Netikėtos spalvų kombinacijos, kurias šią vasarą tiesiog privalote išbandyti

Šį sezoną madingiausi spalvų deriniai – ryškūs ir netikėti. Nuo rožinės ir violetinės iki žydros ir oranžinės – tai yra spalvų kombinacijos, kurios šią vasarą atrodys geriausiai.

Juoda ir balta. Žydra ir smėlinė. Pilka ir rausva. Visi žinome tas įprastas, visada pasiteisinančias spalvų kombinacijas, kurių apstu visų mūsų spintose. Todėl nieko keisto, kad kartais galime pasijusti „įstrigę” tam tikrų spalvų rutinoje, iš kurios išsivaduoti nepadeda net spontaniškai įsigyta ryškios spalvos rankinė ar sijonas. Juk tokį daiktą greičiausiai taip pat derinsime su nuobodžia juoda ar balta.

„Balenciaga” 2017 m. pavasaris
„Balenciaga” 2017 m. pavasaris
Vida Press

Atėjusi vasara yra tinkamiausias sezonas atrasti naujas, dar neišmėgintas spalvų kombinacijas. Ši – ypač, mat dizaineriai iš pirmo žvilgsnio nederančias spalvas pasirinko viena ryškiausių 2017-ųjų pavasario-vasaros sezono tendencijų. Vien ko vertas „Balenciaga” pristatyme pademonstruotas fuksijų rožinės ir violetinės derinys!

ROŽINĖ IR VIOLETINĖ

Išbandykite: burgundiško vyno spalvą, juodą, žydrą

Rožinė yra viena madingiausių šio sezono spalvų. Tai gali būti tiek fuksijų, tiek švelni rožinė, kitaip vadinama millenial pink (liet. tūkstantmečio rožinė). Šis tas neįprasto – daugelio pamėgta spalva, derinama su taip pat populiaria, bet šalia rožinės retai matoma violetine.


Palaidinė, „Mango”, rankinė, „Chloe”, batai, „Attico”, kelnės „Gucci”, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

ŽALIA IR MĖLYNA

Išbandykite: violetinę, geltoną, baltą

Žali atspalviai – neabejotini šių metų favoritai (greenery, arba sodo žalią, metų spalva įvardijo ir spalvų institutas „Pantone”), tad tiesiog būtina šią gamtos spalvą įvesti į vasaros garderobą. Šalia jos derės sodri mėlyna bei violetinės, geltonos, baltos akcentai.


Suknelė, „Balenciaga”, skrybėlė „Maison Michael”, rankinė, „Sara Battaglia”, bateliai, „Zara”, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

ŽYDRA IR ORANŽINĖ

Išbandykite: alyvų spalvą, citrinų geltoną, juodą

Šviesiai mėlyna spalva tinka daugeliui, o suderinta su oranžine atrodo „šviežiai” ir netikėtai. Nors iš pirmo žvilgsnio šis duetas atrodo kiek rizikingas, spalvos puikiai dera ir yra lengvai pritaikomos. Vasariškas spalvų derinys itin tiks šalia rusvos, įdegusios odos.


Striukė, „Mango”, kombinezonas, „Apiece apart”, rankinė, „Mark Ross”, batai „Mansur Gavriel”, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis