Spalvingam pavasariui – dar spalvingesni botai!

Kai atbunda gamta, pats metas atsinaujinti ir mums patiems. Vis dažniau išlendantys saulės spinduliai ragina nušvisti ryškiau: rinktis ryškesnes spalvas, būti žaismingiems ir labiau pastebimiems.

Lietuvoje net ir pavasarį neįmanoma išvengti lietaus, o kad per balas šokinėti būtų smagiau, „Crocs“ siūlo šio sezono naujieną – dar didesnį įvairiaspalvių botų pasirinkimą. Darganotą dieną užklupęs lietus nebesugadins nuotaikos, o kiekvienas žingsnis taps ne tik patogus, bet ir stilingas!

Kiekvienai pagal skonį

Kad botai tik rudens apavas – atgyvenęs stereotipas. Pavasarį kiekviena moteris nori atnaujinti savo garderobą, tačiau nežino nuo ko pradėti. Pirmas žingsnis – išsispirti iš sunkių žieminių batų ir juos pakeisti lengvais pavasariniais bateliais. Būtent tokius siūlo „Crocs“ pavasarinė batų linija.

„Crocs™ Women’s Jaunt Shorty Boot“ – lengvi spalvingi aulinukai. Jų ryškios spalvos pritrauks kiekvieno praeivio dėmesį. Norinčios išsiskirti iš minios dar labiau savo batus galės puošti „Jibbitz“ aksesuarais – tam yra paliktos specialios angos. Santūresnės merginos gali rinktis tamsesnius botų atspalvius. Šio modelio aulinukai ne tik stilingi, bet ir patogūs. Dėl šlapiam paviršiui pritaikyto guminio pado, kiekvienas žingsnis bus tvirtas ir saugus, net jei po kojomis telkšo balos.

"Crocs"
Gamintojo nuotr.

O toms moterims, kurios visais metų laikais negali atsispirti ilgaauliams batams – „Crocs“ siūlo „Crocs™ RainFloe Boot“. Tai pavasariniai ilgaauliai botai, kurie priglunda prie kojų nuo pat aulo viršaus iki apačios. Dažniausiai ilgi batai būna sunkūs, tad pavasarį tokius norisi padėti į giliausią spintos kampą. Tačiau tik ne šiuos aulinukus. Lengvi ir minkšti ilgaauliai paverčia kiekvieną pasivaikščiojimą malonesniu.

"Crocs"
Gamintojo nuotr.

Gali džiaugtis ir vaikai

„Crocs“ pavasariniais botais gali džiaugtis ir patys mažiausieji. Mamos dažnai suka galvas, kokį apavą nupirkti savo atžalai, kad šis būtų ne tik patogus, bet ir neleistų kojytėms sušalti ar sušlapti. „Crocs™ Kids' Handle It Rain Boot“ – spalvoti botai vaikams tiek saulėtomis, tiek darganotomis dienoms. Vaikų pėdutės šiltomis pavasario dienomis neprakaituoja, o užklupus lietui, botai yra visiškai neperšlampami. Mažiesiems pritaikytos patogios rankenėlės, kurios padės jiems apsiauti batukus patiems. Tad beliks tik stebėti, kaip vaikai šokinėja per balas su spalvingais „Crocs“ aulinukais.

"Crocs"
Gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_64414790

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis