Rudens stiliaus patarimai ir tendencijos išraiškingų figūrų moterims

Madingai atrodyti gali ne tik lieknos it manekenės, bet ir apvalesnių figūrų moterys. Šį kartą apžvelgiame būtent išraiškingų figūrų moterims siūlomas šaltojo sezono tendencijas.

„SAMOON by Gerry Weber“ – tai drabužiai ir aksesuarai, sukurti išraiškingų linkių moterims, šį sezoną grupuojami į 4 linijas: „Helsinki“, „Reykjavik“, „Stockholm“ ir „Kopenhagen“. Kaip ir miestai, taip ir jų vardais pavadintos drabužių linijos išsiskiria savita stilistika, spalvine gama ir originaliomis detalėmis – kiekviena ras tai, kas atitinka jai artimą įvaizdį. Be abejo, visose 4 kolekcijose vyrauja ir pagrindinės šio rudens mados tendencijos.

Kolekcijoje „Helsinki“ dominuoja juodos ir pilkos pustoniai, praskaidrinti sodria raudona. Čia gausu detalių, skirtingų faktūrų ir blizgių, metalu žėrinčių elementų. Metallic efektas – viena rudens tendencijų, iš žvilgančių audinių siuvama ne tik vakarinė, bet ir kasdienė apranga.

Kita tendencija galima vadinti spalvų gradaciją ombre. Palaipsniui nuo tamsaus į šviesų pereinantys atspalviai ypač tinka išraiškingų figūrų moterims, nes tamsėjantis audinys maskuoja plačiausias figūros vietas, pavyzdžiui, klubus. Nors įprasta manyti, kad atrodysite lieknesnė vilkėdama tamsius drabužius nuo iki, tai ne visai tiesa. Figūra atrodys kur kas proporcingesnė ir dailesnė, jei šviesiais drabužiais akcentuosite tai, ką norite pabrėžti, o tamsesniais nukreipsite dėmesį nuo rizikos zonų: kas turi atsikišusį pilvuką, kas stambesnes rankas, o kas – platesnę apatinę kūno dalį. „Helsinki“ rasite eglutės raštu ar dirbtinės odos detalėmis puoštus megztinius, žvyneliais dekoruotas palaidines, pilkus prigludusio kirpimo džinsus ir jaukius pončus.

Kolekcija „Helsinki“, „SAMOON by Gerry Weber“

Urbanistine stilistika alsuoja kolekcija „Reykjavik“, svarbi jos detalė – grafikos raštai, be kurių rudenį neapsieisime. Rudens ir žiemos sezoną madingi ritmiškai pasikartojantys marginimai, subtiliai pagyvinantys aprangą ir kuriantys modernumo įspūdį. Patobulinsite figūrą, tačiau neatrodysite nuobodžiai, jei greta derinsite panašių atspalvių drabužius, tik vieni bus lygaus audinio, kiti marginti. Šioje linijoje pirmenybė teikiama mėlynos, juodos ir balkšvų atspalvių paletei.

Rudenį drąsiai sluoksniuokite drabužius, aprangai ne tik suteiksite išskirtinumo, bet ir nesušalsite. Teisingai dėliodama sluoksnius galite sukurti grakštesnes figūros linijas, atrodyti aukštesnė. Ant plonesnio audinio palaidinės vilkitės ilgesnį švarką ar kardiganą, kaklą apvyniokite ilgu plonu šalikėliu (vertikalios linijos ilgis ir liaunins figūrą), užsimeskite griežtesnio kirpimo paltą. „Reykjavik“ siūlo madingus ilgus švarkus, tiesaus silueto tunikas, kelnes iš ypač minkštos medvilnės, rudeniškas skaras.

Kolekcija „Reykjavik“, „SAMOON by Gerry Weber“

Jaunatvišką stilių susikursite modeliais iš kolekcijos „Stockholm“. Ji patiks toms, kurios aprangoje nevengia drąsesnių detalių: palaidinės, puoštos miesto, pastatų vaizdais, baikerių švarkai, dekoruoti moderniomis detalėmis, padidintų siluetų oversized drabužiai. Kad figūra neatrodytų stambesnė, vilkėdamos oversized megztinį ar tuniką, derinkite siauro modelio kelnes arba sijoną ir atvirkščiai – prie plataus sijono tiks prigludusi palaidinė.

Įvaizdis bus jaukesnis, šiltesnis, jei žaisite šaltų ir šiltų spalvų derme. Šį sezoną patariama gretinti įvairius pilkšvus pustonius ir rusvą žemės atspalvių paletę. Sukomplektavusios garderobo pagrindą iš šių neutralių atspalvių, visuomet turėsite, kuo apsirengti, nes prie jų lengvai priderinsite likusį spintos turinį.

Kolekcija „Stockholm“, „SAMOON by Gerry Weber“

Griežtesnį miesto įvaizdį ir tomboy stiliaus detales rasite kolekcijoje „Kopenhagen“. Joje vyrauja modernūs ir struktūriški siluetai, džinsinis audinys, miestą atspindinti spalvinė gama: mėlyni, pilki atspalviai, taip pat sezono karalienė marsala spalva. Marsala yra bordo atspalvis, turintis šiek tiek rudumo, puikiai tinkantis tiek kasdienei, tiek vakaro aprangai. Neprašausite marsala spalvos drabužius derindama su tamsiai mėlyna, migdolų, pilka, juoda ir balta. Ši spalva ypač tinka išraiškingų figūrų moterims, nes kuria liaunesnės figūros efektą, bet kartu akcentuoja moteriškumą, suteikia solidumo ir subtilaus gundymo.

„Kopenhagen“ modeliai sukurti taip, kad renkantis, ką prie ko vilkėti, nereikėtų sukti galvos. Čia puikiai dera oversized džemperiai, platesni švarkai, apvalaus silueto palaidinės ir siauri džinsai, griežto kirpimo kelnės. Kad šiuolaikinės miestietės įvaizdis būtų dar efektingesnis, prie urbanistinio stiliaus aprangos derinkite grubesnius aksesuarus, tiks vyriško tipo avalynė masyvesniu padu, minimalistiniai metaliniai papuošalai ir talpi klasikinės formos rankinė ar madinga odinė kuprinė.

Kolekcija „Kopenhagen“, „SAMOON by Gerry Weber“

SAMOON by Gerry Weber kolekcijos Jūsų laukia:

Vilniuje: Gedimino pr. 22 („Gedimino 22“), Konstitucijos pr. 7A („Europa“), Saltoniškių g. 9 („Panorama“).
Kaune: Laisvės al. 110, Karaliaus Mindaugo pr. 49 („Akropolis“).
Klaipėdoje: H. Manto g. 46;

Daugiau stilingų įvaizdžio idėjų rasite salono GEDIMINO 22 "Facebook" paskyroje

Užsakymo nr.: PT_69388002

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis