Odinės kelnės 4-iems pagrindiniams figūros tipams

Odinės kelnės, kažkada buvusios maišto elementu, dabar tapo tokia pat klasika kaip ir maža juoda suknelė ar džinsinis švarkelis. Šis drabužis toks universalus, kad yra mėgstamas įvairaus amžiaus bei įvairaus kūno sudėjimo moterų. Pateikiame odinių kelnių dėvėjimo idėjas, pritaikytas kiekvienam iš pagrindinių figūros tipų.

1. Stačiakampio tipo figūra

Lieknoms merginoms tinka daugelis drabužių, tačiau dėl savo kūno sudėjimo jos dažnai gali atrodyti per daug sportiškos. Jei turite berniukiško tipo figūrą, jūsų tikslas – drabužių pagalba sukurti moteriškų kūno formų iliuziją ir išryškinti savo lieknas kojas bei rankas. Įvairūs raštai, gėlių motyvai, krentantys siluetai bei romantiškio stiliaus elementai yra tai, kas gali padėti tai pasiekti.

Patarimas: Jums tiks įvairių kirpimų odinės kelnės, taigi rinkitės tokias, su kuriomis jaučiatės geriausiai.


Rankinė „Zara", palaidinė „Zara", odinės kelnės J Brand", auskarai H&M", bateliai Topshop Unique"

2. Smėlio laikrodžio tipo figūra

Išraiškinga krūtinė, liaunas liemuo ir apvalūs klubai reiškia, kad jūsų figūra – itin moteriška. Turint tokią figūrą, nuodėmė būtų to neakcentuoti. Rinkitės stipriai liemenuotus švarkelius, švaraus dizaino, detalėmis neperkrautas palaidines ir kelnes. Jums tiks gaminiai, kurie išryškina liekniausią jūsų kūno vietą – liemenį.

Patarimas: Renkantis odines kelnes (ar kitą drabužį), atkreipkite dėmesį į tai, kad gaminys nebūtų per daug prigludęs.


Švarkas Michael Kors", korsetas Zara", odinės kelnės Zara", marškinėliai Mango", bateliai Topshop"

3. Kriaušės tipo figūra

Jei jūsų pečiai gan siauri, liemuo liaunas, o klubai – plačiausia jūsų kūno dalis, greičiausiai esate vadinamosios kriaušės tipo figūros atstovė. Rengiantis jums reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad būtų pabrėžta viršutinė jūsų kūno dalis (lieknos rankos bei plokščias pilvukas). Tai padaryti padės trumpi švarkeliai ir rankas atidengiančias palaidines. Ryškesnių spalvų ar raštų viršutinė drabužių dalis ir tamsesnių, ramesnių spalvų apatinė išryškins visus jūsų kūno privalumus.

Patarimas: Rinkitės laisvo kirpimo, tiesias odines kelnes bei aukštakulnius, kurie optiškai prailgins jūsų kojas.

Švarkas Mango", auskarai Mango", rankinė Gucci", odinės kelnės Topshop Unique", bateliai Topshop Unique"

4. Obuolio tipo figūra

Jei jūsų figūros tipas – obuolys, liemens sritis yra stambiausia jūsų kūno vieta. Tokio tipo figūros atstovės drabužių pagalba turėtų stengtis nukreipti dėmesį nuo vidurinės kūno dalies ir išsryškinti tai, ką turi gražiausio: lieknas kojas, rankas ar grakštų kaklą. Jums tiks siluetai, turintys bent šiek tiek struktūros. Žvalgykitės drabužių, kurie nebūtų perkrauti detalėmis, smulkiai marginti ar įmantriai kirpti. Akcentuokite gražiausias savo kūno vietas ir jokiu būdu nenaudokite drabužių savo kūnui paslėpti!

Patarimas: Rinkitės tiesaus silueto odines kelnes, kurių juosmuo nebūtų labai aukštas – tokios jums tiks labiausiai.

Auskarai „Mango", marškiniai „Lindex", odinės kelnės „Sonia by Sonia Rykiel", rankinė „& Other Stories", batai „H&M"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis