Stilingiausi rudens bateliai ir prie ko juos avėti

Batelių naujovės šį sezoną įtiks ir madistėms, ir ieškančioms praktiško stiliaus. Štai 5 avalynės tendencijos, kuriomis atnaujinusi įvaizdį nenusivilsite.

Itališka avalynė seniai užkariavusi batų mylėtojų širdis ir stilingų moterų spintas. Geriausiomis italų kaip batsiuvių tradicijomis ir meistriškumu grindžiamas "Bianca Di" avalynės gamybos procesas. Šis prekių ženklas įkūnija ne tik itališką stilių, bet ir profesionalumą. Aistra kurti ir gaminti batus persipina su kokybe, elegancija, stiliumi ir rafinuotomis detalėmis.

"Bianca Di" kuria klasikinius, o kartu ir šiuolaikiškus batelių modelius įmantriomis ar šiek tiek netikėtomis detalėmis. Jiems būdingas puošnus rafinuotumas ir prabangos elementai. Pristatome jums 5 šio sezono tendencijas, kurias atspindi nauja "Bianca Di" rudens kolekcija.

1. MADOS AISTRUOLĖMS - AKSOMAS

Prabanga spinduliuojanti aksominė avalynė madinga ne pirmą sezoną. Vasarą avėjome aksomines basutes, o rudeniop rinksimės žvilgaus audinio uždaresnius batelius, aulinukus ir ilgaaulius. Pastarieji - gana ekstravagantiškas apavas. Prigludusius ilgaaulius virš kelių siūloma derinti prie mini ilgio sijonų, trumpesnių suknelių ar jas atstosiančių ilgų megztinių ir švarkų. Vieni madingiausių sezono derinių: ilgaauliai apsmukusiais aulais ir plazdanti suknelė žemiau kelių arba undinėlės kirpimo midi sijonas.

Vida Press nuotr.

Trumpi aksomo aulinukai ir įsispiriami bateliai tiks prie trumpintų kelnių, madingų tiesaus kirpimo džinsų nurėžtais galais. Ilgų kelnių prie tokios avalynės rinktis neverta, jos paslėps visą batelių grožį. Rudenį dairykitės sodrių tamsesnių arba švelnių, tarsi prigesintų atspalvių avalynės.

Bateliai "Bianca Di", rausvi - 115,95 Eur, juodi - 119,95 Eur, NS KING

2. MIESTO PAŽIBA - TRUMPINTI AULINUKAI

Jeigu jums patinka kosmopolitės įvaizdis, spintoje gausu minimalistinio stiliaus arba laisvalaikio drabužių, rinkitės aulinukus tiesiu trumpu auliuku ir masyviu kulnu. Šio tipo bateliai kur kas patogesni nei stilettai, nes storesnis kulnas suteikia stabilumo, mažiau vargina pėdas.

Neprašausite įsigijusi klasikinius juodus aulinukus, tokie derės prie daugelio drabužių. Itin stilingi deriniai: aulinukai ir skinny silueto džinsai, tiesios trumpintos kelnės, džinsinis mini sijonas arba trumpa sarafano tipo suknelė.

Vida Press nuotr.

Būkite atsargi avėdama trumpus aulinukus ir sijoną žemiau kelių. Toks derinys gali sustumti figūrą: atrodysite žemesnė, o kojos - trumpesnės. Figūrą grakštins tamsios siauros kelnės, jei mūvėsite jas į auliukus sukištais galais.

Aulinukai "Bianca Di", 145,95 Eur, NS KING

3. KOMFORTO IR ELEGANCIJOS MĖGĖJOMS - LOAFERIAI

Vadinamieji loaferiai - tai uždari įsispiriami bateliai su liežuvėliu. Šį sezoną itin madingi dekoratyvesni, ties liežuvėliu puošti sagtimis, perlais ar siuvinėti aplikacijomis. Kasdienai tiks plokščiapadžiai bateliai arba neaukštu plačiu kulnu. Prie jų mūvėkite standžius tiesaus kirpimo arba boyfriend džinsus, tiktų ir klasikinės kantuotos pieštuko silueto kelnės.

Norėdama pasipuošti rinkitės batelius aukštesniais masyviais kulnais. Kadangi tokia avalynė yra dekoratyvi, nepersistenkite derindamos įmantrius aksesuarus, lai akcentu tampa puošnieji bateliai.

Vid Press nuotr.

Bateliai "Bianca Di",115,95 Eur, NS KING

4. VAKARUI - ELEGANTIŠKIEJI MARY JANE

Rudenį į mados pasaulį grįžta retro stiliaus bateliai, vadinamieji Mary Jane. Išskirtinė jų detalė - aplink kulkšnį segamas dirželis. Tokie aukštakulniai įvaizdžiui suteikia moteriškumo, pabrėžia eleganciją, idealiai tinka vakaro aprangai.

Retro įvaizdį pabrėš Mary Jane tipo bateliai apvaliu priekiu, o jei norisi griežtesnio ir modernesnio stiliaus - smailu. Avėdama šiuos batelius nedenkite kulkšnių ilgais sijonais ir kelnėmis, rinkitės trumpą arba midi ilgį. Vienas madingiausių derinių - Mary Jane aukštakulniai ir perregimo audinio midi sijonas.

Vida Press, SIPA/Scanpix nuotr.

Bateliai "Bianca Di", 115,95 Eur, NS KING

5. DEKORATYVŪS

Kaip jau minėjome, šį sezoną dizaineriai itin daug dėmesio skiria batelių puošybai. Tai puiki žinia ieškančioms originalių aksesuarų, įvaizdžiui suteikiančių išskirtinumo. Nesibaiminančioms mados eksperimentų dekoratyvius batelius siūloma derinti prie ryškesnių, margų arba akmenėliais ir kitomis puošybos detalėmis siuvinėtų drabužių. Norinčioms subtilios puošmenos išskirtinius batelius patariama avėti prie vienspalvės aprangos, pirmenybę teikti minimalistinio dizaino detalėms.

Vida Press, SIPA/Scanpix nuotr.

Aulinukai "Bianca Di", 145,95 Eur, NS KING

"Bianca Di" avalynės ieškokite Baltijos šalių pripažinimo sulaukusiose parduotuvėse NS KING. Šis avalynės tinklas prekiauja visame pasaulyje įvertintų žymiausių prekinių ženklų avalyne. Čia rasite patogius ir stilingus batus visai šeimai, NS KING išskirtinumas – itin didelis (daugiau kaip 400 modelių) vaikiškos avalynės ir avalynės, skirtos nestandartinio dydžio pėdų, blauzdos ar kelties šeimininkams, pasirinkimas.

NS KING parduotuvės:

Vilniuje: PC “Panorama”
Kaune: PC “Akropolis”, “MEGA”, “Molas”
Klaipėdoje PC “Akropolis”
Šiauliuose PC “Akropolis”

NS KING el. praduotuvė - www.nsking.eu

Užsakymo nr.: PT_75709445

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis