Rankines pristatanti S. Mykolaitytė: jos skirtos ne pilkoms pelytėms

Išskirtinės, traukiančios akį, skirtos drąsioms moterims – taip būtų galima apibūdinti rankinių prekinį ženklą „Pakaba“. Prieš metus susikūręs prekinis ženklas jau spėjo užkariauti madai neabejingų širdis.

Solveiga Mykolaitytė, tapusi „Pakaba“ rankinių modeliu, rankines renkasi pagal sezoną ar gyvenimo aplinkybes. Visame pasaulyje dirbantis modelis kelionėms renkasi talpesnes, o kasdienai – mažesnes.

Gamintojo archyvas

„Vasarą mėgstu spalvotas, įvairių raštų rankines. Tiesa, kartais nutinka taip, kad įsigyju vieną rankinę, kuri tinka prie visko ir visada. Neseniai buvau Meksikoje, ten nusipirkau rankų darbo rankinę. Labai vertinu rankų darbo daiktus, jie turi dvasią ir išliekamąją vertę“, – sako vienas garsiausių Lietuvos modelių.

Gamintojo archyvas

„Pakaba“ rankinių autorė – 21 metų klaipėdietė Oksana Pavlova. Mergina prieš porą metų sugalvojo savo bičiuliui padovanoti rankinę. Patikusios nerado, tad sumanė pati ją sukurti. Vyriška rankinė sulaukė labai daug komplimentų ir kūrybinga mergina nusprendė nesustoti.

Gamintojo archyvas

Gamintojo archyvas

Tarp perkančių rankines – ir Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Norvegijoje, Italijoje gyvenančios lietuvės. Nepamiršti ir vyrai – jiems gamintoja siūlo stilingą rankinę, kurioje savo vietą ras vizitinės kortelės, tušinukai ir nešiojamas kompiuteris.

Gamintojo archyvas

„Mano rankinės yra drąsios, ne minimalistinės, kiekviena iš jų turi charakterį. Ryškios ir ryžtingos – tokios yra mano klientės. Jos nenori būti pilka masė, pilkos pelytės, susilieti su minia“, – sako kūrėja.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis