Visų laikų seksualiausi moteriško garderobo atributai

Šiais laikais merginos renkasi drabužius, visų pirma vadovaudamosi savo skoniu. Tačiau nėra nieko keisto, kad kartais norisi sužavėti mylimą vyrą, o ne orientuotis į naujausias mados tendencijas.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- D. Ibelhauptaitė: pakeista mityba naikina kilogramus ir grąžina jėgas
- Moteris, suviliojusi kunigaikščius ir Kazanovą
- Horoskopas 06.26-07.03: sudėtingos savaitės viduryje bus ir gražių momentų
- Operos solistė: užaugau skausme ir kasdienėje kančioje, todėl nieko nebijau – nei mirties, nei gyvenimo
- 5 rankinių tipai, kuriuos privalu turėti kiekvienai (FOTO)
- Paprastas obuolių pyragas

Dailiosios ir stipriosios lyties supratimas apie grožį ir seksualumą stipriai skiriasi. Tai, kas mums atrodo madinga, vyrams neretai nepatinka. Gundančiai, erotiškais moteriško garderobo atributais jie laiko klasikinius moteriškus modelius. Elle.ru atliko išsamų tyrimą ir išsiaiškino, kokie daiktai suteiks jums seksualumo. Atsargiai – bus karšta.

Bateliai su plonais kulniukais

Galime kiek įmanydamos save įtikinėti, kad vyrai myli mus net avinčias sportinius batelius, bet magiško aukštakulnių su plonais kulniukais poveikio tikrai neneigs mergina, bent kartą pasitelkusį šį slaptą ginklą. Laikyti spintoje tokių batelių porą ypatingoms progoms – didžiulė klaida.

Shutterstock nuotr.
Kuo dažniau reikia mėgautis stebuklingu aukštakulnių poveikiu – su jais eisena pasidaro geidulingesnė, siluetas atrodo lieknesnis, kojos ilgesnės. Beje, pagal statistiką, vyrams labiausiai patinka juodi aukštakulniai bateliai.

Prisegamos kojinės

Viena iš dažniausių vyriškų fantazijų – mergina su prisegamomis kojinėmis ir korsetu. Daugumai vyrų tai seksualiausias moteriško garderobo atributas. Na o apie ketvirtadalis moterų prisipažino, kad niekada gyvenime nėra mūvėjusios prisegamų kojinių. Be reikalo.

Shutterstock nuotr.
Prisegamas kojines su korsetu galima įsigyti romantiškam vakarui, o prisegamas kojines su lipniu silikoniniu krašteliu reikia nešioti visada. Beje, statistika taip pat rodo, kad atsitiktinai pasimatęs nėriniuotas kojinės kraštelis vyrams yra erotiškiausias dalykas.

Balti marškiniai

Nėra nieko seksualiau už merginą, vilkinčią partnerio marškinius. Todėl pamirškite stereotipą, kad balti marškiniai – biure dėvimas drabužis.

Shutterstock nuotr.
Svarbiausiai pasirinkti tinkamą modelį – laisvus, tiesius, lakoniškus. Taip pat tinkamai juos nešioti – nerūpestingai paraitojus rankoves ir prasegus kelias viršutines sagas. Vyras norėtų, kad jo mylimoji taip atrodytų ir darbe, ir namuose.

Pieštuko formos sijonas

Norint seksualiai atrodyti, nebūtinai perdėtai apsinuoginti. Puikus įrodymas – apgludęs sijonas, kurį vyrai pripažino vienu iš seksualiausių moteriško garderobo atributų.

Shutterstock nuotr.
Griežtas sijonas pabrėžia moteriško kūno linijas, daro eiseną gracingą. Šio modelio sėkmės paslaptis tikriausiai vyrų silpnybė prieš valdingos moters vadovės įvaizdį. Beje, būtinas tokio sijono elementas – skeltukas nugaroje.

Suknelė atvira nugara

Nieko stebėtino, kad į seksualiausių moteriško garderobo atributų sąrašą įtraukta ir suknelė, kuri pabrėžia moteriškumą ir švelnumą. Daugelio vyrų silpnybė – būtent suknelės su atvira nugara. Vyrai visada atsisuks ir palydės žvilgsniu su tokia suknele vilkinčią merginą.

Shutterstock nuotr.
Nuoga nugara provokuoja ir tuo pačiu suteikia paslaptingumo – juk iš priekio suknelė gali būti netgi puritoniška.

Balti sportiniai marškinėliai

Net paprasčiausius baltus sportinius marškinėlius galima paversti seksualiu drabužiu, tereikia pasirinkti kontrastingos spalvos liemenėlę ir mėlynus džinsus. Vyrus žavi paprastumas ir žemiškumas, o merginos kaimynės įvaizdis be proto seksualus ir patrauklus.

Shutterstock nuotr.
Be to, tai universalus modelis, kuris tiks absoliučiai visoms. Taigi patariame neignoruoti šio elementaraus būdo padaryti vyrams įspūdį ir nešioti baltus marškinėlius ne tik namuose.

Nėriniuoti apatiniai

Apatinius drabužius sunku priskirti prie visaverčių moteriško garderobo atributų, visgi seksualiausių drabužių sąraše nevalia ignoruoti šio atributo. Kas, jei ne nėriniuoti apatiniai priverčia vyro širdį stipriau plakti?

Shutterstock nuotr.
Ir nors merginą su nėriniuotais apatiniais mato tik mylimasis, apatinius reikia rinktis ne mažiau kruopščiai nei perkant vakarinę suknelę ar naują rankinę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis