Sportinės aprangos akcentai: stilinga ir patogu

Laisvalaikio stilius ir sportinė apranga kiekvieną sezoną įgauna vis naujų spalvų. Mados guru bei garsiausi tinklaraštininkai vis dažniau puošiasi drabužiais, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo nesuderinami tarpusavyje – treninginės kelnės ir aukštakulniai, sportbačiai ir klasikiniai paltai, sportinės palaidinės ir kostiuminės kelnės... Tai deriniai, kurie sulaukia palankios stilistų nuomonės. Kaip kasdienybėje sportinį stilių derinti su klasikiniu?

Rinkitės stilingą sportišką stilių, kurį siūlo patys garsiausi prekės ženklai, tokie kaip: Nike, Adidas, Roxy, O’Neill, Quiksilver bei Vans. Įvairiaspalvės kuprinės, patogi apranga ir žaismingi bateliai – tai, ko reikia šį sezoną. Visas šių prekės ženklų gėrybes rasite SPORTLAND parduotuvėse.

Balta palaidinė

Balta palaidinė yra viena iš pagrindinių stiliaus detalių, kuri turėtų rasti savo vietą kiekvienos moters spintoje. Šį sezoną mados atstovai siūlo rinktis asimetriškas, karpytas arba raštuotas palaidines. Jei visą vasarą skyrėte sportui ir norite su visais pasidžiaugti rezultatais – rinkitės crop top stiliaus paladinukę su aukšto juosmens kelnėmis, kiulotais ar klostuotu midi sijonu.


Toks derinys parodys daugiau kūno, bet neatrodys vulgariai, suteiks jūsų įvaizdžiui subtilumo ir elegancijos. Tuo tarpu jei jums artimesnis laisvalaikio stilius ir norite jaustis patogiai – įsigykite sportinio stiliaus tuniką, derinkite ją su plėšytais boyfriend tipo džinsais ir odiniu švarkeliu. Tokiu būdu sukursite madingiausią šių metų derinį.

Ryškiaspalvis švarkelis

Kad ir kokį švarkelį pasirinksite, svarbiausia, kad šį sezoną jis būtų ryškus. Kokie galimi variantai? Tai gali būti vintažinis, gėlėtas arba raštuotas bomber tipo švarkelis. Šalia jo atsiduria oversized ir cagoule stiliaus striukė su gobtuvu. Tam, kad drabužis atrodytų dar stilingiau, prasekite striukės viršų, o jos pečius truktelkite žemyn.


Sportinio stiliaus striukė nereiškia, kad prie jos privalu derinti tik to paties stiliaus aprangą ir aksesuarus. Šį sezoną itin madingi drąsūs ir kontrastingi sprendimai. Prie šio viršutinio drabužio galite rinktis medvilninę bandeau stiliaus suknelę, aukštakulnę avalynę bei elegantiškus ir blizgius aksesuarus.

Treninginės kelnės

Šį sezoną daugelyje mados podiumų pasirodė treninginių kelnių ir aukštakulnių derinys, kuris greitu metu papuošė ir garsiausias pasaulio žvaigždes. Nuo šiol treninginės kelnės skirtos ne tik sportui ar laisvalaikiui namuose, mados guru ir stiliaus ekspertai siūlo jas derinti su puošniais bateliais, palaidinėmis atvirais pečiais ir išskirtiniais aksesuarais.


Jei jums toks derinys atrodo per drąsus – prie treninginių kelnių derinkite laisvalaikio stiliaus drabužius: klasikinio stiliaus švarkus, odines striukes ir kerzinius aulinukus.

Patogi avalynė

Prieš daugiau nei metus „Gucci“ mados namams pristačius siuvinėtų laisvalaikio batų kolekciją, visos mados tinklaraštininkės skubėjo pasipuošti šiais išskirtiniais, akį traukiančiais sportbačiais. Pastaraisiais metais madoje vyravusią athleisure tendenciją, kuri lėmė sportinės avalynės įsigalėjimą laisvalaikio aprangoje, pakeitė athluxury, kuri reiškia atletiškos ir elegantiškos ar net prabangios stilistikos susiliejimą.


Tokios avalynės tendencijos tvyro ir šį sezoną – laisvalaikio ir sportinio stiliaus batelius mados ekspertai rekomenduoja derinti tiek su kasdienine, tiek su puošnia apranga. Rudens sezonui artėjant įsigalios nauja mados tendencija – tiesaus palto ir laisvalaikio sportbačių derinys.

Sportinės tamprės

Kelerius pastaruosius metus neabejotinai galima laikyti mados revoliucijos laikotarpiu, mat dizaineriai pagaliau išgirdo dailiosios lyties balsą. Vis dažniau jie atsižvelgia į veiklios, nuolat skubančios ir savimi besirūpinančios merginos poreikius, o ji vis dažniau vietoje klasikinių kelnių renkasi patogias sportines kelnes. Būtent dėl to sportinių kelnių pasirinkimas kiekvienais metais vis sparčiau didėja ir kiekviena moteris gali rasti sau patinkančius laisvalaikio drabužius.


Deja, labai dažnai susiduriame su problema, nežinodamos, kaip tokias kelnes derinti. Šiuo atveju galioja viena svarbiausia taisyklė – palaidinės, tunikos bei megztiniai turėtų dengti jūsų klubus ir didžiąją šlaunų dalį.

Užsakymo nr.: PT_75567387

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis