Palangoje vyrai sprendė, kokie moteriški drabužiai yra patrauklūs, o kokie atstumia

Domimės sezono tendencijomis, stengiamės įsigyti vieną kitą madingesnį drabužėlį, tačiau ar susimąstome, kaip mūsų aprangą vertina vyrai? Pasirodo, dalies moteriškų tendencijų jie tiesiog negali pakęsti. Kas vyrams atrodo patrauklu, o kas ne – atsako poilsiautojai Palangoje.

Odinės baikerių stiliaus striukės pastaruoju metu itin išpopuliarėjo, nuo grubių juodų, iki moteriškesnių spalvotų. Stipriosios lyties atstovų paklausėme, ką jie mano apie odinių striukių madą. Dauguma vyrų pripažino, kad tokiu drabužiu vilkinti moteris žino savo vertę, pasitiki savimi, atrodo šiek tiek nuožmiai, o tai – seksualu. Keli pastebėjo, kad neretai šiomis striukėmis rengiasi tos, kurios neįvertina savo apvalumų. Tuomet apsitempęs odinis drabužis neatrodo patraukliai.

Taip pat skaiykite:
Naujas sezonas darbo aprangai siūlo vyrišką įvaizdį
Tinkama apranga – dailesnės kojos
Auksinės V. Beckham įvaizdžio taisyklės

Palangos gatvių stilius

Siauri džinsai taip pat buvo įvertinti teigiamai, jų tendencija vyrauja jau ne pirmą sezoną. Pašnekovas Edgaras sakė: "Man gražu. Labai gražu! Tokie džinsai pabrėžia figūrą. Jie net patobulina linijas." Nors didžioji dalis kalbintų vyrų siarus džinsus pateisino, buvo ir tokių, kurie juos negailestingai smerkė: "Nei čia patogu, nei ką. Kiek dručkių įsispraudžia į per siaurus džinsus. Galvoja, kad atrodo gerai, o jas pamačius gaila darosi", – piktinosi atostogautojas Darius.

Modelis Miranda Kerr
Modelis Miranda Kerr
Scanpix

Rudenį stilingiausios avės ilgaaulius batus, tokius pristatė vieni žinomiausių mados namų "Chanel" ir daugybė kitų dizainerių. Daugiau nei pusė apklaustų poilsiautojų ilgaaulius batus gyrė: "Batai virš kelių pabrėžia moters kojas, atrodo gundančiai. Gražiau aukštakulniai, bet baikeriški auliniai irgi neblogai, ypač prie trumpos suknelės ar sijono", – mintimis dalijosi Palangoje viešintis Egidijus. Tačiau jo draugas nesutiko: "Man tokie batai primena stoties rajoną. Jei moteris avi batus virš kelių, dažniausiai ji net nenutuokia, kas yra mada."

Aktorė Lily Collins
Aktorė Lily Collins
AFP/Scanpix

Neonines spalvas gyrė ir peikė panašus skaičius vyrų. Pasak vienų, ryškiaspalviai drabužiai rodo, kad moteris yra įdomi, drąsi, mėgsta nuotykius, su ja nebus nuobodu. Kiti kalbėjo, kad fluorescencinės spalvos atrodo pigiai, ypač dabar, kai jomis puošiasi kas antra jauna mergina. Vienas nepanoręs prisistatyti vaikinas nusijuokė: "Kelininkų spalvos?! Ne, nenorėčiau, kad mano draugė taip rengtųsi. Jokio čia stiliaus."

Palangos gatvių stilius
Palangos gatvių stilius
D.Lauručio nuotr.

Metalizuoti audiniai taip pat madingi, bet Palangos vyrai vieningai nusprendė, kad tai nepatrauklu. Daugumai jų metalu žvilgantys drabužiai siejosi su futuristinėmis divomis, šaltumu, ateiviais ar robotais. Žvilgančius apdarus pateisino vos keli vyrai, bet ir jie sakė, kad metalizuoti drabužiai tinkami tik vakarėliams ar klubams, jokiu būdu ne kasdienai.

Aktorė Amanda Seyfried
Aktorė Amanda Seyfried
Sipa/Scanpix

Pasak vyrų, moterys turėtų vengti:
1) Gladiatorių tipo sandalų
2) Vadinamųjų uggsų
3) Itin gilių iškirpčių
4) Uždarų maksi ilgio suknelių
5) Masyvių akinių nuo saulės
6) Ypatingai didelių (oversized) rankinių
7) Haremo stiliaus kelnių (ypač rauktais galais)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis