Stilisto patarimai: kuo papildyti spintą rudenį (FOTO)

Rudens sezonas mados pasaulyje yra vienas svarbiausių, juk mus pasiekia naujausios šaltojo meto tendencijos, prabylama ir apie tas, kurios džiugins pavasariop. Tačiau kol kas pasidomėkime, kokią madą siūlo ruduo ir žiema.

Populiariausi straipsniai:
- Įvaizdį pakeitusi Silvija (39 m.): negaliu atsidžiaugti pokyčiais
- Psichologų patarimai tiems, kurie nori išsaugoti šeimą
- 5 garsios moterys, įkvėpusios Oscarą de la Rentą
- 10 vertingų granatų ypatybių
- Karameliniai plikyti sausainiai

Šį kartą pasigrožėti elegantiškais paltais, šiltais mezginiais ir originaliais vakariniais apdarais pakvietė garsus mados ženklas „Pietro Filipi“. Susirinkusieji stebėjo naujausią 2014-2015 m. rudens bei žiemos kolekciją, skirtą ir moterims, ir vyrams. Taip pat bendravo su iš Prahos atvykusiu įvaizdžio ambasadoriumi Robertu Martisu. Stilistas specialiai portalui moteris.lt atskleidė šio sezono tendencijų naujienas.

"Pietro Filipi"
Organizatorių archyvas

2014 m. rudenį grįžtama prie minimalistinio 7-ojo dešimtmečio stiliaus. Tiesių mini sijonų ir griežto kirpimo švarkelių deriniai puikiai tiks biure norinčioms atrodyti dalykiškai, bet madingai. Stačiakampio silueto berankoves sukneles stilistas ragina vilkėti su plonais megztiniais aukštu kaklu (golfais), nebijoti kontrastingų derinių, pavyzdžiui, juodos ir aukso spalvų. Prie trumpučių drabužių ypač derės rudens sezono geidžiamiausi – batai ilgu aulu iki kelių.

Ypač madingi elegantiški, moterišką siluetą išryškinantys paltai. R. Martisas siūlo pabrėžti savitą įvaizdį ir paltą sujuosti lakuotos odos dirželiu ar priderinti kailinę apykaklę. „Plonyčius dirželius segėkite ant elegantiškų švarkų, o storesniais sujuoskite paltus. Vakarui rinkitės auksu žėrinčius diržus, jie itin tiks prie juodų drabužių“, – kaip derinti aksesuarus užsiminė stilistas.

"Pietro Filipi"
Organizatorių archyvas

Pripažinkime, kokteilinės suknelės yra vienas dažniausių šventinės aprangos pasirinkimų, tačiau pastaruoju metu dizaineriai vis dažniau ant podiumų pristato kitokias vakarinės aprangos alternatyvas. Populiariąją mažą juodą suknelę rudenį iškeiskite į elegantišką kombinezoną arba įdomesnio audinio kelnių kostiumą. Kad nepaslėptumėte moteriškumo, rinkitės ryškesnius aksesuarus: žvilgančias apyrankes, auskarus, dirželius, o šaltuoju metu pasidabinkite kailio puošmenomis.

"Pietro Filipi"
Organizatorių archyvas

Į renginį susipažinti su naujausiomis mados tendencijomis atvyko TV laidų vedėjas Žygimantas Stakėnas su žmona Dovile, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, tituluota gražuolė Justina Ieva Steponavičiūtė su seserimi, skrybėlaičių kūrėja Anna Mois, prodiuseris Alkas Paltarokas su drauge, verslininkai Aleksandras Žvirzdinas, Andrius Simonaitis, Edmondas Babenskas ir kiti. Mados vakarą vedė žinomas modelis ir renginių vedėjas Tomas Butautas.

Daugiau vakaro nuotraukų - fotogalerijoje:

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis