Stilingos rudens sezono naujienos

Vilniuje, prekybos centre „Europa“ po rekonstrukcijos atidarytas pirmasis Lietuvoje naujo koncepto „GERRY WEBER“ drabužių salonas moterims.

Pravėrus salono duris užplūsta malonūs įspūdžiai. Čia gausu jaukią, o kartu ir modernią aplinką kuriančių detalių: vidus puoštas madingais dryžuotais tapetais, stilingo dizaino šviestuvais, dailiomis vazomis bei stilizuotais baldais. Salonas išsiskiria ypač kokybiškomis, aplinką tausojančiomis įrengimo medžiagomis.

Organizatorių nuotr.

Erdvė padalinta zonomis, kuriose, pirkėjų patogumui, aiškiai išdėliotos ir atskirtos šio ženklo linijų kolekcijos: „GERRY WEBER“, skirto brandžioms išraiškingų linkių moterims (dydžių skalė iki 50), norinčioms atrodyti elegantiškai ir šiuolaikiškai bei „TAIFUN“, kurio drabužiai kuriami veržlioms ir jaunatviškoms dailiosios lyties atstovėms, nebijančioms modernių sprendimų.

„GERRY WEBER“ drabužių ir aksesuarų dizainas atitinka naujausias tendencijas ir žavi modelių įvairove. Ne išimtis ir 2016 metų rudens ir žiemos sezono kolekcijos. Šiųmetėse vyrauja šilti pasteliniai tonai. Švelnios alyvinės ir grafito pilkos drabužiai atrodo ypač stilingai ir traukte traukia akį. Drabužių ansambliai paįvairinami ir ryškesnėmis spalvomis. Viena jų – populiarioji marsalos. Neužmirštami klasikiniai juodos ir baltos spalvų deriniai, kurie kiekvieną sezoną atgimsta naujai, netikėtai.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Rudenį ir vėl gyvi įvairūs raštai: masyviais floristiniais motyvais marginti drabužiai sukurs ypač moterišką ir romantišką įvaizdį, o griežtesnio stiliaus mėgėjos pasipuoš geometriniais raštais margintais modeliais: neįprastos formos kvadratais, dryžiais ar populiariu Missoni raštu.

Organizatorių nuotr.

Kiekvienas „GERRY WEBER“ kolekcijos modelis siuvamas iš aukštos kokybės audinių. Jie tarytum sukuria antros odos įspūdį ir maloniai priglunda prie kūno. Kai norėsis jaukumo, puikiai tiks vilnonis megztinis ar ilga liemenė, iškilmingumo įvaizdžiui suteiks šilkinė palaidinė ar suknelė, o nuo žvarbių orų padės apsisaugoti pūkinis paltas ar striukė – atrodykite kasdien vis kitaip ir visada stilingai!

Daugiau akimirkų iš salono atidarymo - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis