Šventiniam vakarui: suknelių TOP 7 iš garsių filmų

Artėjant gražiausioms metų šventėms pradedame dairytis to išskirtinio įvaizdžio, kuris per Kalėdas ir ypač – Naujųjų metų naktį paskatintų pasijusti ypatingai.

Neretai renkamės madas diktuojančių parduotuvių naujienas, tačiau galbūt vertėtų atsigręžti į progines sukneles, siejamas su puikiai žinomais filmais? Pasisemkite įkvėpimo iš neeilinių aktorių ir 2017-uosius sutikite it nužengusios iš ekrano.

Maža juoda suknelė dideliems nuotykiams – „Džeimsas Bondas: Paguodos kvantas“

Organizatorių nuotr.

Nuotykiams ir iššūkiams neabejingos merginos, linkusios trypti rytais iki tenka nusiauti batelius, gali lygiuotis į Džeimso Bondo partneres. Sumanios, greitai reaguojančios, tvirtos ir nepalūžtančios, galinčios suvilioti metusios vos vieną žvilgsnį – būtent tokios yra slaptojo agento palydovės. „Paguodos kvanto“ veikėja Camille Montes į iškilmingą renginį ateina ne tik apsiginklavusi, bet ir pasipuošusi maža juoda suknele: tokią, kuri puikiai atrodo, tačiau leidžia jaustis laisvai ir patogiai.

„Pusryčiai pas Tifanį“: klasikinis stilius pagal Audrey Hepburn

Organizatorių nuotr.

Klasika gyvuoja per amžius! Legendinė filmo veikėja Holly Golightly – naivi, ekscentriška ir be galo stilinga būtybė, kuria žavisi ne vienas vyriškis. Juoda, ilga suknelė atvira nugara, kurią dėvi A. Hepburn, yra tapusi rafinuoto skonio etalonu, noriai mėgdžiojamu įvairiuose pobūviuose. H. Golightly rolė laikoma viena reikšmingiausių A. Hepburn karjeroje, o filmas „Pusryčiai pas Tifanį“ – palikęs įspaudą JAV kultūroje kaip itin estetiškas ir istoriškai reikšmingas kūrinys. Taigi, pasirinkusios žemę siekiančią suknelę, baltų perlų vėrinį, ilgas juodas pirštines ir pasidabinusios nuoširdžia šypsena Naujųjų metų išvakarėse neliksite nepastebėtos.

Švelni romantika iš „Puikybės ir prietarų“

Organizatorių nuotr.

Toms, kurios žiemos šventes sieja su svaiginančiu, pirmąją meilę primenančiu stebuklo jausmu ir toms, kurios Naujuosius metus su malonumu pasitinka be išorinių blizgučių, puikiai tiktų įsikūnyti į angliškos dramos „Puikybė ir prietarai“ veikėją. Keira Knightley vaidinama Elizabeth Bennet pasižymėjo išmintimi, žaismingumu ir šmaikštumu – tokios savybės darė jauną merginą itin patrauklia. Patogi, uždara suknelė ilgomis rankovėmis – žavus konservatyvumas, parodantis, kad Jums kur kas svarbiau kerėti ir švytėti vidumi nei atvirai flirtuoti.

Plevenanti mistika iš „Žiedų valdovo“

Organizatorių nuotr.

Naujųjų vakarą norėtumėte atrodyti moteriškai, tačiau labai paslaptingai? Jei „Žiedų valdovo“ ekranizacija – Jums nesvetima, siūlome įsikūnyti į Kate Blanchet atliktą Galadrielės vaidmenį. Viena galingiausių ir teisingiausių Viduržemio elfų, miško saugotoja Galadrielė – išdidi, nekalbi, baltos šviesos švytėjimo lydima būtybė. Jei 2017-uosius ketinate sutikti elfės vaidmenyje, iki išbaigto įvaizdžio nepamirškite apsisiausti permatoma skraiste, pasibarstyti blizgančiomis dulkėmis, užsidėti smailias ausytes ir diademą.

Viliokiškai pavojingas stilius: „Ponas ir ponia Smitai“

Vieną akimirką jaučiatės it švelni katytė, o kitą galėtumėte nudirti kailį bet kam, kas pasipainioja kelyje – net ir savo antrajai pusei? Permainingas nuotaikas filme „Ponas ir ponia Smitai“ įkūnija elegantiškoji Angelina Jolie, vaidindama profesionalią samdomą žudikę. Ponia Smit – visuomet žavinga, viliojanti, pasitikinti savimi ir besirengianti taip, kad atima žadą. Juoda, ilga, vakarinė suknelė su „V“ formos iškirpte ir praskiepu, pro kurį kyšo keliaraištis su ginklu – ponios Smit vizitinė kortelė. Naujųjų metų išvakarėse norėtumėte įkūnyti pavojingą moteriškumą? Tuomet A. Jolie vaidmuo – kaip tik Jums.

Mergaitė iš fantazijų pasaulio: Timo Burtono Alisa

Organizatorių nuotr.

Iki šiol gyvenate alternatyviame pasaulyje, į kurį bėgate knygų ir filmų pagalba arba su nostalgija atsimenate laikus, kai tikėjote, kad po žeme rengiami arbatos vakarėliai? 2010 m. Timo Burtono ekranizuota „Alisa stebuklų šalyje“ – puiki galimybė įsikūnyti į nuo realybės pavargusią mergaitę, kuri aplinką regi kaip chaosą, neturintį jokių ribų. Vėjo pašiauštos garbanos, sagutėmis susegta klostuota dangaus mėlynumo suknelė ir nėrinukais puoštos kojinės – štai toji Alisa, kurią kiekvienas prisimename kaip vieną mylimiausių vaikystės pasakų.

Tviskanti prabanga iš „Didžiojo Getsbio“ pobūvių

Organizatorių nuotr.

1922-ųjų Niujorkas: žėrinčios kokteilinės suknelės, neišpasakyta prabanga ir milžiniški vakarėliai – visa tai persipina „Didžiojo Getsbio“ istorijoje. Deizė – Getsbio mylimoji, kurios išsiilgęs turtuolis reguliariai rengia gėrybių pertekusius vakarėlius, tikėdamasis, kad ji pasirodys. Jei žavitės dvidešimtųjų mada, tviskančiomis medžiagomis, kailiais, auksinėmis garbanomis, žibančiais papuošalais, o vakarėliuose iš rankos nepaleidžiate gležnos gėrimo taurės – tai be abejonės yra Jūsų era, o Getsbio Deizė – Jūsų Naujųjų vakaro vaidmuo.

Straipsnį parengė „Otto.lt“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis