Norite sulaukti daugybės komplimentų? Vilkėkite vieną iš šių drabužių

Šie drabužiai ir aksesuarai stebuklingai traukia aplinkinių komplimentus...

Kiekviena moteris savo spintoje turi kelis drabužius bei aksesuarus, kurie ją visuomet priverčia pasijausti ypatingai. Tai gali būti tobulai gulantys džinsai, gundančiai prigludusi suknelė ar puikus sijonas – daiktas, kuriuo visuomet galite pasikliauti.

Tokius išskirtinius, tik mums tinkančius garderobo elementus turime surasti pačios, vis dėlto yra keli drabužiais bei aksesuarai, kurie tinka daugeliui moterų. Ne tik tinka, bet priverčia jas atrodyti taip ypatingai, kad iš aplinkinių (tiek vyrų, tiek moterų) pasipila komplimentai.

Suknelė plačiu sijonu

Ties liemeniu prigludusi ir virš klubų išplatėjanti suknelė yra vienas nedaugelio drabužių, akimirksniu galinčių paryškinti ar netgi suteikti itin moterišką smėlio laikrodžio siluetą. Šis modelis tiks ir berniukiškos, ir kriaušės figūroms.


Vida Press nuotr.

Kabantys auskarai

Įdomūs kabantys auskarai visuomet trauks dėmesį ir privers jus atrodyti šiek tiek pasipuošusią. Nebūtina griebtis madingųjų ekstravagantiškų kabančių meno kūrinių, paprasti auksiniai žiedai kartais suteikia ne mažesnį poveikį.


Auskarai „Mango“ (apačioje), „Dinosaur Designs“, „Rosantica“, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

Kažkas raudono

Tai, kad raudona spalva siejama su seksualumu ir aistra yra visuotinai žinomas faktas, tad raudona suknelė ar raudona palaidinė tiesiog privalo atsirasti kiekvienos moters spintoje. Tai, kad vilkėdami raudoną drabužį tampame patrauklesni aplinkiniams įrodė ir mokslininkai.


Vida Press nuotr.

Atviri pečiai

Parduotuvių lentynos pilnos suknelių bei palaidinių atvirais pečiais. Tai – ne atsitiktinumas. Jos ne tik madingos, bet ir tinka daugeliui moterų figūrų. Tik pagalvokite, juk kaskart apsivilkusi tokį drabužį pasijaučiate gražesne ir labiau pasitempusia.


Vida Press nuotr.

Odinė baikerio stiliaus striukė

Tikra paslaptis, kodėl odinė baikerio stiliaus striukė taip tinka daugeliui moterų. Ji pagražina bet kurią figūrą, dera prie įvairaus stiliaus drabužių. Jei norite susilaukti dar daugiau komplimentų, rinkitės prigludusią, liemenuotą striukę su daug detalių.


Vida Press nuotr.

Aukštakulniai

Sakysite, anokia čia naujiena, tačiau aukštakulnius dėvinčios moterys komplimentų susilaukia ne tik dėl to, kad šie batai vizualiai ilgina kojas ir eiseną paverčia grakštesne. Jie ir pačiai juos avinčiai moteriai suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, o tai visuomet bus pats patraukliausias, daugiausiai komplimentų vertas dalykas.


Bateliai „H&M“, „Zara“, „Dolita“, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis