Stilius pagal žvaigždes. Victoria Beckham

Victorios Beckham įvaizdis kito taip pat, kaip ir karjera – spalvinga pop-muzikos žvaigždės apranga palaipsniui transformavosi į nepriekaištingą eleganciją ir rafinuotą stilių.

Dosjė:


Victoria Caroline Beckham (42 metai)


Ūgis – 1,63 m


Figūros tipas – smulki figūra, nedidelis ūgis, proporcingas sudėjimas.


Šeima: vyras – futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas, vaikai: sūnūs Brooklynas, Romeo, Cruzas ir dukra Harper.


Stilius – šiuolaikiška klasika.


Vida Press


Victoria dar ankstyvoje jaunystėje pajuto trauką madai, ji turėjo savitą skonį ir nuojautą, kas tinkama, o kas – ne. Merginų grupėje „Spice Girls“ ji buvo vadinama Posh (angl. prašmatnioji) ir iš kolegių išsiskyrė elegancija bei stiliumi. Tad nenuostabu, kad iširus grupei, Victoria ėmėsi dizainerės karjeros. 2008 metais įvyko gana kuklus pirmosios kolekcijos pristatymas. Tačiau 2011 metais „Victoria Beckham“ ženklu pažymėta kolekcija jau buvo demonstruojama Niujorko mados savaitės metu, o gimtojoje Britanijoje ji buvo išrinkta „Metų dizainere“. Tų metų pardavimai viršijo 60 milijonų dolerių ir pranašavo svaiginančią tolimesnę sėkmę. Victorios kūrybinį braižą geriausiai iliustruoja tobulo kirpimo suknelės. Jos yra tarsi dizainerės vizitinė kortelė. Tačiau šalia kuriama ir džinsų linija, rankinės, akiniai (be kurių pati Victoria neišeina iš namų) ir kvepalai.


Vida Press


Victoria yra tobula savo ženklo ambasadorė. Viešumoje ji dažniausiai pasirodo vilkėdama bent vieną savo kolekcijos modelių. Stebėtina, bet tai, kas tinka jai, tinka ir daugeliui jos ženklo gerbėjų. O jų tarpe – ne viena Holivudo įžymybė, įtakinga verslo moteris ar politikė.


Vida Press


Charakteringiausi Victorios įvaizdžio elementai:


Marškiniai


Marškiniai bei laisvo kirpimo šilko, viskozės, kokybiškos medvilnės ar džinso palaidinės yra vienas mėgstamiausių Victorios drabužių. Jie tobulai tinka prie laisvų kelnių, siaurų arba plačių kelius siekiančių sijonų. Balti marškiniai – nepriekaištingos klasikos ir elegancijos simbolis, kurį dizainerė meistriškai išnaudoja kurdama asmeninį įvaizdį.



Kostiumai


Vyriškas stilius – kita Victorios įvaizdžio aistra. Tobulai sukirpto, glundančio kostiumo ir aukštakulnių batelių derinys gali tapti efektingu dalykinio stiliaus elementu arba elegantišku ansambliu vakarui. Kelnių kostiumai puikiai tinka smulkiai figūrai, o prigludęs siluetas ir aukštakulniai bateliai kompensuoja bei vizualiai koreguoja žemą ūgį.



Trikotažas


Trikotažo palaidinės bei platūs purūs megztiniai ar golfai – dažni dizainerės kasdienio neformalaus stiliaus atributai. Jie puikiai dera prie džinsų ar plačių sijonų, kuria patogų, jaukų įvaizdį. Jokių nereikalingų detalių, tik aukštakulniai bateliai, nedidelė rankinė bei tamsūs akiniai.



Spalvos


Victoria nevengia ir ryškesnių spalvų, kurios klasikiniams kirpimams suteikia šiuolaikiškumo bei originalumo. Vienos spalvos modeliai arba kontrastingų atspalvių deriniai pabrėžia individualybę, kuria ryškų šiuolaikiškos miestietės įvaizdį, leidžia išvengti monotonijos dalykiniame įvaizdyje. Svarbu neprašauti ir išsirinkti tobulai tinkančias spalvas.



Nuotraukos – „Vida Press“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis