Stiliaus pažibos renkasi juodą

Juoda – amžina klasika, nenuostabu, kad dauguma Paryžiaus aukštosios mados savaitės viešnių pasidabino būtent tokios spalvos apdarais. Ir ne veltui! Juodi aksesuarai populiarūs ne tik šaltojo sezono metu, bet ir pirmauja pavasario tendencijose.

Mados namų „Christian Dior“ haute couture kolekcijos pristatyme susirinko elegantiškos garsenybės, vilkinčios tamsius klasikinius kostiumėlius, sukneles ir minimalistinis apsiaustus.

Zhang Ziyi
Zhang Ziyi
AFP/Scanpix

Žinoma, buvo ir viešnių, kurios pasirinko apdarus, paįvairintus įsiūtinėmis odos detalėmis – tai skiriamasis mados namų „Dior“ dizainerio R.Simonso ženklas. Švarkai ar paltai su odos įsiuvais yra viena iš šių metų tendencijų, tokių galima rasti ne tik garsiausių mados namų kolekcijose, bet ir Lietuvoje esančiose parduotuvėse, pavyzdžiui, „Zara“ ar „Seppala“.

Noomi Rapace
Noomi Rapace
AFP/Scanpix

Juodoji elegancija užbūrė ir „Dior“, ir kitus mados grandus. Iš juodos odos juostelių pintos rankinės dominavo šiųmetėje „Bottega Veneta“ pavasario ir vasaros kolekcijoje.

"Bottega Veneta"
AFP/Scanpix

Puoštas ilgais kutais siūlo dizaineris Ralphas Laurenas, jo Ispanija alsuojančioje kolekcijoje būta ir juodų platforminių aukštakulnių. Jei norisi masyvesnės tamsios avalynės, verta peržvelgti ne tik „Ralph Lauren“, „Bottega Veneta“ bet ir „Massimo Dutti“ gaminius.

"Ralph Lauren"
AP/Scanpix
"Massimo Dutti"
Gamintojo nuotr.
"Emporio Armani"
Gamintojo nuotr.
"Ralph Lauren"
Reuters/Scanpix

Toms, kurios mąsto apie saulėtą pavasarį sufleruojame –  ypač madingos bus vos keliomis juostelėmis prilaikomos basutės („Gucci“, „Giorgio Armani“) ar priešingai,  gausybe dirželių užsagstomi aukštakulniai („Roberto Cavalli“, „Alexander McQueen“, „Salvatore Ferragamo“). Juodos spalvos aksesuarų gausu tiek žiemos, tiek pavasario ir vasaros kolekcijose – nuo avalynės, rankinių, iki diržų ar akinių.

"Giorgio Armani"
Gamintojo nuotr.
"Roberto Cavalli"
AFP/Scanpix

"Salvatore Ferragamo"
AFP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis