Rankinių dizainerė E. Paulauskė pristato du naujus kūrinius

Lietuviškos mados gerbėjams puikiai žinomas „erikahoc“ ženklas nustebino nauja fotosesija. Žuvies galva bei sudžiūvusios gėlės - tai objektai tapę aukštą kokybę vertinančių žmonių pamėgto ženklo fotosesijos dalimi.

Natiurmortus primenančios nuotraukos ne tik pristato naujus „erikahoc“ kūrinius, bet ir leidžia iš naujo pažvelgti ir įvertinti klientų jau pamėgtus dizainerės Erikos Paulauskės darbus.

L. Stasiulionytės nuotr.

„Ši fotosesija yra objektų žaismas. Minimalistinės rankinės, kuprinės – tai kasdieniniai objektai, per kuriuos net nematant asmens, kuriam priklauso produktas, galima jausti žmogaus pasirinkimus bei istoriją. Pasitelkiant savo kūrybą norėjau parodyti, kad kasdieniai objektai - pavytusios gėlės, seni papuošalai, išpiltas gėrimas – pateikti naujoje aplinkoje gali skleisti grožį ir estetiką. Kartu ir kiekvienas produktas turi savitą estetiką, kuri gali atsiskleisti derinant, iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus, objektus“, – sako E. Paulauskė.

L. Stasiulionytės nuotr.

Fotosesijos nuotaiką dizainerė kūrė kartu su fotografe Laima Stasiulionyte. Sėkmingai įgyvendinti kūrybinį projektą dizainerei ir fotografei pavyko dėl sutapusios vertybių skalės ir galutinio rezultato matymo.

L. Stasiulionytės nuotr.

„Bet kokia fotosesija yra bendras kūrybinės grupės idėjos atspindys. Kartu su L. Stasiulionyte, pasitelkiant juostinę fotografiją, suteikėme asketiškiems kūriniams tapybiškumo, o griežtoms kuprinių ir rankinių formoms papildomo šiurkštumo. Perteikiant kiekvieną kūrinį ir nestandartinius objektus pavyko sukurti natiurmortiškus vaizdinius“, – pasakoja dizainerė.

L. Stasiulionytės nuotr.

Fotosesijoje E.Paulauskė pristato du visiškai naujus kūrinius: funkcionalią piniginę ir nedidelę rankinę. Dizainerė naujuose produktuose išlaiko savo kūrybos braižą bei kokybę, kurią užtikrina kūriniams naudojama vandeniui nepralaidi oda.

L. Stasiulionytės nuotr.

L. Stasiulionytės nuotr.

L. Stasiulionytės nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis