Ši sezono tendencija suteiks išskirtinumo ir prabangos + KONKURSAS!

Kailis visuomet bylojo apie prabangą ir aukštą klasę, tačiau pastaraisiais metais jis įsilieja į vis platesnį mados gerbėjų ratą. Dabar tai ne tik elegantiškų damų, bet ir itin šiuolaikiškų merginų pasirinkimas.

2016-2017 m. šaltąjį sezoną kailis pelnė daugelio dizainerių simpatijas, nuo mados namų "Moschino", "Gucci" iki garsiųjų "Fendi". Šiandien kailio tendencija apima ir šiltučius, prabanga ar žaismingumu alsuojančius kailių apsiaustus, ir aksesuarus.

Jei pirmenybę teikiate elegancijai arba minimalizmui, rudenį rinkitės lengvučius neutralių spalvų kailinius. Solidumo suteiks įvairūs pilki, smėlio atspalviai, balta ir, žinoma, juoda. Jei norite išsiskirti iš minios, ieškokite margintų kailinių.

Toms, kurios žavisi naujausiomis tendencijomis - ryškūs, žvilgsnius traukiantys kailiai. Ar jie būtų vienspalviai, ar siūti iš kontrastingų spalvų detalių, tikrai neprašausite. Išraiškingi kailio drabužiai ir aksesuarai - vienas rudens hitų.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Investicijų vertas pasirinkimas - smėlio ir rusvų tonų kailiai, mat rudenį madingi nuo-iki šių atspalvių deriniai. Dailūs rusvi kailinukai taps ne tik madingu, bet ir universaliu pirkiniu. Juos priderinsite prie daugelio aprangos variantų:, nesvarbu kasdienių ar puošnių.


Vida Press nuotr.

Prekių ženklo „Beautyfur fashions“ dizainerė Daiva Morkūnienė primena ir dar vieną sezono tendenciją - kailines liemenes. Šįmet ji siūlo vilkėti ryškias, lengvas, bet ilgesnes. Kailinė liemenė yra anaiptol ne tik mados elementas, bet ir praktiškas drabužis. Tokia gali puikiai atstoti rudeninį paltą, tereikia ją užsivilkti ant odinės striukės. Tikrai nesušalsite!

Vida Press nuotr.
„Beautyfur fashions“ nuotr.

Rudens aksesuarų gretose vyrauja platūs kailio gobtuvai ir juostos, siaučiami ant pečių ar permetami tik per vieną. Garsenybės ypač pamėgo margas kailio juostas, sudurtas iš skirtingų spalvų. Tačiau ne mažiau stilingai atrodo ir natūralūs, vienspalviai.

Vida Press nuotr.

Prekių ženklas „Beautyfur fashions“ Lietuvoje kuria įvairius kailio aksesuarus. Itin didelio dėmesio sulaukia kepurės - šaltuoju metų laiku tai vienas aktualiausių pirkinių. Taip pat gaminami šalikai, gobtuvai, pirštinės, riešinės bei rankinės. Daugelis produktų yra kombinuojami iš kailio ir kitų natūralių medžiagų, pavyzdžiui, vilnos, šilko arba odos. Taip pat naudojama originali mezgimo ir audimo technologija, leidžianti pagaminti itin minkštus ir įdomius dirbinius.

„Beautyfur fashions“ nuotr.

Nepamirškite, kad išskirtiniu aprangos akcentu gali tapti ir iš kailio gaminti papuošalai. Kailinės rankų darbo puošmenos įvaizdžiui suteiks jaukumo, švelnumo ar prabangos ir, žinoma, papuoš kiekvieną moterį. Kailis - stilinga šaltojo sezono detalė, kuria galėsite puoštis dar ne kartą, juk tai klasika.

„Beautyfur fashions“ nuotr.

„Beautyfur fashions“ nuotr.

DALYVAUKITE KONKURSE IR LAIMĖKITE STILINGUS KAILIO AKSESUARUS! Anketą rasite ČIA.

Užsakymo nr.: PT_72555898

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis