Žiemai – aksesuaras, kuris ir puošia, ir šildo. FOTO

Jei storų siūlų šalikai ar šiltos skaros jau pabodo, metas įsigyti kitokių, bet ne mažiau stilingų žiemos aksesuarų. Vis dar tęsiasi išpardavimai, tad paieškokite iš kailio siūtų apykaklių, kurios ir sušildys, ir papuoš.

Susegama kailio apykaklė – universalus aksesuaras, kurį galite segėti ant palto, striukės ar švarkelio. Kailis įvaizdžiui akimirksniu suteiks prabangos, nesvarbu ar jis bus natūralus, ar dirbtinis. Pastaruoju metu vyrauja spalvotų kailių tendencija, itin madingi sodrūs: mėlyni, fuksijų, turkio, raudonojo vyno ar smaragdų atspalviai.

Sienna Miller
Sienna Miller
Vida Press

Nicole Scherzinger, Rosie Fortescue, Kelly Brook
Nicole Scherzinger, Rosie Fortescue, Kelly Brook
Vida Press

Gelila Assefa Puck
Gelila Assefa Puck
Sipa Press, SIPA/Scanpix nuotr.

Jei norisi elegancijos, neprašausite įsigijusi pilką, rusvą ir itin prabangiai atrodantį kreminio atspalvio kailį. Neutralių spalvų apykakles lengviau priderinsite prie įvairių drabužių, jos atrodys subtiliau nei ryškiaspalvės.

"Marina Rinaldi"
Gamintojo nuotr.

"BCBG By Max Azria", "Massimo Dutti"
SIPA/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Šaunus pasirinkimas ne tik kailinės apykaklės, bet ir kailio atvartais dabinti paltai bei puspalčiai. Nors jie ypatingos šilumos nesuteikia, atrodo puošniai, ypač tinka, jei keliaujate į vakarėlį, koncertą, verslo susitikimą.

Iman, Federica Marchionni,
Iman, Federica Marchionni, "Marina Rinaldi"
AFP, Sipa Press/Scanpix ir gamintojo nuotr.

"Kocca" ("Aprangos galerija"), "Marella", "SELECTION by s.Oliver"
Gamintojo nuotr.

Kailinei apykaklaitei vietos atsiras ir vakarėlio garderobe. Žiemą kailiu drąsiai puoškitės vilkėdama kokteilinę ar net prabangią vakarinę suknią, taip pat kostiumėlį arba šilkinės palaidinės ir klasikinio sijono ansamblį. Prie vakarinės aprangos derinkite švelnių žemiškų atspalvių kailines apykakles, galite jas susegti puošnia sege ar surišti atlasiniu kaspinu – tai įvaizdžiui suteiks papildomos prašmatnos.

Chu-Ti Jensen,
Chu-Ti Jensen, "Kocca" ("Aprangos galerija")
Sipa Press/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis