Rudens suknelės – ir kasdienai, ir romantiškam vakarui

Elysian, Elan, Soigne ar galbūt Alate? Mados prekės ženklo UNDRESS rudens - žiemos kolekcijos suknelės savo naująsias istorijas pasakoja užuominomis - viena jų veikia stebuklingai, kita privers pažinti save, užpildys lyg iš niekur atsiradusią tuštumą ar išlaisvins. Tai rudeniškų istorijų, kurioms dar lemta įvykti, užuomazgos.

Šaltojo sezono kolekcijoje kasdienis praktiškumas ir saikinga elegancija persipina su subtiliu puošnumu. Visas sukneles vienijantis bruožas – ilgaamžis, laikui nepavaldus dizainas, įprasminantis klasikinės elegancijos sąvoką.

Asmeninio albumo nuotr.

Kolekcijoje dominuoja prekių ženklo vizitine kortele tapusios marškinių tipo suknelės - su teatrališką judesį sukuriančiais saulės kirpimo sijonais arba tiesaus kirpimo marškininės suknelės - tinkamos patogiai dėvėti kasdien.

Asmeninio albumo nuotr.

Šio sezono naujienos - kaip suknelė dėvimas, per liemenį rišamas švarkas ir rudeniškai jauki megzta suknelė, subtili juodo aksomo suknelė nėriniuotomis petnešomis, skirta išskirtinai romantiškiems vakarams.

Asmeninio albumo nuotr.

Naujoje kolekcijoje klasikinė juoda rezonuoja su gaivia pasteline rožine ir sodriais violetinės spalvos tonais. Kolekcijoje panaudoti skirtingi audiniai - subtiliai žėrinti viskozė su linu, šilkinis aksomas, švelnus modalas, šilko ir moheros verpalai.

Asmeninio albumo nuotr.

Tikime, kad suknelė yra ne tik amžina moteriškumo išraiška – tai daiktas, galintis vienui vienas sukurti estetinę pilnatvę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis