Stileivoms skirtoje A.P. rudens kolekcijoje karaliauja zomša

Naujausioji A.P. rudens kolekcija pasižymi švelniai juntama elegancija, minimalizmu, šiuolaikiniu dizainu.

Šį kartą A.P. rudens kolekcijos karalienė – dirbtinė zomša. Iš įvairių spalvų šios medžiagos pasiūtos suknelės puikiai tiks šaltesniam sezonui.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

„Nepamiršome ir savo mėgstamo neopreno. Praėjusio sezono sulaukę paltai ir švarkeliai grįžta atsinaujinę. Kolekcijos spalvos, tokios kaip rusvai žalsva, cinamono, sodriai mėlyna, diktuoja rudeninę nuotaiką. Ją pagyvina raudona – sodri, kupina elegancijos“, – pasakoja A.P. prekinio ženklo atstovė Aida Povilaitytė.

Gamintojo nuotr.

Naujausią rudens kolekciją pristatė modelis Laura Juozaitytė-Janavičienė. Sėkminga modelio karjera užsienyje besidžiaugianti moteris puikiai atitiko A.P. komandos lūkesčius.

Gamintojo nuotr.

„Lauros ryškios, žalios akys ir veido bruožai labai tiko mūsų kolekcijai. Laura kiekvienam drabužiui suteikė gyvybės – nuotraukose tai atrodo puikiai. Fotosesija vyko Kauno centre. Ne veltui pasirinkome urbanistinį foną – mūsų suknelės skirtos miesto stileivoms“, – rezultatu džiaugėsi A.P. atstovė.

Gamintojo nuotr.

„Nemeluosiu, nesu lietuviškos mados gerbėja. Drabužiai dažnai būna per brangūs, yra tik keli, kurių kainos man yra priimtinos. Mieliau nusiperku vardinio prekinio ženklo rūbą už tokią pat kainą“, – sako L. Juozaitytė-Janavičienė.

Gamintojo nuotr.

Krepšininko Žygimanto Janavičiaus žmona džiaugiasi, kad A.P. kuriamų drabužių kainos atitinka realybę – įsigyti sau suknelę ar kitą patikusį rūbą gali tiek jauna panelė, tiek gerai uždirbanti moteris. Keliems verslams vadovaujanti Laura džiaugiasi, kada ją pastebi ir Lietuvos kūrėjai. Reklamuoti savo šalyje gimusi prekinį ženklą yra visada malonu.

Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis