Pristatyta naujausia odos kolekcija, tinkanti veikliai, energingai moteriai

Penktadienio vakarą sostinės „Jeep“ salone verslo ir pramogų atstovams buvo pristatyta naujausia „Vilniaus kailių“ pavasario-vasaros odos kolekcija.

Geriausi savaitės straipsniai:
- Ir vis dėlto, tai vyksta...
- Savaitės ikona. V. Skaisgirė atskleidžia geriausią priemonę nuo senėjimo
- Kodėl vyrams taip svarbu mesti rūkyti
- Šviesiname plaukus 1-2 tonais su... cinamonu
- „Oskarų“ žvaigždžių grožio triukai, kuriais galite pasinaudoti ir jūs (FOTO)
- Kaip nebrangiai sukurti prabangią virtuvę?

„Vilniaus kailių“ kolekciją demonstravo pramogų pasaulio atstovės:
pašėliškos nuotaikos gūsį įnešusi gitaristė Rasa Maslauskaitė, grojanti
su atlikėjos Mios grupe, ir grupės „4 Roses”
narės Dileta Meškaitė ir Eglė Čepaitė-Keturkė.

Raudonu kilimu žengė ir žinomi modeliai bei tituluotos gražuolės Gritė Maruškevičiūtė, Justina Ieva Steponavičiūtė, Ernesta Kalinauskaitė, Laura Kuliešaitė, Ernesta Elzbergaitė, Erika Valiukaitė, Jūratė Steponavičiūtė, Mažena Gorelova, Kristina Ryčkova.

Organizatorių nuotr.

„Vilniaus kailių“ odos kolekcijoje dominavo stilingi moteriški siluetai, kerinčiai švelnios tekstūros bei lengva prabanga. Pasak kolekcijos kūrėjų, oda, derinama su įvairiais aksesuarais ir skirtingais audiniais, veikliai, energingai, karjeros aukštumų siekiančiai moteriai tampa nepakeičiama gyvenimo būdo dalimi. Tiek ofise, tiek ir vakarėlio ar net laisvalaikio metu. Odos gaminiai sugeba nepriekaištingai „paaštrinti“ bet kurį moters mėgstamą įvaizdį.

Kolekcija:

Vakarą vedė atlikėja ir TV laidų vedėja Rūta Lukoševičiūtė, renginio pabaigoje atlikusi Tina Turner dainas, pritariant žinomam saksofonistui Juozui Kuraičiui.

Organizatorių nuotr.

Į renginį atvyko Rasa Arlauskienė, Jolanta Sadauskienė, Vaiva Budraitytė ir Gaudentas Naujokas, Jolanta Svirnelytė, Agnė Byčiūtė-Jankauskienė, Šarūnas Kirdeikis, Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, Arturas Feiferas, Vytenis Kazlauskas, Gediminas Jaunius, Darius Čibonis, Alvyda
Jasilionytė ir kiti.

Vakaro akimirkos:

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis