Stilingosios dvynės Mary-Kate ir Ashley Olsen laimę atrado toliau nuo prožektorių šviesų

Sunku patikėti, kad seriale „Pilna Troba“ vaidinusios mielos šviesiaplaukės mažylės Mary-Kate ir Ashley Olsen jau atšventė savo 30-tąjį gimtadienį. Dar kūdikystėje pasakiškai išgarsėjusios seserys atsilaikė vaikus-aktorius dažnai pasiglemžiančioms pagundoms ir susikūrė tokį gyvenimą, kuris daugeliui kelia pavydą. Dabar jos – mados ikonos, sėkmingos dizainerės ir verslininkės, gyvenančios pagal savo taisykles.

Mažosios seserys (jų ūgis – vos 160 cm.) Mary-Kate ir Ashley Olsen yra laikomos vienomis stilingiausių pramogų pasaulio atstovių. Tiesa, jos pačios slepiasi nuo perdėto žiniasklaidos dėmesio ir vietoj atvirų interviu ir ištaigingų vakarėlių renkasi itin privatų gyvenimo būdą ir darbą kuo toliau nuo filmavimo kamerų. Nors ir nemėgsta kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą, seserys dvynės tikrai turėtų ką papasakoti: ankstyva aktorinė karjera, vadovavimas prodiuserių kompanijai, paauglių mergaičių ikonų statusas, problemos su valgymo sutrikimais, draugystės su smarkiai vyresniais vyrais ir, galiausiai, svaiginamai sėkminga karjera mados versle. Jų gyvenimai verti knygos!

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Vos sulaukusios 9-ių mėnesių, jos jau vaidino kultiniame amerikiečių seriale „Pilna troba“. Čia pirmuosius 7-erius savo gyvenimo metus seserys pasikeisdamos įkūnijo vieną asmenį – Michelle Tanner. Didelės sėkmės sulaukęs serialas buvo rodomas visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje. Būtent šiame seriale kurtas personažas iki šiol daugeliui asocijuojasi su dvynėmis Olsen. Vis gi, jų aktorinė karjera nesibaigė vienu vaidmeniu. Vėliau sekė darbas kine bei kiti vaidmenys televizijoje, tiesa, jie nebuvo tokie sėkmingi kaip pirmasis jų darbas. 2004-aisiais seserys paskutinį kartą vaidino kartu, tai vyko filme „Niujorko minutė“. Filmas susilaukė daugiausiai blogų kritikų įvertinimų bei buvo finansiškai nesėkmingas. Nenuostabu, kad tai buvo paskutinis seserims priklausančios prodiuserių įmonės „Dualstar“ kūrinys.

Po daugelio nesėkmingų aktorinių bandymų, seserys pareiškė, kad nutraukia savo karjerą ir į kino ir televizijos pasaulį grįš nebent jau kaip prodiuserės. Nauju Mary-Kate ir Ashley Olsen siekiu tapo mados pasaulis. Nuo vaikystės daug dirbti pratusios merginos įkūrė du mados ženklus „The Row“ ir šiek tiek prieinamesnes kainas siūlančią „Elizabeth and James“. 2007-aisiais atsiradę prabangos prekių ženklai greitai tapo itin sėkmingais, o jaunosios dizainerės buvo net du kartus apdovanotos Amerikos mados dizainerių asociacijos tarybos – jos gavo „Metų moterų mados dizainerio“ ir „Metų aksesuarų dizainerio“ apdovanojimus. Pagrindiniais savo sėkmės faktoriais jaunos moterys įvardija balansą tarp įtempto darbo ir laiko, skirto poilsiui. Jos visiškai nenaudoja socialinių tinklų, kas, seserų nuomone, sutaupo daug darbui skirto laiko, o savaitgalius skiria šeimai ir maloniems užsiėmimams.

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Šeima seserims yra labai svarbi. Viename interviu Ashley Olsen yra pripažinusi, kad jos ir sesers ryšys yra sunkiai apibūdinamas ir labai stiprus. Jos visą gyvenimą dirbo kartu: pradžioje televizijoje, vėliau ir kine, be to jau ne vienerius metus yra verslo partnerės. Dar vienas artimų šeimos ryšių įrodymas – vienas jų kuriamų mados ženklų yra pavadintas jų sesers Elizabeth ir brolio James'o vardais.

Beje, abi seserys gyvenimus sieja su smarkiai vyresniais vyrais. Mary-Kate sutuoktinis, buvusio Prancūzijos prezidento brolis Olivier Sarkozy, už savo žmoną yra vyresnis 17 metų, o Ashley širdies draugas, meno žinovas Richard'as Sachs'as, už savo merginą – net 20-čia metų!

Mary-Kate ir Olivier Sarkozy
Mary-Kate ir Olivier Sarkozy
Vida Press

Grožis

Daugelį metų eksperimentavusios su savo plaukais bei makiažu, pastaruoju metu Olsen seserys apsistojo ties viena, ryškia grožio tendencija: tai natūraliai atrodantis, lyg visai makiažo nepaliestas veidas. Tokio „makiažo“ pagrindas – sveika, švytinti oda. Ja seserys labai rūpinasi: Mary-Kate naudoja „Sanitas“ prausiklius ir kremus, o Ashley – „Biologique Recherche“ priemones. Vakarui jaunos moterys mėgsta išbandyti „padūmavusį“ akių makiažą bei ryškius antakius. Viskas, ko reikia tokiam grožio įvaizdžiui sukurti: minkštas akių apvado pieštukas, blakstienų tušas ir dvynių mėgstamas nišinių kvepalų „Vilhelm Parfumerie“ aromatas.

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Ashley Olsen
Ashley Olsen
Vida Press

Jaunos moterys yra 100-u procentų atsidavusios savo įvaizdžiui, beveik nesidažiusios, netvarkingai krentančiais plaukais jos pasirodė netgi iškilmangoje „MET Gala“ vakarienėje, kur iš svečių tikimasi labai puošnios aprangos. Tiesa, jų stilius bei grožio suvokimas nėra visiškai identiški. Ashley visada išlieka šiek tiek tvarkingesnė, elegantiškesnė, o Mary-Kate mėgsta labiau menišką, laisvesnį stilių.

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Žurnalui „Allure" seserys prisipažino, kad didžiausios jų grožio klaidos buvo susiję su plaukais: Ashley juos buvo nusidažiusi rudai, o Mary-Kate – prisiauginusi. Dabar jos labiausiai mėgsta šukuoseną „kątik iš lovos“. Tai ilgi, banguoti, beveik nešukuoti, natūralaus atspalvio plaukai. Juos seserys dažniausiai skiria per vidurį ir leidžia netvarkingai kristi ant pečių. Paparacai jas ne kartą užfiksavo iš namų Manhetene išeinančias šlapiais plaukais. Šios sesutės net ką tik išplautus plaukus priverčia atrodyti stilingai!

Stilius

Seserų stilius visada buvo tema, kuri domina visuomenę. Vaikystėje Mary-Kate ir Ashley buvo rengiamos mielais, tarpusavyje suderintais drabužėliais, paauglystėje jų stilius darėsi vis moteriškesnis, seserys pradėjo ne tik sekti madas, bet ir jas diktuoti. Vėliau kiekviena iš jų atrado individualų savo stilių – Ashley pradėjo rinktis labiau moterišką, elegantišką, o Mary-Kate – labiau bohemišką įvaizdį. Vis dėlto, didžiausias asmeninio stiliaus lūžis įvyko po mados namų įkūrimo. Tapusios mados dizainerėmis, seserys atrado tą stilių, kuris lėmė ne tik jų mados namų sėkmę, bet ir jas pačias pavertė mados ikonomis.

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Mary-Kate Olsen
Mary-Kate Olsen
Vida Press

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Dabar seserų vizitinė kortelė – puikiai kirpti, oversize (liet. didelio dydžio) drabužiai ir aksesuarai bei stilingi lygiapadžiai arba aukštakulniai batai. Jų įvaizdis – minimalistinis, elegantiškas, prabangus, bet kartu ir nerūpestingas, atrodo, kad stilingoms sesutėms jų pačių drabužiai rūpėtų mažiausiai. Neutrali spalvų paletė yra tai, kas Mary-Kate ir Ashley priimtina labiausiai.

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Ashley Olsen
Ashley Olsen
Vida Press

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Ashley Olsen
Ashley Olsen
Vida Press

Mary-Kate Olsen
Mary-Kate Olsen
Vida Press

Seserų kuriamų drabužių filosofija apibūdina jų pačių požiūrį į madą. Kaip viename iš nedaugelio duodamų interviu, internetiniam žurnalui „The Edit“ sakė seserys, jos madą naudoja kaip būdą pasiekti visas moteris. Jų klientės gali būti įvairiausių amžiaus grupių, rasių ir tautybių. Pasak jų, mada suteikia galios, juk drabužių pagalba moteris gali atrodyti taip, kaip ji jaučiasi arba keistis, kai tik to norisi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis