Nepatikėsite, kaip jos atrodė prieš tai! Ryškiausios įžymybių stiliaus transformacijos

Norite tikėkite, norite ne, bet stilingiausios įžymybės ne visada galėjo pasidžiaugti tokiu puikiu stiliumi kokį demonstruoja dabar. Nuo Victorios Beckham iki Rihannos – štai kaip atrodė dramatiškiausios įžymybių stiliaus transformacijos.

Ar pastebėjote, kad žymių moterų stilius metams bėgant vis gerėja? Už tai atsakinga ne vien branda ir tobulėjantis skonis, bet ir vis augančios stilistų ir įvaizdžio kūrėjų komandos. Nors tokių specialistų pagalba yra išties verta pavydo, įžymybės paprastoms moterims taip pat turi ko pavydėti. Mat mūsų stiliaus ieškojimai, pakilimai ir nuopoliai yra giliai paslėpti senuose nuotraukų albumuose, o žymių moterų – slypi viešuose nuotraukų archyvuose tik ir laukdami progos pasirodyti.

Žemiau apžvelkime aštuonias žymias moteris, kurios bėgant metams ištobulino ne tik savo drabužių pasirinkimą, bet ir makiažą, šukuoseną, kol galiausiai tapo stiliaus žvaigždėmis, įkvepiančiomis daugelį.

Adele

Pirmieji daininkės Adele pasirodymai ant raudonojo kilimo atrodė kiek nerangūs ir neapgalvoti: ji vilkėjo apkritusius švarkus,medvilnės sukneles ir viską sluoksniuodavo. Moters stilius gan greitai pradėjo keistis, pelniusi pasaulinę šlovę ji atrado ir savitą glamūrinį stilių, pradėjo ne tik slėpti figūros trūkumus, bet ir ryškinti privalumus.

Adele
Adele
Vida Press

Nicole Richie

N. Richie išgarsėjo 2003-aisiais, kaip realybės šou žvaigždutė. Tuomet aktorę į dizainerę puošė ryškiai oranžinis įdegis, priauginti plaukai ir pomėgis vilkėti ryškiaspalvius drabužius, blizgius aksesuarus ir prekių ženklo „Ugg“ batus. Vėliau moteriai pavyko ne tik transformuoti savo įvaizdį, bet netgi tapti gerbiama mados ir juvelyrinių dirbinių dizainere.

Nicole Richie
Nicole Richie
Vida Press nuotr.

Rihanna

Rihanna muzikinę karjerą pradėjo turėdama ryškų stilių. Jį sudarė plačios, vos ant klubų besilaikančios kelnės, trumpos, bambą rodančios palaidinės, rožiniai sportbačiai ir įvairiausi blizgūs papuošalai. Dabar dainininkės stilius visiškai pasikeitė, ji yra vadinama tikru stiliaus chameleonu, be to, iš Amerikos dizainerių tarybos gavo „Stiliaus ikonos“ apdovanojimą.

Rihanna
Rihanna
Reuters / Scanpix ir Vida Press nuotr.

Victoria Beckham

Dar būdama muzikos grupės „Spice Girls“ narė, V. Beckham eksperimentavo su įvairiausiomis šukuosenomis ir stiliais. Šie eksperimentai tęsėsi ir jai išėjus iš grupės. Buvusiai dainininkei trukdė nenatūraliai atrodančios, chirurginiu būdu padidintos krūtys, tamsus įdegis ir pernelyg atviri drabužiai. Stiliaus transformacija prasidėjo moteriai įkūrus savo vardo mados namus, o dabar V. Beckham laikoma viena stilingiausių viso pasaulio moterų.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Sipa / Scanpix ir Vida Press nuotr.

Kim Kardashian

Realybės šou žvaigždės karjeros pradžioje K. Kardashian buvo žinoma dėl draugystės su Paris Hilton ir savo egzotiško grožio, nulemto armėniškų šaknų. Tuomet ji žymiajai paveldėtojai padėjo formuoti šios įvaizdį ir netgi vadinosi stiliste. Pačios K. Kardashian stilius susidėjo iš gilių iškirpčių, gyvūnų rašto aksesuarų, auskarų-žiedų ir lyg antra oda prigludusių dizainerio Hervé Légerio suknelių. Dabar Kim yra daug labiau linkusi rizikuoti, kartais netgi šokiruoti, o jos stilius transformavosi į unikalų, tik jai būdingą minimalizmo, seksualumo ir avangardo mišinį.

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Buzzfoto / Scanpix ir Vida Press nuotr.

Blake Lively

Dabar B. Lively laikoma viena stilingiausių įžymybių, sugebanti stilingai ir savitai atrodyti tiek ant raudonojo kilimo, tiek paparacų užklupta gatvėje. Tačiau taip buvo ne visada – karjeros pradžioje aktorė atrodė kaip tipinė paauglė, mėgo bambą atidengiančias palaidines, džinsus žemu liemeniu, o ant raudonojo kilimo yra pasirodžiusi ir vilkėdama paplūdimiui labiau tinkamą suknelę. Metams bėgant ji atrado savitą stilių ir tapo įkvėpimu daugeliui.

Blake Lively
Blake Lively
Vida Press nuotr.

Anne Hathaway

A. Hathaway iki šiol daugeliui kino žiūrovų siejasi su Mia Thermopolis iš filmo „Princesės dienoraštis“. Jos vaidinta herojė filme išgyveno grožio transformaciją, tačiau realiame gyvenime aktorės stiliaus transformacija įvyko daug vėliau. Ilgą laiką A. Hathaway nežinojo kaip drabužius pritaikyti savo moteriškai figūrai, rinkosi per daug prigludusius, atvirus drabužius ir neskoningus aksesuarus. Dabar ji žinoma dėl elegantiško, modernaus stiliaus ir beveik visuomet papuola į stilingiausiųjų sąrašus.

Anne Hathaway
Anne Hathaway
Vida Press nuotr.

Beyonce

Beyonce Knowles yra šlovinama dėl savo stiprybės, tobulo balso tembro ir moteriško stiliaus. Nors talentu ji galėjo pasididžiuoti visada, moters stilius smarkiai patobulėjo nuo grupės „Destiny's Child“ laikų. Tuomet jos garderobą sudarė tiulio sijonai ir blizgios, spalvingos mamos Tinos kurtos suknelės, kurios dažnai derėdavo su kitų grupės narių apranga. B. Knowles stiliaus transformacija įvyko jau įsisiūbavus jos solinei karjerai – dabar ji dažniausiai apibūdinama kaip puošni fatališka moteris.

Beyonce
Beyonce
Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis