Stilingos kelnės jūsų figūrai

Kadaise moterys į kelnes nė nežiūrėjo, o šiandien be šio drabužio išgyventi būtų nelengva. Vasarą vienos madingiausių – retro stiliaus ir siauros, kojas išryškinančios, kelnės. Kokios tiks jūsų figūrai?

Taip pat skaitykite:
Midi sijonų mada: kokį rinktis
Nuo saulės ginkitės akiniais pagal veido formą
Stilingi sandalai: 5 vasariškos tendencijos

Apvalumams paslėpti – retro stilius
Jei esate apvalesnė, ieškokite platesnių arba klasikinio kirpimo kelnių. Tokios neaptemps klubų, tiesus ar kiek siaurėjantis siluetas liaunins kojas.

Madingos viršuje gana laisvos, į apačią siaurėjančios, dažniausiai su kloste priekyje ir patogiomis kišenėmis kelnės. Tokios primena mūvėtas biurų darbuotojų prieš tris dešimtmečius (jei nepamenate, pažiūrėkite filmą „Dirbanti mergina“ (1988 m.), kuriame vaidina Melanie Griffith).

"See by Chloe", "Stradivarius", "Massimo Dutti" modeliai (moteris.lt montažas)
Gamintojo nuotr.
Aktorė Audrey Tautou
Aktorė Audrey Tautou
Sipa/Scanpix

Trumpos retro stiliaus kelnės geriausiai atrodo su sandalų tipo aukštakulnėmis basutėmis arba vyriškais batais. Ilgas mados namai „Dries Van Noten“ siūlė derinti su vėl „ant bangos“ smailianosiais bateliais. Jei norite būti itin madinga, vilkėkite pilvą apnuoginančius marškinėlius arba sportinę liemenėlę.

"Mango" modeliai (moteris.lt montažas)
Gamintojo nuotr.
"Narciso Rodriguez" modelis
Scanpix

Pranašumams išryškinti – oda
Jei norite parodyti lieknas kojas, jums tiks siauri siluetai. Šią vasarą itin madingi kojas aptempiantys džinsai, tačiau mados pasaulis iš proto eina dėl odos.

Ši tendencija jau ne pirmą sezoną džiugina aštresnio stiliaus (vyriško, pankiško) mėgėjas – prie odinių kelnių nuostabiai atrodo masyvūs batai su kniedėmis, sagtimis ir per dideli (angl. oversize) vyriški švarkai. Ne prasčiau – ir klasikiniai aukštakulniai ar batai su platforma.

Manekenė Heidi Klum
Manekenė Heidi Klum
Buzzfoto/Scanpix
Manekenė Karolina Kurkova
Manekenė Karolina Kurkova
tumblr.com nuotr.

Vasarą odines kelnes derinkite su laisvo kirpimo šilkinėmis palaidinėmis, vyriško tipo marškiniais atraitotomis rankovėmis, sandalais arba linksmų raštų (pavyzdžiui, leopardo kailio) vadinamaisiais laiveliais. Jei odinės kelnės jums – per drąsu, rinkitės tampres su šios medžiagos lopais.

Atlikėja Beyonce Knowles
Atlikėja Beyonce Knowles
tumblr.com nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis