Vaikų piešiniai ant vestuvinės suknelės – pagirti ar pasmerkti (FOTO)

Kur pasisuksi, visur skalambijama apie taip ilgai lauktas ir ką tik įvykusias gražuolės aktorės Angelinos Jolie ir svajonių jaunikio Brado Pitto tuoktuves. Pora pagaliau paviešino paslaptyje laikytas vestuvių nuotraukas, o pasaulis, išvydęs A. Jolie vestuvinę suknelę, neteko žado. Šiandien internetinėje erdvėje diskutuojama: ar toji suknelė yra unikali ir verta pagyrimų, ar netikėta stiliaus klaida.

Netikėta, nes A. Jolie vadinama bene stilingiausia aktore. Mados kūrėjai ir kritikai nuolat žavisi jos elegancija, gebėjimu pasirinkti tinkamą įvaizdį bet kuria proga. Dažniausiai Angelina renkasi subtilią spalvinę gamą ir laiko patikrintus klasikinius siluetus, tačiau kino juostų premjerose nebijo pademonstruoti ir drąsesnio apdaro. Ilgą laiką spėliota, kaip atrodys vestuvinė aktorės suknia, tačiau tokios, kokią lemtingąją dieną vilkėjo A. Jolie, niekas negalėjo nuspėti.

Dizainere, kuriai teko garbė pasirūpinti nuotakos įvaizdžiu, tapo italų mados meistrė Donatella Versace. Ji Angelinai sukūrė elegantišką šilkinio satino suknią, pabrėžusią aktorės trapumą. A. Jolie tuoktuvių ceremonijai pasipuošė ilgu šilko nuometu, avėjo specialiai jai pagamintus „Atelier Versace“ batelius. Originaliu ir daugiausia apkalbų sulaukusiu suknios akcentu tapo vaikų piešiniai, šiais buvo padabintas ir nuometas, ir suknelės šleifas.

Nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Netrukus pasipylė atsiliepimai apie vestuvinį apdarą, komentatorių nuomonės išsiskyrė. Pokalbių svetainėse vieni internautai gyrė vaikų piešiniais padabintos suknelės idėją, kiti peikė, pasak jų, „terlionėmis“ papuošta „Versace“ suknia atrodė siaubingai. Buvo ir tokių, kurie atžalų piešinius ant suknelės pavadino pigiu reklaminiu triuku, neva aktorė tenorėjo atkreipti žiniasklaidos dėmesį originalia detale, ne vienam suvirpinusia širdį. Koks buvo tokio dekoro tikslas, žino tik vienintelė Angelina, o mes galime ją pagirti už sumanumą, kaip į vieną svarbiausių gyvenimo dienų įtraukti ir mylimus mažylius.


A. Jolie stilius - fotogalerijoje:

Ši žaisminga idėja mados pasaulyje – ne naujiena, anksčiau pristatytose kolekcijose dizaineriai ne kartą siūlė modelius, margintus vaikiškai atrodančiais piešiniais, nuo paltų, suknelių iki aksesuarų. Panašių būta ir šį pavasarį pristatytoje lietuvių dizainerės Agnės Kuzmickaitės kolekcijoje. Vis dėlto Angelina – pirmoji garsi moteris, kuri pasirūpinti vestuviniu apdaru leido ne tik dizainerei, bet ir vaikams.

A. Kuzmickaitės modeliai - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis