Sportas ir mada žengia koja kojon

Sportiniai bateliai jau seniai nebėra skirti vien tik sportui. Tai neatsiejamas šiuolaikiško, savimi besirūpinančio, stilingo, aktyvaus miesto žmogaus įvaizdžio atributas.

Šiuolaikinės mados tendencijos drąsiai derina sportinę avalynę su klasikinio, romantinio ar minimalistinio stiliaus drabužiais. Neatsilieka ir užsienio žvaigždės savo įvaizdžiuose drąsiai propaguojančios originalius „kedus“ bei sportbačius.

Organizatorių nuotr.

Nuo šiol visi madingiausi sportiniai bateliai įsikūrė po vienu stogu – prekybos centre „Ozas“ duris atvėrė nauja specializuota parduotuvė GO SNEAKERS. Jų šūkis: „Mada – sveikata. Einam į lauką!“, o asortimentas tikrai leis išsirinkti tinkamiausią ir stilingiausią porą net ir labai įnoringam įvaizdžiui.

Organizatorių nuotr.

Naujausių sportinių batelių tendencijose susipynė kokybė, komfortas ir dizainas. Tokie žymūs prekių ženklai, kaip „Adidas“, „Nike“, „Reebok“, „New Balance“ kolaboruoja su žymiais dizaineriais ir pateikia itin karštas sezono naujienas. Šiemet itin aktualios ryškios neoninės spalvos, balti sportiniai bateliai bei klasikinės „vintažinės“ senesnių modelių versijos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis