5 paslaptys, ką reikėtų pakeisti namuose siekiant pritraukti pinigus

Norite pagerinti situaciją darbe ir pakilti karjeros laiptais neišeinant iš namų? Čia gali padėti fengšui.

Žvilgsnis į Šiaurę


Būtent šiaurinė jūsų namų pusė, remiantis fengšui mokymu, atsakinga už karjeros sėkmę ir darbinį procesą. Kaip ir bet kuriame kitame strategiškai reikšmingame sektoriuje, šiame taip pat būtina palaikyti tvarką, kad čia cirkuliuojanti či energija nedulkėtų, neužkliūtų už kampų ir nestrigtų popierių krūvose. Kūrybingiems asmenims, dažai sudarantiems įkvėpimo sienas, būtent šioje zonoje geriausia numatyti vietą asmenų, kurių sėkme ir skleidžiama energija žavimasi, nuotraukas. Kitas variantas – šiaurinėje namų dalyje pakabinti pasaulio žemėlapį.


Vėžliai ir paukščiai


Turimi galvoje ne naminiai gyvūnai, o talismanai, padedantys profesinėje srityje. Remiantis senovės kinų kultūra, už turtus ir karjeros ambicijas atsakingi tokie personažai kaip trikojė rupūžė, paukštis feniksas, drakonas ir vėžlys. Pavyzdžiui, vėžlys garantuoja reikalingų ir įtakingų asmenų paramą. Geriausia, jei šis talismanas bus pagamintas iš stiklo. Jei jūsų dėmesį patraukė paukštis feniksas, žinokite, kad tokia namuose įkurdinta figūrėlė saugos nuo apkalbų.


Kilimėlis ir kaktusas


Kinų išminčiai teigė, kad profesinei sėkmei gali kliudyti paprasčiausi laiptai, jei tik jie įkurdinti prieš lauko duris, praktiškai į jas atsiremia. Manoma, kad tokie laiptai trukdo darbiniam procesui. Norėdami blokuoti šį blogą ženklą, šalia durų iš vidinės pusės patieskite apvalų kilimėlį.


Kiti draudžiami objektai – nusilpę augalai šiauriniame sektoriuje. Jiems ten ne vieta, o štai kaktusas, kaip bebūtų keista, kaip tik laikomas stipriu profesiniu simboliu.


Vanduo


Rytų filosofai visada ypatingos reikšmės teikdavo vandeniui. Taigi norėdami pagerinti darbinius reikalus arba pakilti karjeros laipteliais, pasinaudokite šios stichijos teigiamu poveikiu. Galima šį klausimą išspręsti paprastai, tiesiog randant čia vietos vazai su vandeniu. Tiesa, galimas ir ne toks tiesioginis sprendimas – tiks atitinkami simboliai: melsvi atspalviai, bangų ornamentai, paveikslai ar nuotraukos su pavaizduotais vandens telkiniais (netinka tik kriokliai), stikliniai lašai. Aukščiausias pilotažas – akvariumas su aštuoniomis auksinėmis žuvelėmis.


Aromatai


Fengšui mokymas – tai išskirtinės atmosferos kūrimas erdvėje, kurią sudėtinga įsivaizduoti be tinkamai parinktų aromatų. Specialistų manymu, teigiamai paveikti materialinę gerovę ir gauti papildomų pajamų galima pasitelkus mėtų, šalavijų, citrusinių vaisių ir citrinžolės aromatus, nes būtent šie kvapai siejami su finansine gerove.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis