Rudenį madingi kitokie paltai (FOTO)

Įprasta, kad rudenį užklumpa slogutis: apniukusios dienos nė kiek nedžiugina, permainingi orai neretai sujaukia planus, o šaltas vėjas darosi per stiprus priešas lengviems lietpalčiams. Laikas įsigyti šiltą ir jaukų paltą, kuris ne tik apsaugotų nuo rudeninio oro, bet ir pakeltų nuotaiką.

Populiariausi straipsniai:
- Kokie gabumai būdingi kiekvienam horoskopo ženklui
- Klinikos vadovė – ekstremalė ant dviračio
- Kaip pagal fengšui įrengti namus, kad jie pritrauktų kuo daugiau sėkmės
- Mėgstate viską analizuoti? Psichologai turi ką jums pasakyti...
- 10 mitų apie seksą, kuriais tu dar tiki
- 10 vėžio simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris

Šį sezoną vis dar madingi neutralių atspalvių paltai: kupranugario, kreminiai, juodi, pilki ir rusvi. Tačiau kartais norisi išsiskirti iš minios ir pasipuošti ryškesniu drabužių, todėl mados gerbėjas dizaineriai ragina pasiduoti spalvų pagundoms ir pasidabinti sodrių spalvų paltais.

Samantha Barks, Dasha Zoukova
Samantha Barks, Dasha Zoukova
Vida Press

Toms, kurios pirmenybę teikia klasikai, tiks raudona, burgundiško vyno, baklažanų, tamsi smaragdų, naktinio dangaus spalva. Nebijančioms mados iššūkių verta pasidairyti netikėtų žaliai geltonų, garstyčių, žydrų, koralų bei fuksijų atspalvių.

Gatvės mada, Deborah Francois
Gatvės mada, Deborah Francois
SIPA nuotr.

Leandra Medine, Sally Hawkins
Leandra Medine, Sally Hawkins
AFP, SIPA nuotr.

Jaukumą ir šilumą garantuos minkštučiai oversized silueto paltai, po kuriais tilps ne vienas megztinis. Originalus būdas pašiltinti paltą – ant jo užsivilkti kailinę liemenę, tiesa, tuomet paltas turėtų būti kiek plonesnio audinio. Lauko drabužiai, dekoruoti kailinėmis apykaklėmis ar rankogaliais – dar viena rudens sezono tendencija. Galite derinti ir palto spalvą atitinkančią ir kontrastingą dirbtinio kailio apykaklę, kuri ir sušildys, ir papuoš. Jei nevengiate ekstravagancijos, prie palto derinkite tos pačios spalvos odines pirštinaites, atrodysite originaliai ir stilingai.

Paloma Faith,  Cat Deeley
Paloma Faith, Cat Deeley
Vida Press

Miroslava Duma, Olivia Palermo
Miroslava Duma, Olivia Palermo
SIPA, AOP nuotr.

Daugybė garsių mados namų šaltuoju metu siūlo vilkėti vyriškus griežtų siluetų paltus: „Dries Van Noten“, „Helmut Lang“, „Jil Sander“, „Rochas“, „Alexander Wang“, „Calvin Klein“ – tai tik keli pavyzdžiai. Sezono naujiena galima vadinti storesnius verstos odos arba trumpo šiurkštaus kailio lietpalčius ir puspalčius. Jie puikiai tiks, kai lauke dar nėra labai šalta, bet pučia atšiaurokas vėjelis.

Blake Lively, Katie Cassidy
Blake Lively, Katie Cassidy
AFP / Scanpix

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis