Slyvinė spalva grįžta į madą: gražiausi šio rudens bateliai

Rudenį mados atstovams pristačius naujausias avalynės tendencijas, iš dizainų ir pasiuvimų platybės išsiskyrė sodri slyvinė spalva. Jau nuo senų laikų pamėgta spalva atgimsta naujame pavidale – ryškesnių atspalvių lakuotos odos bateliai užkariavo daugelio damų širdį.

Ne paslaptis, kad avalynės platybėse itin sunku atrasti sau tinkamus ir patinkančius batelius, tad kviečiame pasižvalgyti ir išsirinkti šio sezono favoritus!

Aulinukai su kulniuku

Viena iš populiariausių šio rudens tendencijų – trumpi aulinukai. Atrodysite elegantiškai avėdama batelius smailiu priekiu, kurie puikiai tiks tiek prie siaurų ar klasikinių kelnių, tiek prie mini ar ilgesnio sijono. Aulinukus su masyvesniu dantytu padu avėkite prie laisvalaikio aprangos: džinsų, A linijos sijonėlių, odinių kelnių. Jei bijote, kad aulinukai trumpins kojas – derinkite batelių ir kelnių arba pėdkelnių spalvą, tuomet kojos atrodys ilgesnės ir liaunesnės. Primename, kad dizaineriai aktyviai siūlo rinktis lakuotos odos batelius – tai viena iš privalomų avalynių šį rudenį.


Nuotr. NS KING Marco Tozzi 49,95 EUR

Raštuoti ir siuvinėti batai

Kokie bateliai šį rudenį privalo atsirasti jūsų spintoje? Siūlome įsigyti populiariausią šio sezono tendenciją – siuvinėtus sporbačiai. Kai daugiau nei prieš metus garsiausi mados namai pristatė siuvinėtų laisvalaikio batų kolekciją, visos mados tinklaraštininkės skubėjo pasipuošti šiais išskirtiniais, akį traukiančiais bateliais. Tokios avalynės tendencijos tvyro ir šį rudenį. Aplikacijomis, karoliukais, blizgučiais puošta avalynė paįvarina įvaizdį ir gali tapti puikiu aprangos akcentu.


Nuotr. NS KING Hogl 189,95 EUR

Aulinukai lygiu padu

Į mados viršūnes grįžo ir kerzinių batų stiliaus aulinukai lygiu padu. Tai vieni universaliausių batelių, kuriuos gali avėti prie įvairaus stiliaus drabužių: romantiškų suknelių, džinsų, sportinio ar klasikinio stiliaus drabužių, viliokiškų šilkinių ar šiltų megztų suknučių ir daugybės kitų. Šį sezoną kerziniai batai taip pat turi būti lakiniai – toks jų įvaizdis prideda elegancijos bet kuriam deriniui.


Nuotr. NS KING S'Oliver 69,95 EUR

Ryškiaspalviai laiveliai



Jeigu dar nenorite iš spintos traukti šiltų rudeninių batų – įsigykite išskirtinių spalvų laivelius. Šį rudenį taip pat populiarios išlieka metalo – auksinė ir sidabrinė – spalvos bei itin madingi lakiniai bateliai. Ryškiaspalviai laiveliai tiks rugsėjui, kai orai dar visai neprimena šalto rudens. Juos derinkite su klasikinėmis kelnėmis ir įliemenuotais švarkais. Nepamirškite, kad avėdama tokius batelius likusią aprangos dalį turite išlaikyti neutralią. Tiesa, atšalus orams nebijokite ir vos matomų pėdkelnių.


Nuotr. NS KING Hogl 159,95 EUR

Ilgaauliai virš kelių

Ilgaauliai batai virš kelių, kitaip žinomi kaip batfortai, vis dažniau pastebimi ne tik ant garsiausių mados pasaulio podiumų, ryškiausiuose šalies renginiuose, bet ir miesto gatvėse. Šie batai suteikia prabangumo įvaizdžiui ir prailgina, padailina kojas. Kaip tokius batus derinti? Niekada neprašausite su sijonu, geriausias variantas – neilgas A formos ar į apačią šiek tiek platėjantis modelis.


Nuotr. NS KING Le Pepe 395,95 EUR.

Venkite itin prigludusių ir labai trumpų sijonų su skeltukais. Bet, jei vis dėlto norite sijono su skeltuku, įsigykite laisvo silueto, lengvai plėvesuojantį. Atrodysite stilinga ir valiūkiška, neliks jokios vietos vulgarumo prieskoniui.

Parduotuves NS KING rasite:

Vilniuje: PC PANORAMA

Kaune: PC AKROPOLIS, PC MEGA, PC MOLAS

Klaipėdoje: PC AKROPOLIS

Šiauliuose: PC AKROPOLIS

Šią ir kitą avalynę galite įsigyti adresu www.nsking.eu.

Užsakymo nr.: PT_75885927

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis