Renkamės rankinę: kokios yra pačios madingiausios šį rudenį?

Jei planuojate įsigyti naują rankinę, reikėtų žinoti, kokios šį sezoną yra pačios madingiausios. Atrinkome svarbiausias tendencijas, į kurias vertėtų atkreipti dėmesį.

Griežtos trapecijos formos, blizgus dekoras, šilkinės skarelės, delikačios detalės... Šį sezoną rankinių pasaulyje karaliauja moteriškumas. Rudens rankinės privers pasijusti tikra ledi, kad ir ką bedėvėtumėte. Kita ryški kryptis – maksimalizmas. Jei rankinė talpi – tegu ji būna pati didžiausia, jei maža – tai jau tokia, į kurią tetilps tik lūpdažis ir kreditinė kortelė. Rinktis jums.

„Nina Ricci“
„Nina Ricci“
Vida Press

DIDELIO DYDŽIO (OVERSIZE)

Nieko keisto, kad ši tendencija nesitraukia iš madingiausiųjų tarpo – ji labai praktiška! Įvairiausių spalvų ir tekstūrų oversize rankinės karaliavo ant ne vieno dizainerio kolekcijos podiumo, joms neatsispyrė ir „Proenza Schouler“, „Balenciaga“, „Céline“.

„Celine“ ir „Proenza Schouler“ modeliai
„Celine“ ir „Proenza Schouler“ modeliai
Vida Press

NEĮPRASTŲ FORMŲ

Nuo smagių detalių, netikėtų spalvų rankenų, iki geometrinių formų papuošimų – šio sezono rankinės tikrai neliks nepastebėtos. Ypač madingos tos, kurių rankenos yra aprištos šilko skarele. Įdomių formų rankinės matytos mados namų „Roksanda“, „Chloé“, „3.1 Phillip Lim“ kolekcijose.

„Chloe“ ir „3.1 Phillip Lim“ modeliai
„Chloe“ ir „3.1 Phillip Lim“ modeliai
Vida Press

JUOSMENS RANKINĖS

Nemaišykite jų su komiškosiomis ant juosmens segimoms piniginėmis iš 9-tojo dešimtmečio. Juosmens rankinės yra subtilios, elegantiškos ir stilingesnės nei bet kada anksčiau. Tokio modelio rankinė ne tik atlaisvina rankas, bet ir yra labai universali, gali būti naudojama juosti paltą, švarką ar suknelę. Ši tendencija matyta tik „Gucci" rudens kolekcijoje, tačiau vėliau sužibėjo daugybės dizainerių pavasario pristatymuose bei akimirksniu tapo gatvės mados žvaigždžių favorite.

„Gucci“
„Gucci“
Vida Press

STRUKTŪRIŠKOS

Struktūriška rankinė su trumpa rankena, kurią nešioti galima tik rafinuotai laikant rankoje yra viena tų tendencijų, kurios yra pasmerktos tapti sezono žvaigždėmis. Joje galima suderinti eleganciją ir praktiškumą – ji talpi ir tvirta, bet atrodo stilingai, priverčia pasijusti kaip tikrai ledi. Tokią savo kolekcijose pristatė mados namai „Fendi“, „Gucci“, „Louis Vuitton“.

„Fendi“ ir „Louis Vuitton“ modeliai
„Fendi“ ir „Louis Vuitton“ modeliai
Vida Press

DEKORUOTOS

Nesvarbu, ar ieškote rankinės vakarui, ar planuojate ją nešioti ir dieną, madingos pačios įvairiausios dekoracijos: įvairūs akmenys, blizgūs kristalai, aplikacijos. Daugiau yra daugiau – šis madingo eklektiško stiliaus šūkis ypač tinka šiai rankinių tendencijai. Dekoruotas rankines pristatė „Dolce&Gabbana“, „Lanvin“, „Bally“, „Miu Miu“.

„Lanvin“ ir „Miu Miu“ modeliai
„Lanvin“ ir „Miu Miu“ modeliai
Vida Press

MIKRO RANKINĖS

Galbūt ne pati praktiškiausia, bet labai miela tendencija. Mikro rankinės yra tokios mažos, kad į jas greičiausiai netilps net jūsų išmanusis telefonas. Vis dėlto tokie mados namai kaip „Balenciaga“, „Lanvin“, „Jacquemus“, „Mulberry“, „Marc Jacobs“ šio rudens rankines mato būtent tokias.

„Rochas“ ir „Mulberry“
„Rochas“ ir „Mulberry“
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis