Stilingiausias žiemos įvaizdis – nenorėsite vilkėti nieko kito

Viduržiemis dovanoja nepakartojamas žiemos pramogas, poilsį kalnų kurortuose, aktyvų laisvalaikį ir jį lydintį stilingą atletišką įvaizdį. Šis puikiai tiks ir užimtai miesto moteriai.

Žiemą sunku išlikti elegantiškai, paspaudus šaltukui net labiausiai stiliui atsidavusios damos pamiršta visas grožio nuostatas ir griebiasi kailinių batų bei storų, vilnonių megztinių. Šilti drabužiai tradiciškai yra masyvūs, tad su jais rafinuotos elegancijos paprastai nesukursi. Ir nereikia, šaltos žiemos dienos yra tobulas laikas išmėginti stilingą atletišką įvaizdį.

Atletiškas gatvės stilius
Atletiškas gatvės stilius
Vida Press

Sportinių drabužių tendencija jau taip toli pažengė į priekį, kad tapo suprantama ir lengvai prieinama turbūt kiekvienai moteriai. Dieną avimi kedai nebūtinai reiškia, kad skubama į sporto salę, o į sportines panašios kelnės – kad moteris yra sportinio stiliaus šalininkė. Tai atliepia ir naujausios tendencijos, jų kūrėjai madingoms moterims siūlo sportinio stiliaus detales derinti su visiškai joms priešingomis, tokiomis kaip blizgūs auskarai, šilkinės suknelės ar itin moteriškos rankinės.

Tad kaip žiemą kurti atletišką, bet ne atsainų stilių? Maišykite šiltus, šaltąjį sezoną nepamainomus drabužius ir jų masyvumui atsvarą kuriančius subtilesnius rūbus bei moteriškus aksesuarus.

Vienas svarbiausių atletiško žiemos įvaizdžio akcentų, žinoma, bus šilta pūkinė striukė. Ji lyg debesis apgaubs jūsų kūną ir saugos jį nuo šalčio. Madingos tokios striukės, kurios yra lyg pareiškimas – netradicinio silueto, architektūriškos formos, itin trumpos ar ilgos, iki pat žemės.

Atletiškas gatvės stilius
Atletiškas gatvės stilius
Vida Press

Paltas „Monton“, striukė „Sportmax“, golfas „Mosaic“
Paltas „Monton“, striukė „Sportmax“, golfas „Mosaic“
Gamintojo archyvas

Striukė gali būti iš prabangesnio blizgaus audinio, dekoruota karoliukais ar puošta kailiu, tačiau ji vis tiek išliks sportiška ir dieną geriausiai atrodys derinama su švaraus silueto, elegantiškais drabužiais.

Atletiškas gatvės stilius
Atletiškas gatvės stilius
Vida Press

Kurdama atletišką miesto moters įvaizdį nepamirškite ir aksesuarų. Bet kurį derinį stilingai pabaigs įvairios megztos kepurės ir šalikai, modernios rankinės (ar jau išbandėte ties juosmaniu segamos rankinės tendenciją?) bei elegantiškai sportiški batai.

Pirštinės „Monton“, šalikas „Ivo Nikkolo“, batai „Melissa“, kepurė „Ivo Nikkolo“
Gamintojo archyvas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis