Prancūziška dvasia alsuojančioje kolekcijoje – ir lietuviškos vasaros prisiminimai

Pristatyta vasariška lietuviško mados ženklo kolekcija, įkvėpta sentimentalių vaikystės prisiminimų ir prancūziško stiliaus detalių. Kol dar laukiame šiltų orų ir ilgų, nerūpestingų vakaraų, autorės kviečia bent mintimis nukeliauti į Prancūzijos Rivjerą arba jau dabar pradėti ruoštis šiltajam sezonui.

Nauja lietuviško mados ženklo „Dear Freedom“ kolekcija įkūnija viską, ko galime tikėtis iš vasaros – vėjavaikišką nuotaiką, moterišką subtilumą ir nerūpestingas dienas, visai kaip vaikystėje.

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

11-os modelių kolekcija, pasak dizainerės Kristinos Baušienės, yra ideali sintezė tarp vaikiškos vasaros prisiminimų Lietuvoje ir brandžios vasaros idilės Prancūzijos Rivjeroje. Todėl išskirtiniai modeliai, suknelės, sijonai, šortai, palaidinės, atskleidžia moteriškumą, bet palieka laisvės žaismingumui. Kaip ir kiekvieną sezoną, dizainerė subtiliai ignoruoja visuomenės nustatytas normas, kolekcijoje galima rasti kailinę kišenę, prisiūtą prie vasariškos mini suknelės, įvairiaspalves sagutes, puošiančias midi suknelę, klostuotus, baltais ir raudonais dryžiais margintus šortus ir t.t.

Organizatorių archyvas

Planuodamos kolekciją, bendrasavininkės Rasa Barkauskienė ir Kristina Baušienė, atrado asociacijų ir su savo vaikystės prisiminimais. Vienas iš pagrindinių akcentų – baltais ir raudonais dryželiais margintas audinys, būtent taip ir pateko į vasaros produktų liniją.

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

„Iki šiol pamenu į dryžuotą popierėlį susuktus cukrinius saldainius, kuriuos įvairių švenčių proga galėdavai nusipirkti pas bobulytes gatvėje“, - šiltais vaikystės prisiminimais dalijasi Rasa.

Organizatorių archyvas

Žaismingą kolekciją subtiliai papildo tradiciškai prancūziška laikoma spalvų gama. Vyraujančios spalvos – balta, raudona ir mėlyna. Šios spalvos vasarą itin puikiai tinka ir miesto šurmulyje, ir Prancūziškoje (ar Lietuviškoje) Rivjeroje.

Daugiau kolekcijos nuotraukų – fotogalerijoje.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis