Pirmajame mados kambaryje – spalvinga lietuvių kolekcija

Pasigrožėti jausmingais pavasario apdarais pakvietė dizainerių duetas „Kristi Andress“. Jie pristatė elgantišką ir spalvomis trykštančią 2013 m. pavasario ir vasaros kolekciją.

Moteriškos linijos dizainerė Kristina Kalinauskaitė ir vyriško klasikinio kostiumo meistras Andrius Sergejenko atidarė mados kambarį („showroom“), kuriame svečius pasitiko dueto kurti apdarai. Mados kambario dėja yra itin populiari garsiausiuose mados miestuose: Paryžiuje, Milane ar Niujorke. „Kristi Andress“ mados kambarys – vienas pirmųjų Lietuvoje. Su pristatomais drabužiais buvo galima susipažinti iš arti: apžiūrėti audinius, apdailą, juos paliesti.

Kolekcija išsiskyrė vaiskiomis spalvomis ir nuotaikinga apdaila. Natūralios medvilnės bei plazdančio šilko drabužiai buvo dekoruoti gamtos motyvais: laumžirgiais, drugeliais bei įvairiaspalvėmis gėlėmis.

"Kristi Andress" kolekcijos pristatymas resorane Shanti
D.Lauručio nuotr.

„Spalvomis, audiniais ir faktūromis siekiame perteikti optimistišką, pavasarišką nuotaiką bei augimo koncepciją, dėmesį telkiame į tai, kaip kievienam žmogui svarbu individualiai rinktis ir augti, kūrybiškai tobulėti pačiam komplektuojantis įvairius įvaizdžius”, – pasakojo K. Kalinauskaitė.

Dizaineriai A. Sergejenko ir K. Kalinauskaitė
Dizaineriai A. Sergejenko ir K. Kalinauskaitė
D.Lauručio nuotr.

Moterys „Kristi Andress“ mados kambaryje ras vasariškų ar griežtesnio stiliaus suknelių, palaidinių, spalvotų kelnių, tikros odos švarkų ir kitų aprangos elementų. Neliks nuskriausti ir vyrai. Jiems profesionalus siuvėjas A. Sergejenko sukūrė ryškių kostiumų, prie kurių galima derinti čia pat randamus žaismingus kaklaryšius.

Dizaineris A. Sergejenko
Dizaineris A. Sergejenko
D.Lauručio nuotr.

Pristatyme apsilankė ir mada besidominčios garsios moterys. Šilko suknelėmis žavėjosi atlikėja Baiba Skurstenė, vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė, dizainerė Jplanta Talaikytė ir kiti „Kristi Andress“ kūrybos gerbėjai.

K. Kalinauskaitė ir J. Talaikytė
K. Kalinauskaitė ir J. Talaikytė
D.Lauručio nuotr.

Renginio akimirkos - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis