Žydinti „InŽi“ mados namų kolekcija - ne tik nuotakoms

Kovo 27 dieną Vilniaus Teatro Arenoje vyks „InŽi“ mados namų „Haute Couture 2014 – 2015“ kolekcijos pristatymas. Renginyje bus pristatyta dizainerės Ingridos Žitkuvienės kurta drabužių kolekcija, kurią sudarys vakarinės ir vestuvinės suknelės bei kostiumėliai.

„Inži“ mados namų įkūrėja Ingrida Žitkuvienė šią kolekciją vadina „Žiedų kolekcija“ ir teigia, kad šis renginys svečius pasitiks ne tik gėlėtomis suknelėmis, bet ir ypatinga vakaro atmosfera: „Tiek klasikinė sumoderninta muzika, tiek renginio scenografija mus nukels į XVIII amžiaus pabaigą, apipintą ištaiginga prabanga ir romantika. Iš šio laikmečio sugrąžins mano kurta kolekcija ir ją gaubiantis gėlių aromatas, kuris primins pavasario, vasaros ir rudens gėles. Gėlės yra svarbiausi mano suknelių akcentai, jas įrėmins prabangūs, specialiai šiai kolekcijai parinkti Sophie Hallete nėriniai ir aukščiausios klasės audiniai, atvežti iš geriausių Prancūzijos ir Italijos fabrikų.“

"InžI" nuotr.
Kolekcijos metu bus pristatyta apie 40 iškirtinės prabangos drabužių – vakarinių ir vestuvinių suknelių, kostiumėlių. Renginyje planuoja dalyvauti daugiau nei 500 žinomiausių ir įtakingiausių Lietuvos žmonių.

Ingrida Žitkuvienė
"InžI" nuotr.
"InŽi" mados namai – profesionalias dizaino ir drabužių siuvimo paslaugas teikianti įmonė, įsikūrusi 2009 metais. Nuolatos pristatomos drabužių kolekcijos sulaukė didelio pripažinimo ne tik Lietuvoje, bet ir Rusijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Suomijoje ir kitose šalyse. „InŽi" puošia moteris ne tik proginėmis, vestuvinėmis suknelėmis, bet ir kasdienine išskirtine apranga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis