Šios vasaros akinių tendencijos: kaip madingą aksesuarą paversti stiliaus detale

Akiniai nuo saulės – ne tik svarbi akių apsaugos priemonė, bet ir vienas pagrindinių šiltojo sezono stiliaus atributų. Vis tik, norint išsirinkti sau tinkamą aksesuarą, „Optometrijos centre“ galima paskęsti plastikinių, metalinių, berėmių akinių jūroje. Šią vasarą dizaineriai paruošė išskirtinių ir dar nematytų dizaino akinių, kurie gali tapti geriausia jūsų stiliaus detale. Sukate galvą ir nežinote, kaip derinti akinius prie aprangos? Mes jums padėsime!

Peržvelgę http://optometrija.lt/ siūlomą asortimentą atrinkome jums madingiausius sezono akinių stilius. Vienas iš jų neabejotinai tik ir jums.

Permatomi stikliukai

Šią vasarą mados podiumuose galime stebėti akivaizdžiai dominuojančias ekscentriškas akinių formas, plastikinių gėlių motyvais puoštus rėmelius, geometrinius formų lipdinius ir keisčiausių spalvų derinius. Angliškai ši tendencija vadinasi statement. Turbūt jau supratote, jog tamsūs stikliukai, slepiantys visus veido bruožus, jau atgyveno savo erą. 2017-ųjų akiniai – drąsūs ir originalūs. Būtent tokie, kokių reikia, jei norite būti pastebėta.


MYKITA „DECADES / SUN / BUENO“

Šios tendencijos akinius nuo saulės lengva derinti – permatomi stikliukai neapsunkina veido, priduoda lengvumo visam jūsų įvaizdžiui. Prie šio stiliaus akinių labiausiai tiktų pastelinių spalvų – žydros, rožinės, violetinės – drabužiai. Šį sezoną savo spintoje tiesiog privalote turėti trumpą megztuką – jį gali vilkėti ant šilkinės suknelės arba ilgesnės tunikos. Prie jos žaismingai atrodys apvalūs akinių stiklai.


Išskirtinės detalės

Detalės – vienas pagrindinių saulės akinių akcentų šį sezoną. Jeigu mėgstate eksperimentuoti, esate drąsi ir atvira pasauliui, šis akinių tipas turėtų nudžiuginti. Pasirinkimas labai didelis: tiek akinių rėmelius, tiek lęšius gali puošti įvairiausi akcentai, spalvos, medžiagos ir faktūros. Įkvėpimo semkitės iš „Dior“, „Fendi“, „Gucci“, „Dolce & Gabbana“ mados namų.

DIOR „MANIA“

Kaip derinti tokius akinius? Leiskite jiems tapti pagrindiniu aprangos akcentu. Pasirinkite vienspalvę suknelę arba kombinezoną ir atidžiai derinkite kitus aksesuarus. Dažniausiai jų net neprireikia!


Apvalūs akiniai

Taisyklingo ovalo formos akiniai išlieka madingi jau antrą sezoną. Apvalūs akiniai nuo saulės buvo pastebėti ne tik garsiausių mados namų pavasario/vasaros kolekcijų pristatymuose, bet ir geriausių gatvės mados atstovių nuotraukose. Renkantis drabužių derinį prie vintažo įkvėptų akinių reikėtų nepamiršti vienos svarbios taisyklės – mažiau yra daugiau. Prie išskirtinių akinių patariama rinktis paprastą, kasdieninę drabužių kombinaciją.


CHROME HEARTS „OVER EASY“

Labiausiai tiktų nėriniais puošta palaidinė ir medvilniniai šortai ar kiulotai. Šis aksesuaras taip pat puikiai tiktų prie švarko stiliaus suknelės, tik nepersistenkite su spalvomis – rinkitės baltą, chaki arba kūno spalvos apdarą.



Oversized akiniai

Šią vasarą ypač populiarūs oversized akiniai, puošti įvairiaspalviais, veidrodiniais stikliukais. Tokie akiniai nuo saulės yra labai moteriški, jie suteikia elegancijos ir dera prie daugelio veido formų. Jei nusprendėte ant peties užsimesti klasikinį lietpaltį ar švarką, tuomet raštuoti oversized formos akiniai sudarys kontrastą ir tuo pačiu paryškins moteriškumą.



GUCCI „GG 0106S“

Tokį aksesuarą galite derinti prie klasikinio stiliaus drabužių – cigarečių formos kelnių, pieštukinio sijono, įliemenuoto švarko ar ilgo lietpalčio. Taip pat tiktų ir saulės kliošo suknelė, kuri kartu su raštuotais saulės akiniais sukurtų elengancija dvelkiantį įvaizdį.



„Katės“ akiniai

„Katės“ formos akiniai dar nuo Audrey Hepburn laikų nesitraukia iš madingiausiųjų sąrašo. 50-aisiais mados pasaulyje karaliavę kampuoti akinių rėmeliai vėl grįžta į geidžiamiausiųjų sąrašo viršūnę, o dizaineriai siūlo dar nematytų, išskirtinio dizaino variantų. Šis aksesuaras turi išskirtinę galią – pagyvinti bet kokį drabužių derinį ir padaryti jį išskirtiniu. Kokią aprangą pasirinkti prie „katės“ formos akinių?


FENDI „FF 0191“

Būkite išskirtinė – apsivilkite dviejų dalių kostiumėlį, ant pečių užsimeskite bomber stiliaus švarkelį, o ant kaklo užsiriškite margą skarelę. Prie viso derinio nepamirškite ir aukštakulnių – šįmet dizaineriai ragina sportinį stilių derinti su elegancija.


Futuristiniai akiniai

Išskirtiniai akiniai praplečia mados teritoriją. Pavyzdžius jau diktuoja stilingosios žvaigždės – buvusi Paryžiaus „Vogue“ žurnalo redaktorė Carine Roitfeld ir dainininkė bei mados dizainerė Gwen Stefani. Kuo ryškesni, didesni ar drąsesni akiniai – tuo geriau. Jei esate neelinė asmenybė, jums tikrai patiks naujieji „Dior Origins“ saulės akiniai su įvairiaspalviais stikliukais. Šie akiniai nepaliks abejingų – jie pritrauks stulbinantį pripažinimą.



DIOR „ORIGINS“

Viskas priklausys nuo to, su kokia apranga juos nešiosite. Šį aksesuarą būtina derinti prie visos aprangos spalvų ir jų tonų – rinkitės suknelę, švarkelį, batus, kurių spalvos tarpusavyje atrodytų harmoningai ir nebūtų ryškesnės už akinius.


Daugiau akinių modelių rasite: http://optometrija.lt/.

Užsakymo nr.: PT_75376439

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis