Penkios stiliaus detalės, kurioms neatsispirs joks vyras

Turbūt dauguma mūsų nujaučiame, kokie drabužiai vyrams patinka labiausiai: kažkas prigludusio, kažkas atviro, kažkas ryškaus... Užteks spėlioti, štai penkios stiliaus detalės, kurių patrauklumas stipriajai lyčiai yra pagrįstas moksliniais tyrimais!

Stilius – asmenybės išraiška ir galimybė kasdien savo įvaizdį kurti iš naujo. Vis dėlto kartais labiau norime patikti ne sau, bet kažkam kitam. Kas tai bebūtų: pokalbis dėl darbo, pirmasis pasimatymas ar susitikimas su būsimojo vyro tėvais – pasitaiko situacijų, kuomet svarbiau, nei atrodyti stilingai tampa atrodyti taip, kad kitas žmogus apie jus susidarytų geriausią įspūdį.

Portalas whowhatwear.co.uk atrinko penkias stiliaus detales, kurias labiausiai vertina vyrai. Tad kitą kartą, kai tikėsitės užmegzti naują pažintį, ar tiesiog gražiai atrodyti savo vyrui, atkreipkite dėmesį į šiuos drabužius ir aksesuarus.

1 AUKŠTAKULNIAI

Jokia čia staigmena: vyrams patinka aukštakulniai. Tačiau Prancūzijos mokslininkas Nicolas Guéguen įrodė, kad moterys, avinčios aukštakulnius ne tik labiau atkreipia vyrų dėmesį, bet ir mieliau sulaukia jų pagalbos. Be to, toks apavas smarkiai padidina šansus būti užkalbintai vyro.

Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press

2. PRIGLUDUSI SUKNELĖ

Jei svarstote, kokią suknelę įsigyti: plačią, ar prigludusią, rinkitės pastarąją. Naujosios Zelandijos mokslininkai įrodė, kad patraukliausia figūra vyrams – smėlio laikrodžio. Tad jei jūsiškė – būtent tokia, išryškinkite ją prigludusia suknele. Jei ne – smėlio laikrodžio figūros iliuziją kurkite įvairiais drabužių raukiniais, raštais arba tiesiog išryškinkite savo figūros tipo privalumus.

Miranda Kerr
Miranda Kerr
Vida Press

3. PALAIDINĖ, ATIDENGIANTI PEČIUS IR RANKAS

Naujojo Pietų Velso Universiteto mokslininkai išsiaiškino, kad vyrus traukia apnuogintos rankos ir pečiai. Tai reiškia, kad pečius atidengiančių drabužių tendencija jiems netgi labai patinka! Ieškokite tokio stiliaus palaidinių arba suknelių – stipriosios lyties atstovai tai tikrai įvertins.

Sofie Valkiers
Sofie Valkiers
Vida Press

4. RAUDONA SPALVA

Ar pastebėjote, kad filmuose fatališką moterį dažniausiai vaidina moteris, vilkinti raudoną, prigludusią suknelę? Tai – ne atsitiktinumas. Ročesterio universiteto mokslininkai įrodė, kad raudona spalva priverčia vyrus atkreipti dėmesį į ją vilkinčią moterį. Įsigykite raudoną drabužį ar aksesuarą ir greičiausiai sulauksite daugiau vyrų dėmesio.

Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press

5. MAŽA JUODA SUKNELĖ

Mokslininkai, tyrę tiek moteris, tiek vyrus, priėjo prie išvados, kad juodą spalvą dauguma sieja su seksualumu, pasitikėjimu savimi ir protu. Neblogos savybės, kurių turbūt neatsisakytų nei viena!

Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis