Stilistų ir garsių žmonių favoritai: kurie iš „Kenzo x H&M“ kolekcijos daiktų taps hitais?

Niujorke ką tik pristatyta bene labiausiai laukta metų kolekcija – „Kenzo x H&M“. Lapkričio 3 dieną ja bus prekiaujama ir Lietuvoje. Pasidomėjome, kurie įvaizdžiai populiariausi, į kuriuos daiktus verta investuoti ir kas bus neabejotini sezono hitai.

Kaip juokavo portalas vogue.com, į šį pristatymą susirinko A lygio žvaigždžių desantas, lyg į kokį „Oskarų“ vakarą.

Pirmojoje eilėje šou stebėjo iš tiesų nemažai garsenybių: aktorė, stiliaus ikona Chloë Sevigny, jos kolegė Rosario Dawson, modelis Iman, aktorė Sienna Miller, dainininkas Joe Jonas, „Oskaro“ laureatė Lupita Nyong’o ir kt. Dauguma vilkėjo savo mėgstamiausius naujosios kolekcijos derinius.

„H&M“ archyvo nuotrauka
„H&M“ archyvo nuotrauka

Aktorės Lupitos Nyong’o pasirinkimas – trumpa folkloro stiliaus suknelė su raukiniais ant pečių, kuriai madų žurnalai pranašauja kolekcijos bestselerio likimą ir prognozuoja, kad ji bus išpirkta greičiausiai.

Lupita Nyong’o
„H&M“ archyvo nuotrauka



Neabejotinai sėkmė laukia ir ryškiaspalvių aksesuarų – auskarų, plačių apyrankių, šalikėlių, pirštinių, batų.

Vienas populiariausių kolekcijos egzempliorių neabejotinai bus ir ši plati odinė striukė su ryškiu kailiniu pamušalu. Tokio modelio striukės yra šio sezono must have.

Charli XCX
„H&M“ archyvo nuotrauka

Modelis Iman prie juodų trumpų kelnių priderino raštuotą ryškią palaidinę, o pečius apsisiautė kokono silueto paltą su ryškia kailine apykakle. Tai vienas iš neabejotinų šio sezono hitų.

Iman
„H&M“ archyvo nuotrauka

Dar vienas 61-erių modelio favoritas – šis „Kenzo x H&M“ sijono ir palaidinės komplektas.

„H&M“ archyvo nuotrauka

Aktorė Chloë Sevigny turi išskirtinį stiliaus jausmą. Ji nesibaido netikėtų derinių, siluetų, faktūrų. Jos dėmesį labiausiai prikaustė ši plati klostuota suknelė plačiomis rankovėmis.

Chloe Sevigny
„H&M“ archyvo nuotrauka

Aktorė Elizabeth Olsen seka tendencijas ir žino, kad pižamų tipo vakariniai kostiumai dabar ant bangos. Toks modelis yra ir naujojoje kolekcijoje. Maža blizgi delninukė, aukštakulniai bateliai, – ir vakarui pasiruošusi.

Elizabeth Olsen
„H&M“ archyvo nuotrauka



Dar vienas madingas įvaizdis:

Gilda Ambrosio
„H&M“ archyvo nuotrauka



Mūsų mados pasaulio atstovai jau irgi turi savo šios kolekcijos favoritus.

Stilistė ir fotografė Reda Mickevičiūtė naująją kolekciją giria už spalvų ir raštų įvairovę. „Paprastai juos suvaldyti nėra taip paprasta, rizikuojama kiču ir riba yra labai plonytė. Tačiau „Kenzo“ kuriantiems Carol Lim ir Humbertui Leonui puikiai pavyko suvaldyti raštus ir spalvas. Žaviuosi šia kolekcija. Beje, vyriška jos dalis paliko labai stiprų įspūdį“, – sakė madai neabejinga R. Mickevičiūtė.

Štai Redos įvaizdžių TOP5.

„H&M“ archyvo nuotrauka

Šį, pačios žodžiais, šiek tiek crazy įvaizdį, tik papildžiusi ilgomis odinėmis pirštinėmis, kaip vieną įsimintiniausių pasirinko ir viena pirmųjų „Kenzo x H&M“ išbandžiusi Jogailos Morkūno žmona televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. Nuotrauka moteris pasidalijo socialiniame tinkle.

„H&M“ archyvo nuotrauka
„H&M“ archyvo nuotrauka

„H&M“ archyvo nuotrauka

„H&M“ archyvo nuotrauka

Stilistė Austėja Jablonskytė visuomet dėmesį atkreipia į neįprastus, akį traukiančius aksesuarus. Todėl nenuostabu, kad jos akiratyje atsidūrė ši žaisminga ir ironiška kepuraitė su kaspinu. Lyg sukurta šiai stiliaus ikonai.



Šią kepurę ir ilgas odines pirštines dėvinčios Iman nuotrauką A. Jablonskytė įkėlė į socialinį tinklą Instagram. Iš kolekcijos pristatymo Niujorke keliaujanti stilistė sako, kad gražių daiktų šioje kolekcijoje tiek daug, jog net sunku išsirinkti. Tarp favoritų ji regi abi – ilgą ir trumpą – sukneles su raukiniuotomis rankovėmis (tą, kurią vilkėjo Lupita Nyong’o), oranžinį džemperį, batus.

Stilistė Agnė Gilytė sako, kad jai ši „Kenzo x H&M“ kolekcija – „tarsi grįžimas į „Džiunglių knygos“ laikus, kai įsivaizdavau, kaip nerealu būtų gyventi tarp palmių ir lianų, draugauti su panteromis, o miegoti hamake po bananu. Tas nevaržomos laisvės pojūtis alsuoja iš visų įvaizdžių, o akys raibsta nuo neįtikėtinų derinių.“

Stilistę sužavėjo kūrėjų talentas ir menas šioje kolekcijoje derinti tai, kas atrodo nesuderinama. „Tai fenomenalu. Žaviuosi juo, o savo favoritais renku vis dėlto subtilesnes šios kolekcijos versijas, nes negaliu nutolti nuo savojo „less is more“ estetikos suvokimo koncepcijos. Fantastiškas šios kolekcijos grožis neabejotinai gali būti priderintas deriniuose prie minimalisinių drabužių.“

A. Gilytės įvaizdžiai favoritai:





Moteris.lt fotogalerijoje – kolekcijos, pristatytos Niujorko „Pier 36“ arenoje, fragmentai.

Lapkričio 3 dieną šia kolekcija bus pradedama prekiauti 250 parduotuvių visame pasaulyje, tarp jų ir Lietuvoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis