Šiltąjį sezoną – stilinga ir patogi avalynė (FOTO)

Ieškote madingos šiltojo sezono avalynės? Atkreipkite dėmesį į natūralumo tendenciją, šį sezoną rinkitės patogias ir stilingas klumpes, kurios paįvairins pavasarišką įvaizdį.

Šį kartą „Aldo“ pristato atnaujintą legendinių batų modelį „Frida“ – tai klumpės nuo kurių prasidėjo visa kompanijos istorija. Sukurtos prieš 42 metus, jos šįmet sugrįžta su trenksmu. „Aldo“ džiaugiasi pristatydami visų mylimą modelį: kokybiška oda, dailus siluetas, šviesaus medžio padas ir metalinės kniedės – tai atgimusios klasikinės „Frida“ klumpės.

Klumpės "Frida" ("ALDO"), gamintojo nuotr.

"Aldo", gamintojo nuotr.

Lengvos ir nuotaikingos „Frida“ klumpės – madingiausia šio sezono avalynė. Derinkite jas prie trumpos lengvos suknelės ir susikursite romantišką įvaizdį, o jei labiau mėgstate pankišką stilių, klumpės tiks prie odinio švarkelio ir šortų arba džinsų.

Klumpės "Frida" ("ALDO"), gamintojo nuotr.

"Aldo", gamintojo nuotr.

„Frida“ klumpės buvo sukurtos 1972 metais ir tapo viena ryškiausių to meto mados tendencijų. Septintame dešimtmetyje jas rinkosi moterys, neabejingos madai ir funkcionalumui. „Frida“ klumpės tapo pirmuoju „Aldo“ bestseleriu ir dėl jų „Aldo“ netruko išgarsėti kaip vienas iš pirmaujančių madingos avalynės ir aksesuarų prekių ženklų pasaulyje. Šiandien meile „Aldo“ batams bei aksesuarams dega tūkstančių gerbėjų širdys visame pasaulyje, nes „Aldo“ – tai daugiau nei 1600 parduotuvių visame pasaulyje, kurių lentynose visada atrasite naujausias Londono, Milano, Paryžiaus ir Niujorko mados tendencijas.

Klumpės "Frida" ("ALDO"), gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_64411670

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis