Novatoriški aksesuarai nepaliks abejingų

Šią žiemą mums siūloma suplakti sekretorės, alpinistės ir roko muzikos gerbėjos įvaizdžius. Įsitaisyti tokius batus, kad galėtume stebėti pasaulį tarsi nuo Alpių viršukalnių, planšetinį kompiuterį nešiotis standžiame lagaminėlyje, o kaklą puošti gruboku sidabro vėriniu.

8-asis dešimtmetis
Apie iš kelių spalvų odos pasiūtus bukanosius batus su platforma ir aukštais kulnais galima pasakyti porą gerų žodžių ir vieną – ne itin. Jie patogūs (palyginti su kitokio modelio aukštakulniais), juos avėdama priartėji prie dangaus – tikrąja to žodžio prasme. Ir – jos nepatinka vyrams. Tiesą sakant, daugeliui tokie batai yra baisūs. Deja, mados namų „Prada“, „Dries Van Noten“, „Proenza Schouler“ ir „Marni“ dizaineriams tai – nė motais.

"Louis Vuitton"
Scanpix
Miuccia Prada
Miuccia Prada
Reuters/Scanpix
Rūtos Rimšelienės avalynės kolekcijos
Rūtos Rimšelienės avalynės kolekcijos "Prieskoniai" pristatymas
DELFI / Tomas Vinickas

Darbymetis
Dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti. Šiais laikais moteris neišskiriama su telefonu ir nešiojamuoju kompiuteriu. Šį mados namai „Balenciaga“ ir „Celine“ siūlo dėti į didelį voką primenančią delninę, o „Ralph Lauren“, „Rochas“ ir „Dries Van Noten“ – į solidžią rankinę iš aligatorių odos.

''Dries Van Noten
''Dries Van Noten"
Scanpix
''Ralph Lauren'' 2012-2013 m.
''Ralph Lauren'' 2012-2013 m.
Reuters/Scanpix
"Max Azria"
Scanpix

Taurieji metalai
Puošnūs barokiški auksiniai papuošalai vis dar madingi, bet po truputį pozicijas atgauna sidabriniai. Vienas pagrindinių šio poslinkio kaltininkų – dizaineris Karlas Lagerfeldas, jo rudens ir žiemos kolekcijoje yra ypač masyvių sidabrinių vėrinių ir apyrankių.

Alicia Keys
Alicia Keys
Scanpix
"Rodarte"
Scanpix
"Chanel"
Scanpix

Iš Bordo
Raudonojo vyno spalvos odines rankines ir avalynę pristatė dizaineriai Alexanderis Wangas, Donna Karan ir Jasonas Wu. Tai puiki juodos alternatyva, ypač jei jūs – brunetė. Skaniausiai atrodo lakuotos raudonojo vyno spalvos odiniai aksesuarai.

Miranda Kerr
Miranda Kerr
Scanpix
"Louis Vuitton"
Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis