Beata Nicholson pristato kolekciją namams. KONKURSAS

Naujausias Beatos Nicholson projektas išlipo iš kulinarijos pasaulio ir gali būti, kad netrukus įsiverš į kiekvieno mūsų namus - Beata pristato dvejus metus brandintą projektą - „Beatos virtuvėskolekciją namams.

Kolekciją sudaro 33 gaminiai, skirti virtuvei, voniai ir stalui.

„Esu tikra – geriausi dalykai prasideda namie. Man pačiai labai patinka leisti laiką namuose. Neįsivaizduoju jų be mielų smulkmenų, todėl namuose visada randu vietos gražiems daiktams. Ir kai prieš šešerius metus pristačiau pirmąsias „Beatos virtuvės“ linines prijuostes, tik pasvajodavau, kokia būtų mano kolekcija namams, jei tokią kurčiau. O šiandien jau galiu jums pristatyti ilgai kurtą, ilgai dėliotą „Beatos virtuvės“ kolekciją namams, kuria tikrai didžiuojuosi. Kolekcijos kūrybinėse paieškose beveik du metus man padėjo ir Lietuvos, ir Belgijos dizaineriai.

Gamintojo nuotr.

Kodėl kolekcija namams? Tikiu, kad Lietuvos žmonės jau yra pasiruošę gyventi gražiau kiekvieną dieną – net ir pusryčių stalą galime papuošti žaismingu padėkliuku, o šeimą ar draugus pakviesti vakarienės prie gražiai padengto stalo. „Beatos virtuvės“ stalo linija susideda iš solidžių staltiesių, ryškių stalo takelių ir žaismingų padėkliukų – iš viso 9 skirtingi, bet tarpusavyje puikiai derantys elementai.

Gamintojo nuotr.

„Beatos virtuvės“ kolekcija namams, žinoma, įkėlė koją ir į virtuvę. Savo prijuostes papuošiau lietuviškomis gėlėmis ir linksmais haiku, nes tikiu, kad prijuostė turi ne tik apsaugoti nuo dėmių, bet ir įkvėpti sukurti ką nors mielo sau ir esantiesiems šalia. Tuo tarpu prijuostė vaikams virto maža enciklopedija... O štai virtuviniai rankšluostukai išmarginti mano mėgstamiausiomis gėlėmis – bijūnais ir lubinais – bei karališkais krapais yra tokie nuotaikingi, kad norisi visą šią kompaniją pakviesti į savo namus.

Gamintojo nuotr.

Vonios linijoje pirmiausiai rinkausi spalvas ir kokybę. Juk vonios chalatai yra skirti labiau rytinei kavai ar vakarui ant sofos ar net ilgai tinginiavimo dienai, todėl turime ir su jais būti gražūs! Vaikai taip pat neužmiršti – jų chalatus puošia mūsų šeimos numylėtinio – šuo Bon bon. Prie viso šito prisiderinsite trijų dydžių rankšluosčių ar rankšluostukų.

Gamintojo nuotr.

Kolekciją kūriau žmonėms, o ne lentynoms, todėl tikrai džiaugiuosi, kad „Maximos“ komanda patikėjo mano idėjomis ir pasirūpino, kad „Beatos virtuvės“ kolekcija nukeliautų į kiekvieną Lietuvos miestą ir miestelį, kur tik yra įsikūrusios šio tinklo parduotuvės“, - pasakoja Beata.
„Maximos“ pirkėjai galės įsigyti „Beatos virtuvės“ kolekcijos gaminių už įprastą kainą arba pusę kainos padengti surinktais lipdukais.

Gamintojo nuotr.

Visi virtuvei ir voniai skirti gaminiai pasiūti iš 100% medvilnės, o stalo kolekcija padengta specialia apsauga – teflonu, kuris apsaugo nuo dėmių, nes neleidžia skysčiams susigerti.

Daugiau nuotraukų:

Norite laimėti „Beatos virtuvės“ virtuvinių rankšluostukų ar žaismingų padėkliukų? Dalyvaukite konkurse ir puoškite savo namus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis