V. Jakučinskaitė: ir veiklios moterys gali būti romantiškos

Šios suknelių nuotraukos – tik nedidelė užuomina, kokia bus naujoji dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kolekcija.

Viktorija, kaip, jūsų akimis, rengiasi, moteriškumą demonstruojančios moterys?

Tai tos moterys, kurios pasirenka sukneles ir sijonus, o ne kelnes arba džinsus; kurios būtinai turi aukštakulnius batelius, pasirūpina manikiūru ir sušukavimu. Taip pat moteriškumui labai svarbu yra eisena ir maniera.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Astrologė Palmira - apie amuletus, kurie suteiks šeiminės laimės
- Įvertinkite: lietuvaitės mados renginyje spindėjo prabanga
- Šakočio pyragas, kokį ne gėda ir ant Velykų stalo padėti

Ką patartumėte moterims, norinčioms išryškinti savo moteriškumą?

Reikėtų atsisakyti kelnių, grubios avalynės ir blogų manierų.

Kaip suderinti griežtesnį ofiso stilių ir moteriškumą?

Visa tai tikrai galima suderinti. Tereikia gražių detalių, aksesuarų, pvz., aukštakulnių batelių, įdomesnių pėdkelnių, originalių auskarų ar kaklo vėrinių, pakabukų. Visada atrodysite moteriškai ir patraukliai, jeigu pasirūpinsite savo makiažu ir plaukais - jie turi būti švarūs ir tvarkingi.

„Tiulio fėja“ nuotr.
****

Gegužės mėnesio pradžioje dizainerė Viktorija Jakučinskaitė pristatys vestuvinių ir ypatingoms progoms skirtų suknelių kolekciją. Šimtai metrų skirtingų rūšių tiulio, atvežto iš Italijos, Prancūzijos, Rytų šalių, gipiūro, raukinių, nėrinių – naujajai kolekcijai V.Jakučinskaitė naudoja tik kokybiškus audinius. Anksčiau mėgusi kurti drabužius, tinkamus eiti ir į darbą, ir į teatrą, šį kartą dizainerė pristatys išskirtinių suknelių kolekciją – glamūrinę, skirtą ne kasdienai, o ypatingoms progoms.

„Mano klientės – moterys, kurios nebijo demonstruoti savo moteriškumo, - įsitikinusi kūrėja. – Beveik visos yra gyvenime daug ko pasiekusios, tvirtai stovinčios ant kojų, bet nepamirštančios savo moteriškojo prado ir nebijančios būti romantiškomis.“

Viktorijos moteris – nugalėtoja. Išskirtinė, įdomi, savotiška, drąsi, bet tuo pačiu trapi ir kerinti.

„Tiulio fėja“ nuotr.
„Ši kolekcija skirta fėjai, kuri išnyra iš tamsos, kad sutiktų savo svajonių princą ir taptų karaliene, - susimąsto V.Jakučinskaitė, paklausta, kaip įsivaizduoja moterį, kuri puošis jos kurtomis suknelėmis. – Ar visos pelenės tampa princesėmis ir apsigyvena veidrodžių bei krištolo karalystėje? Iš tikrųjų, tik tos, kurios kruopščiai planuoja savo ėjimus ir negaišta laiko laukdamos savojo princo. Jos pačios tampa traukos objektu, dėl jų kovoja, jų laukia, jas apkalba ir dievina.

Kvapą gniaužiančios suknelės, sodrios lūpos ir stilingi papuošalai traukia kolegų ir atsitiktinių stebėtojų žvilgsnius. Visa tai leidžia joms jaustis ypatingomis, lengvai žengti pirmyn, daryti lemtingus sprendimus, išgyventi pusę metų trunkančią žiemą ir sulaukti šilto švelnaus rožinio pavasario...“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis