Rudens tendencijos, kurias turite žinoti

Garderobą paįvairinkite šiųmetėmis tendencijomis, kurios neleis pasiduoti rudeniškai nostalgijai. GERRY WEBER siūlomi rudens modeliai - tai ne tik madingos naujienos, bet ir stilistiniai sprendimai apvalesnių figūrų moterims.

Prekių ženklas GERRY WEBER kuria ryškioms, energingoms ir elegantiškoms asmenybėms, ne tik rimtoms, bet ir mokančioms atsipalaiduoti. Jos žino, kas madinga šiandien, tendencijas meistriškai derina prie laikui nepavaldžios klasikos. Šios moterys, kad ir kur bebūtų, yra žingsniu priekyje!

PASTELĖS

Nors įprasta, kad rudenį madingiausia žemės spalvų gama, jaukumą galima kurti ir kitaip. Šiųmetėje GERRY WEBER kolekcijoje „Powder Rose“ vyrauja švelnūs atspalviai, nuo kvarco rožinės, lelijų iki šviesiai pilkšvos. Rudens sezoną madingas ne tik švelnios rausvos bei pilkos, bet ir gelsvos derinys, todėl drąsiai imkitės spalvinių eksperimentų.

GERRY WEBER nuotr.


Drabužiai ir aksesuarai GERRY WEBER

Pastelinių spalvų tendencija įvaizdžiui suteiks ir jaukumo, ir modernios romantikos. Rudeniop užsimetusi megztą apsiaustą ar oversized puspaltį nesušalsite ir išsiskirsite iš minios – juk aplink tiek juodos spalvos!

Drabužiai GERRY WEBER

KOSMOPOLITĖ

GERRY WEBER stilingoms miestietėms siūlo ir elegantiškos kosmopolitės įvaizdį. Kolekcijoje „Urban Glam“ vyrauja patogūs laisvalaikio bei klasikinio stiliaus drabužiai. Čia rasite Coco Chanel kūrybos užuominų, pavyzdžiui, elegantiškos baltos palaidinės ties kaklu užrišamos kaspinais. Toks dekoratyvus užrišimas - madinga sezono detalė. Derindama klasikinius ir laisvesnio stiliaus drabužius susikursite stilingą darbo garderobą, ši kolekcija - idealus pasirinkimas smart casual aprangos kodui.

GERRY WEBER nuotr.


Drabužiai GERRY WEBER

Drabužiai ir aksesuarai GERRY WEBER

SAMOON by GERRY WEBER moterys yra stiprios, žino savo vertę ir moka trūkumus paversti pranašumais. Jos nesibaimina eksperimentų, vilkėdamos didesnių dydžių (42–50) drabužius atrodo stilingai, šiuolaikiškai ir žavi aplinkinius.

LAUKINIAI VAKARAI

2016 m. rudenį mada vėl kviečia aplankyti Laukinius Vakarus - įvaizdžio idėjų semtis iš vesternų. SAMOON by GERRY WEBER kaip visuomet pasirūpino, kad madingai atrodytų ir apvalesnių formų moterys. Šis prekių ženklas siūlo dydžius nuo 42 iki 50, sumaniai žaidžiama raštais ir siluetais, dailinančiais moterišką figūrą. Kolekcija „Indian Summer“ - bohemiško ir kaubojiško stilių derinys, kuriame gausu rudens topų: kutai, kailis, plytų raudonio ir tamsiai mėlynos derinys, ševrono raštas. Ševronas - ritmiškai pasikartojančios zigzagų linijos - vienas madingiausių rudens sezono marginimų.

SAMOON by GERRY WEBER nuotr.


Drabužiai ir aksesuarai GERRY WEBER

ŠARTREZAS

Svaiginančio šartrezo įkvėptas prekių ženklas SAMOON by GERRY WEBER sukūrė kolekciją „Taste of Chartreuse“, čia persipina žolelių likeriui būdingi gelsvi ir pilkšvi pustoniai. Tai laisvalaikio stiliaus apranga, puikiai tiksianti išraiškingų linkių moterims. Drabužiai sukurti taip, kad dailintų figūrą, pavyzdžiui, minkštos palaidinių ir suknelių klostės maskuoja apvalumus, o švelniai prigludę siluetai neleidžia figūrai paskęsti audinio gausoje.

SAMOON by GERRY WEBER nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai SAMOON by GERRY WEBER

Ši kolekcija sufleruoja ir dar vieną idėją, padėsiančią tobulinti linkius: vilkėdama artimų atspalvių drabužius nuo-iki, atrodysite ir liaunesnė, ir aukštesnė. Formuodama rudens sezono garderobą, įsigykite keletą tos pačios spalvinės gamos rūbų, kuriuos vilkėsite kartu. Tiks pilkšvas megztinis ir kelnės arba puspaltis ir suknelė. Venkite ryškių ir kontrastingų spalvų derinių, tokie figūrą išskaidys, todėl atrodysite stambesnė nei iš tiesų.

Drabužiai SAMOON by GERRY WEBER nuotr.

TAIFUN kolekcijas renkasi jaunos, charizmatiškos ir kūrybingos moterys, kurios noriai leidžiasi į nuotykius. Jos keliauja, įsimyli, atranda, mėgaujasi gyvenimu ir galėtų drąsiai dalinti mados patarimus – juk yra stilingos iš prigimties.

EŽERO GELMĖS

Ežero gelmių įkvėpta TAIFUN kolekcija „Deep Lake“ patiks moterims, kurios atrodydamos solidžiau nenori prarasti jausmingumo. Minkšti audiniai, švelnūs pasteliniai atspalviai ir jūros gelmes atkartojantys akcentai suteiks klasikiniam stiliui lengvumo, romantikos.

TAIFUN nuotr.

Kolekcijoje rasite madingu ševrono (zigzagų) raštu margintų suknelių, jaukių susiaučiamų puspalčių ir rudens naujieną - prislopintus žalsvus atspalvius. Ši žaluma yra puikus variantas ieškančioms įdomesnės universalios spalvos. Ji atrodys skoningai tiek prie pastelinių, tiek prie ryškių drabužių. Rudenį nesislėpkite minioje ir suteikite aprangai originalumo - įpinkite įdomesnių audinių. Tai galėtų būti žvilgi suknelė ar žvyneliais siuvinėta palaidinė, faktūriško audinio paltas, išraiškingi mezginiai, raštuoti drabužiai.

Drabužiai TAIFUN

Drabužiai TAIFUN

MADOS PIPIRAI

Mados pipirais galime vadinti raudonus akcentus, kurie tarsi prieskoniai pagyvina neutralių spalvų garderobą. Ne viena rudenį renkamės subtilias ir prigesintas spalvas, tad raudoni akcentai suteikia įvaizdžiui gyvumo, o jums - pasitikėjimo savimi. Nebijančioms mados kaprizų TAIFUN siūlo kolekciją „Just In Case“, kurioje pilkšvą garderobą nuspalvina prisirpusi raudona.

TAIFUN nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai TAIFUN

Verta įsigyti ryškų raudoną, bet lakoniško dizaino drabužį, pavyzdžiui, paltą, megztinį ar suknelę - tokį lengvai priderinsite ir prie subtilios, ir margesnės aprangos. Atkreipkite dėmesį į languotus audinius, šįmet jie vėl tendencijose. Raudona spalva pagyvintos aprangos neperkraukite margaspalviais aksesuarais, puikiai tiks klasikinės juoda ir balta spalvos, metalo žvilgesys ar tiesiog sodrios raudonos lūpos.

Drabužiai TAIFUN

Visus prekių ženklus rasite salonuose GERRY WEBER:

Vilniuje - Gedimino pr. 22 ("GEDIMINO 22"), Konstitucijos pr. 7A ("Europa"), Saltoniškių g. 9 ("Panorama")
Kaune - Laisvės al. 110, Karaliaus Mindaugo pr. 49 ("Akropolis")
Klaipėdoje - H. Manto g. 46
Panevėžyje - Ramygalos g. 13

Užsakymo nr.: PT_72233456

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis