kodėl jis parduodamas - ir labiau už viską pasitikėkite savo nuojauta. Kokie jausmai apima jus žiūrint į paveikslą? Ar tikrai gerai jaučiatės žiūrėdami į jį? Paveikslo iš karto nepirkite, o kelias dienas vis ateikite pažiūrėti į jį: jei jis jums vis dar patinka - pirkite.

Vida Press

Keletas patarimų:

• erdviniai paveikslai padidins patalpos erdvę, todėl juos patartina kabinti mažuose kambariuose prie laiptų ir prieškambariuose;

• paveikslams parinkite tinkamus rėmus;

• siena, ant kurios kabės paveikslai, neturi varginti akių;

• pasistenkite nekabinti sunkių paveikslų (masyviais rėmais) virš žmonių galvų (miegamuosiuose, vaikų kambariuose, virš kėdžių);

• jei norite padidinti paveikslo energetinį poveikį, rėmai turi būti padaryti pagal feng shui harmoningų matavimų lenteles, kurias žino radiostezijos specialistai.

Vida Press

Į patalpų interjerą patartina įtraukti kristalus arba mineralus. Daug šimtmečių žmonės žinojo apie jų poveikį, keičiantį žmogaus energetiką. Jei iki šiol nieko nežinote apie akmenis, laikas susipažinti su tais, kurie atitinka Jūsų temperamentą, santykius su partneriu. Gamtiniai kristalai yra Žemės energijos dalis. Tuo paaiškinamos jų energetinės ir gydomosios savybės. Įsigytą kristalą patartina išplauti jūros vandeniu (ši procedūra išlygina kristalo vibracinę energiją). Jei negalite patekti prie jūros, kristalą arba mineralą perplaukite mineraliniu vandeniu (tik nedėkite į jį druskos, nuo to vanduo netaps jūros vandeniu).

Shutterstock nuotr.

Namuose reikia atsisakyti visų medžioklės trofėjų (ragų, kailių), tai pražūtingi bioenergetiniu požiūriu mirties energetiką skleidžiantys elementai.

Vaido Baumilos puošti briedžio ragai
Vaido Baumilos puošti briedžio ragai
Asmeninio archyvo nuotr.

Patalpos su vešliomis gėlėmis yra harmoningesnės nei patalpos be jų. Gyvi augalai spinduliuoja savitą energetiką. Įrodyta, kad augalai jaučia mūsų emocijas, skausmą ir reaguoja į tai. Todėl reikia stebėti mūsų žaliųjų draugų būklę. Viskas turi tarpusavio ryšį ir sergantys ar merdėjantys augalai gali daug papasakoti apie mūsų vidinį pasaulį.

Neteisinkite savęs teigdami, kad augalas stovi patogeninėje zonoje, kad pamirštate jį palaistyti. Norėdami visada rasite racionalų paaiškinimą, kodėl augalas serga, tačiau atminkite, kad mes patys kuriame savo aplinką ir nieko nevyksta atsitiktinai. Bloga augalo būklė dažniausiai būna rimtai susijusi su jumis. Todėl prieš išmesdami merdintį ar ligotą augalą paklauskite: "Ką nori man pasakyti?" Gal iš karto suprasite, ką jums reiškia augalo liga, gal gausite atsakymą iš kitur: iš atsitiktinai atverstos knygos, iš pokalbio su draugais, o gal tai pakuždės jūsų vidinis balsas.

Shutterstock nuotr.

Štai dar keli radiostezijos meistrų patarimai apie augalus:

• Neauginkite butuose vijoklinių augalų, jie sukelia slogią energetinę aplinką.

• Spygliuoti augalai gali supykdyti partnerius.

• Aukštiems augalams ir gėlėms reikia aukštų patalpų, jei to nebus, jie skleis neigiamą energiją.

• Gėlės iš džiunglių ar atogrąžų miškų tinka tik tiems žmonėms, kurie gerai jaučiasi vandens stichijose.

• Geriausios gėlės su minkštais ir apvaliais lapais -jų gyvybinė energija didžiausia.

• Reikia vengti sausų gėlių.

• Atminkite, kad labai daug augmenijos gali pažeisti energetinę harmoniją Jūsų namuose, daryti neigiamą poveikį jūsų energetikai.

Augalai yra gamtos dalelė, pastatyti kambarių kampuose neleidžia kauptis neigiamai energijai. Dengdami kambaryje esančius sienų kampus, nukreiptus į mus, augalai apsaugo nuo jų "strėlinio" energetinio poveikio.

radiostezija.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis