S.Straukaitės patarimai, kaip prisivilioti pavasarį į spintą

„Kur kas greičiau pavasaris į širdį ir į gyvenimą ateina įsigijus bent vieną naują drabužį ar išsiskiriantį, ryškiaspalvį aksesuarą“, – šypsosi dizainerė Sandra Straukaitė.

Norint atnaujinti spintą ir aprangos stiliui suteikti gaivių spalvų, prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ parduotuvėse festivalis atrinko ir specialiu ženklu „Mados infekcija“ rekomenduoja“ pažymėjo per tūkstantį prekių. Rinkdamiesi festivalio rekomenduotus drabužius ir aksesuarus, kosmetikos ir parfumerijos priemones, net interjero detales savo namams lankytojai lengviau susikurs išskirtinį, savitą stilių.

  Sandra Straukaitė
Sandra Straukaitė
Organizatorių archyvas

„Šiemet pavasarinį apsipirkimą ir atsinaujinimą gerokai palengvinome: prekybos ir laisvalaikio centro klientams siūlome atkreipti dėmesį į festivalio ženklu pažymėtas prekes. Norintiems susikurti savitą stilių pirmiausia rekomenduojame parduotuvėse nepulti prie pirmo pasitaikiusio daikto. Labai svarbu galvoti apie jau turimų drabužių ir aksesuarų visumą ir naująjį pirkinį ar pirkinius derinti prie jos“, – pataria festivalio idėjinė vadė S. Straukaitė.

    Sandra Straukaitė
Sandra Straukaitė
Organizatorių archyvas

Žymėdama rekomenduojamas prekes „Mados infekcijos“ ženklu dizainerė stengėsi atrinkti tokius daiktus, be kurių šį sezoną tiesiog neįmanoma išgyventi. „Visas jūsų įvaizdis gali būti pakankamai ramus ir nuoseklus. Svarbu pasirinkti vieną ryškią, jums patinkančią spalvą ir ją naudoti. Mano atrinktuose ir pažymėtuose daiktuose – tai oranžinė spalva, bet kiekvienam ji gali būti vis kita“, – sako S. Straukaitė.

  Renata Mikailionytė
Renata Mikailionytė
Organizatorių archyvas

Festivalyje „Mados infekcija“ trečią kartą dalyvaujanti dizainerė Ieva Daugirdaitė atkreipia dėmesį į tai, kad svarbu nepamiršti dar vieno, itin svarbaus kuriamo įvaizdžio akcento – kvepalų. „Kvepalai apie jus pasako išties daug. Tad rinkitės juos atsakingai ir negailėkite jiems pinigų“, – įsitikinusi I. Daugirdaitė.

     Ieva Daugirdaitė
Ieva Daugirdaitė
Organizatorių archyvas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis